קח-תן משהו לקרוא

drorb22

New member
הנה"ח סוג 1+2

לכל המעוניין 2 ספרים סוג 1+2 כולל חוברת תרגול מעמיקה ומפורטת בנושא של הוצאת טור שנכתב ע"י דוד טל ודליה רז בחצי מחיר כל הקודם זוכה הפלאפון שלי הוא 050-8786907

klainir

New member
משומשים בהזדמנות מפנה מקום במדףףףףף

אני אנסטסיה-שתיקת הכבשים,מי הזיז את הגבינה שלי,כמו מלאך,גברים ממאדים נשים מנןגה,בראו את סיפור אהבתכם,שומר האומה,הדיבר השמיני,אלני,הכל בו של אפרים קישוןתיפו סבבה,פטריוט סיטי,חיי עולם ועוד הרבההההה במחירים זולים- עד 30 שח . 0548090014 . כדאי!

דנטל

New member
../images/Emo63.gif קח-תן משהו לקרוא ../images/Emo63.gif

שרשור ספרים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' 98. הצעות/בקשות רכישה, מכירה, חלוקה, החלפה או השאלה של ספרים משומשים, אנציקלופדיות, חוברות, עיתונים, מגזינים, כתבי עת - אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה זאת. בתודה מראש, ההנהלה.

zenov

New member
אוהב חתולים

שלום ברשותי כ 20 ספרים הקשורים לשיפוט ואילוף כלבים שאני רוצה למכור ===================================================================== 1.The Nicholas Guide to Dog Judging / Nicholas, Anna Katherine 2.The Dog Judge's Handbook / Sari Brewster Tietjen 3.THE KENNEL CLUB YEAR BOOK 1980/81 / The Kennel Club 4.the formation of dog clubs / American Kennel Club 5.Breed Standards / Canadian Kennel Club 6.The Complete Dog Book - golden anniversary edition / American Kennel Club 7.AN ILLUSTRATED GUIDE TO DOGS / PALMER, Joan 8.DOG STANDARDS ILLUSTRATED,SUPPLEMENT II / ILLUS: Photos, drawings 9. The Westminster Kennel Club 1877-1976 One Hundredth Anniversary Book / Westminster Kennel Club 10. דפי כלב / ההתאחדות הישראלית לכלבנות / אלנה ואצקו גולן ================================================================ 1. Why Does Your Dog Do That / Bergman, Goran 2. New Knowledge of Dog Behavior / Clarence Pfaffenberger 3. McDowell Lyon's THE DOG IN ACTION - A Study of Anatomy and Locomotion as Applying to All Breeds / Lyon, McDowell 4. Sewell's Dog's Medical Dictionary / White, Robert C 5. The International Encyclopedia of Dogs / Dangerfield, Stanley & Elsworth Howell 6. Puppy Owner's Handbook / Griffen, Jeff 7. The Good Dog Book: Loving Care / Siegal, Mordecai 8. Training a Dog : A Modern Guide for Sportsman and Dog-Owner / Wilson, Sam 9. THE EVANS GUIDE FOR COUNSELING DOG OWNERS / Evans, Job Michael 10. גידולו אילופו וטיפוחו / הדר, עמנואל 11. ספר הטיפול בכלבים : איבחון מחלות ודרכי ריפוי / אדי סטריטון

אתה חי בסרט או מה?

אם כבר אז אתה מתכוון למסרים ושלחתי לך מסר, אם אתה עושה כזה סיפור, אולי לא כדאי להתעסק איתך

