קח-תן משהו לקרוא

זושי

New member
רוג'ר זילאזני

יש משהו למישהו? מחפש את הספרים הראשונים שלו: "אדון החלומות" "אדון האור" וכו'

unregistered01

New member
Ideas and opinions / Einstein

Ideas and Opinions Albert Einstein הוצאה מחודשת (1994)<br> כריכה קשה, כולל book jacket מהודר (לא פגום) פירוט סוג פגם ודרכי התקשרות מפורטים באתר: http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=148475&blogcode=2333336 מחפש ספרי מדע או עיון - בעברית או באנגלית.

black angel 11

New member
ספרים למככייררה

צמרמורת הבריחה מיריד האימה/ר' ל' סטיין/30 ש"ח הסיפורים המתוחכמים ביותר בעולם/אוסף סיפורי מתח/30 ש"ח דיוויד בקהאם הצד שלי/דיוויד בקהאם/55 ש"ח מסביב לכדור /ערן סלע/40 ש"ח אני,רובוט/אייזק אסימוב/40 ש"ח נונגה נונגה ועוד מיומנה של ג'ורג'יה ניקולסון/לואיז רניסון/40 ש"ח ההתרסקות הקולומביה סיפורה של משימה 107-sts/אבי בליזובסקי ויפה שיר- רז/45 ש"ח אהבה 10/סמדר שיר/35 ש"ח קטנטנות התחלות חדשות/מבוסס על העונה הרביעית/40 ש"ח הילדים מגבעת נפולאיון /מבוסס על סדרת הטלוויזיה/40 ש"ח אח שלי חייל/אורית רז/25 ש"ח מבצעים בסדרות חבורת כח המח(13) בעקבות גנבי האופניים/זהר אביב/40 ש"ח חבורת כח המח(3) והתעלומה באולם הספורט/זהר אביב/40 ש"ח חבורת כח המח(2) והבלגן בחדר המנהלת/זהר אביב/40 ש"ח (הערה : כל ספרי כח המח ביחד -110 ש"ח) חסמבה (4) ואוצר הזהב של המלך הורדוס/יגאל מוסינזון/40 ש"ח חסמבה (5) וילדי ההפקר /יגאל מוסינזון/40 ש"ח (הערה: שתי ספרי חסמבה ביחד 65 ש"ח) ג'ינג'י (14) או מחנה אהלים פרטי/גלילה רון פדר/25 ש"ח ג'ינג'י (16) או המערה הסודית/גלילה רון פדר/25 ש"ח ג'ינג'י (18) או בעל המקל מהבית השכן/ גלילה רון פדר/25 ש"ח ג'ינג'י (25) או שומרי השכונה/גלילה רון פדר/25 ש"ח (הערה : כל ספרי ג'ינגי' ב85 ש"ח) אפשר להתמקח על המחירים מי שרוצה אחד מהספרים שישאיר לי הודעה או ישלח לי מסר

מחפשת ולהחלפה ספרים

מחפשת את הספר לדעת לחלום \ רוברט מוס (מחפשת ממש בנרות) וספרים של אורסולה לה-גווין בעברית ויש לי להחליף בספרים אלו את הספרים יער נורווגי\ הרוקי מורקמי מקום טוב לליה\ סביון ליברכט האי של ארתורו\ אלזה מורנטה זכרונותיה של גיישה\ ארתור גולדן הגר\ יוכי ברנדס

מומין1

New member
../images/Emo63.gif

1) הארי פוטר והאסיר מאזקבאן/ג'יי קיי רולינג - 40 שקל 2) שלושת המוסקטרים/אלכסנדר דיומא - 35 שקל 3) האקלברי פין/מרק טווין - 35 שקל 4) הנזיר שמכר את הפרארי שלו/רובין ס' שארמה - 35 שקל 5) חוכמת המנהיגות/רובין ס' שארמה - 35 שקל 6) האלכימאי/פאולו קואלו - 30 שקל 7) הבכור לבית אב"י/דבורה עומר - 35 שקל 8) מר ורטיגו/פול אוסטר - 30 שקל 9) המסע לאיכטלאן/קרלוס קסטנדה - 35 שקל 10) בעל זבוב/ויליאם גולדינג - 35 שקל 11) תרנגול כפרות/אלי עמיר - 35 שקל 12) לא בדרך המלך/עודד בצר - 30 שקל 13) ספינות טרופות/אקירה יושימורה - 30 שקל 14) העוזר/ברנרד מלמוד - 30 שקל 15) קאטרינה/אהרון אפלפלד - 30 שקל 16) החטא ועונשו/פ.מ.דוסטויבסקי - 15 שקל 17) מען לא ידוע/קרסמן טיילור - 20 שקל 18) נוסטרדאמוס – נבואות שנות ה-2000 - 20 שקל 19) זן באמנות הקשת/אויגן הריגל - 30 שקל 20) מה זה בכלל פמיניזם?/טלי רוזין - 40 שקל 21) אישה בזכות עצמה/רבקה נרדי - 40 שקל 22) שירי עפר ורוח/נתן יונתן - 30 שקל 23) סט שלושה ספרי לימוד Office 2000 – word, excel, power point הוצאת "הוד עמי" במצב חדש לגמרי! - 85 שקל 24) ספר לימוד נהיגה לתאוריה מהדורת 2005 כולל לוח תמרורים, דיסק לתרגול במחשב וחוברת "בנק השאלות" - 30 שקל. הספרים במצב מצוין. ליצירת קשר נא שלחו מסר.

S a t i n e

New member
הנזיר שמכר את הפרארי שלו

אני מעוניינת לקנות את הספר... מאיפה אתה בארץ?

diego5

New member
למכירה או החלפה

פרנק מ. רובינסון הכוח כתר 35 ג'ון כריסטופר ככלות העשב מסדה 40 דאגלס אדאמס לא מזיק ברובו כתר 40 רוברט היינלין המיפלצת מן הכוכבים מסדה 40 דן סימונס היפריון אופוס 50 רוברט סילברברג ספר הגולגלות לדורי 35 גיא חסון מציאות המשחק ביתן 40 רוברט סילברברג כתום החורף עם עובד 50 רובין ס' שארמה הנזיר שמכר את הפרארי שלו 35 אם אתם מעוניינים בהחלפה יש לי רשימה ארוכה של ספרים שאני מחפש בכול מקרא נא ליצור איתי קשר דרך "מסר למחבר" של תפוז

qwerim

New member
למכירה 4 כרכי שייקספיר 1802

הוצאת ג'ורג' סטיבנס, לונדון. 3000 ש"ח.

youngG

New member
../images/Emo63.gifמחפשת לקנות

שלום שלום אני מעוניינת לקנות את הספרים הבאים: תקנות בית השכר העולם עפ"י גארפ התפסן בשדה השיפון הנסיכה הקסומה נשים (צ'רלס בוקובסקי) אם למישהו יש ומעוניין למכור ניתן לפנות אלי אל: [email protected]

ספרים במתמטיקה../images/Emo63.gif../images/Emo131.gif

יש לי ספרים של בן ציון קון חדו"א 2 לינארית אם מישהו מעונין ניתן לפנות אלי במסרים

למעלה