ספרים למכירה

מבחר סיפורי המדע הבדיוני בעריכת אסימוב- 35 ש"ח ארטמיס פאול- אואן קולפר- 30 ש"ח. אביר הצללים- רוגר זילאזני- 25 ש"ח. לעולם לא עולם- ניל גיימן- 40 ש"ח. מחזור שער המוות- חלק 1- 35 ש"ח. חמדת- טוני מוריסון- 30 ש"ח העין הכי כחולה- טוני מוריסון- 30 ש"ח. שעת הפעמונים- ז'ורז' סימנון- 30 ש"ח. ארמון הירח- פול אוסטר- 25 ש"ח אדונית התבלינים- צ'יטרה בנרג'י דיוואקרוני- 30 ש"ח. גמביט תורכי- בוריס אקונין- 35 ש"ח כזב וכישוף- אלזה מורנטה- 40 ש"ח. סיפור על אהבה וחושך- עמוס עוז- 40 ש"ח לדעת אישה- עמוס עוז- 30 ש"ח פנתר במרתף- עמוס עוז- 30 ש"ח. נקודת הונאה- דן בראון- 40 ש"ח. שואה שלנו- אמיר גויטפרוינד- 40 ש"ח קרטר מנצח את השטן- גלן דיוויד גולד- 40 ש"ח. ההיסטוריה הסודית- דונה טארט- 40 ₪ בגוף אני מבינה- דוד גרוסמן- 30 ₪. ואל אישך תשוקתך- נעמי רגן- 30 ₪. הקלות הבלתי נסבלת של הקיום- מילן קונדרה- 40 ₪. מלכוד 22- גוז'ף הלר-40 ₪. בדרך אל החתולים- יהושע קנז- 30 ₪. האישה הגדולה מן החלומות- יהושע קנז- 25 ₪. נוף עם שלושה עצים- יהושע קנז- 30 ₪ שיניים לבנות- זיידי סמית- 35 ₪. תליין האהבה- ארווין יאלום- 30 ₪ על הספה- ארווין יאלום- 30 ₪. חיי עולם- איל מגד- 30 ₪. השיבה מהודו- א.ב יהושע- 35 ₪. בלזק והתופרת הסינית הקטנה- דאי סיגיי- 30 ₪. סוגרים את הים- יהודית קציר- 30 ₪. מגדלורים של יבשה- יהודית קציר- 30 ₪. נשים מתוך קטלוג- סביון ליברכט- 35 ₪. אל תיגע בזמיר- הרפר לי- 35 ₪. שאהבה נפשי- גייל הראבן- 30 ₪. פה ושם בארץ ישראל- עמוס עוז- 25 ₪. הנערה עם עגיל פנינה- טרייסי שבלייה- 25 ₪ ספר משפחתי- אפרים קישון- 40 ₪. הג'ינג'י עם המפתח- אפרים קישון- 40 ₪. ספר המסעות- אפרים קישון- 35 ₪. הראש הכפול- יאיר לפיד- 35 ₪. החידה השישית- יאיר לפיד- 35 ₪. תיק כחול לבן- חגי טיומקין- 40 ₪ תיק ספקולטיבי- חגי טיומקין- 40 ₪ אהבה עיקשת- איאן מקיואן- 35 ₪. אמסטרדם- איאן מקיואן- 35 ₪. גן הבטון- איאן מקיואן- 20 ₪. מוזיקה שקולה- ויקראם סת-35 ש"ח. אלה תולדות- אלזה מורנטה- 40 ₪. הסוד- אנה אנקוויסט- 35 ₪ חוות החיות- ג'ורג' אורוול- 35 ש"ח. אודיסיאה- הומרוס- 45 ש"ח. חדר משלך- וירגיניה וולף- 35 ש"ח. הפילוסופים הגדולים- בריאן מגי-45 ש"ח. מוריד הגשם-ג'ון גרישם- 30 ש"ח עת להרוג- ג'ון גרישם- 30 ש"ח פונטלנלה- מאיר שלו- 30 ש"ח. השטן במוסקבה- בולגאקוב- 35 ש"ח. מחול אחרון ופרידה- מילן קונדרה- 25 ש"ח. החיים הם במקום אחר- מילן קונדרה- 40 ש"ח. סודות מונגוליה- אייל מגד- 35 ש"ח. אבק כוכבים- ניל גיימן- 35 ש"ח. הנערה ואביר המילה- טרי ברוקס-30 ש"ח. אביר המילה חוזר- טרי ברוקס- 35 ש"ח. סיפור האבן- בארי יוגארט- 40 ש"ח. הכרעת הדין- ד.ו בופה- 30 ש"ח. לשון החוק טים גרין- 30 ש"ח. הנעדר- קפקא- 30 ש"ח. סיפורים- קפקא- 30 ש"ח. הרוח מטירת קאנטויל- אוסקר ויילד- 35 ש"ח. קיצור תולדות הזמן- סטיבן הוקינג- 40 ש"ח. בעקבות הזמן האבוד (חלק שלישי)- פרוסט- 30 ש"ח. המצב השלישי- עמוס עוז- 30 ש"ח. מיתולוגיה- המילטון- 40 ש"ח. NO LOGO נעמי קליין- 45 ש"ח. מבוא לאהבה- אמנון ז'קונט- 30 ש"ח. שם הורד-אומברטו אקו- 45 ש"ח. רופאים-אריך סגל-40 ש"ח. סיפור אהבה-אריך סגל-40 ש"ח. בית בודנברק (כרכים א+ב)-תומאס מאן- 45 ש"ח. האיש בלא תכונות (כרך א')- מוסיל- 40 ש"ח. החולה המדומה- מולייר- 30 ש"ח. מסע אל תום האלף- א.ב. יהושע- 40 ש"ח. מוות בחוג לספרות- בתיה גור- 20 ש"ח. המטוטלת של פוקו- אומברטו אקו- 45 ש"ח. מעשה שפחה- מרגרט אטווד- 50 ש"ח. ענוג הוא הלילה- סקוט פיצגרלד- 35 ש"ח. אנה, חנה ויוהנה- מריאן פרדריקסון- 35 ש"ח. מקרה ידוע מראש- איאן פירס- 40 ש"ח. היפופוטם- סטיבן פריי- 40 ש"ח מתחילים סיפור-עמוס עוז- 30 ש"ח. לא מזיק ברובו- דאגלאס אדאמס- 40 ש"ח. החיים, היקום וכל השאר- דאגלאס אדאמס- 40 ש"ח. המסעדה שבסוף היקום-דאגלאס אדאמס- 40 ש"ח. מדריך הטרמפיסט לגלקסיה- 35 ש"ח סוכנות הבילוש של דירק גנטלי- דאגלאס אדאמס- 40 ש"ח. 9סיפורים- ג.ד. סלינגר- 35 ש"ח. בורות- מילן קונדרה- 35 ש"ח. כלבם של בני בסקרויל- ארתור קונן דויל- 30 ש"ח. ייסורי ורתר הצעיר- גתה- 35 ש"ח. אהבות מגוחכות-קונדרה- 40 ש"ח. משחקי אצולה- בוז'ולד- 30 ש"ח. קורות טום גונס-הנרי פילדינג-40 ש"ח. אדון החצר-טריסטן אגולף- 40 ש"ח. מדע בדיוני הטוב שבטוב 3 - 45 ש"ח. חשיפה-פטרישה קורנוול- 30 ש"ח. המושבע האחרון-ג'ון גרישם-30 ש"ח. האחווה- ג'ון גרישם- 30 ש"ח. מוות בשורות הכנסייה-פ.ד גיימס- 35 ש"ח. שלושה סיפורים-פלובר- 30 ש"ח. פריחה שנתאחרה- צ'כוב- 30 ש"ח. הדברן- מריו ורגס יוסה- 30 ש"ח. הימנון לשמחה- שפרה הורן- 35 ש"ח. הר אדוני- ארי דה לוקה- 35 ש"ח. בית ספר לקסם אישי- נלסון דה מיל- 35 ש"ח. דון קיחוטה (2 כרכים)- 50 ש"ח. תרה-צרויה שלו- 35 ש"ח. זכרונותיו של שרלוק הולמס- 30 ש"ח. הריפוי של שופנהאואר- ארווין יאלום- 40 ש"ח. ניתן לפנות במסרים או במייל [email protected]

winnie3

New member
ספורים לשעת לילה מאוחרת - היצ'קוק

בצרפתית !!! נדיר ביותר - הודפס ב1957 . במחיר מציאה !!! מעיזבון--- כחדש !!! ראו תמונות. לרציניים בלבד. צרו עימי קשר כאן !!!

shahar2222

New member
מחפש ספר על אלכוהול

בכל מצב, רצוי שיהיה "הספר החריף" מאת שלמה משהו

zenov

New member
פוגל את אנגלמאיר

סול כהן בתעלומת צלילי הגהינום 25 כולל

אסבת

New member
מחפשת- "ישמעאל"

של דניאל קווין. אפשר לפנות כאן, במסר אישי, או במייל. תודה

Dana3563

New member
"לחזור ויהי מה" של מעוז חביב?../images/Emo140.gif

שלום! מישהו יודע איפה אני יכולה להשיג את הספר "לחזור ויהי מה" של מעוז חביב?
תודה,
דנה

black angel 11

New member
למכירה !!!!!!!!!!!!!

צמרמורת הבריחה מיריד האימה/ר' ל' סטיין/30 ש"ח הסיפורים המתוחכמים ביותר בעולם/אוסף סיפורי מתח/30 ש"ח דיוויד בקהאם הצד שלי/דיוויד בקהאם/55 ש"ח מסביב לכדור /ערן סלע/40 ש"ח אני,רובוט/אייזק אסימוב/40 ש"ח נונגה נונגה ועוד מיומנה של ג'ורג'יה ניקולסון/לואיז רניסון/40 ש"ח ההתרסקות הקולומביה סיפורה של משימה 107-sts/אבי בליזובסקי ויפה שיר- רז/45 ש"ח אהבה 10/סמדר שיר/35 ש"ח קטנטנות התחלות חדשות/מבוסס על העונה הרביעית/40 ש"ח הילדים מגבעת נפולאיון /מבוסס על סדרת הטלוויזיה/40 ש"ח אח שלי חייל/אורית רז/25 ש"ח מבצעים בסדרות חבורת כח המח(13) בעקבות גנבי האופניים/זהר אביב/40 ש"ח חבורת כח המח(3) והתעלומה באולם הספורט/זהר אביב/40 ש"ח חבורת כח המח(2) והבלגן בחדר המנהלת/זהר אביב/40 ש"ח (הערה : כל ספרי כח המח ביחד -110 ש"ח) חסמבה (4) ואוצר הזהב של המלך הורדוס/יגאל מוסינזון/40 ש"ח חסמבה (5) וילדי ההפקר /יגאל מוסינזון/40 ש"ח (הערה: שתי ספרי חסמבה ביחד 65 ש"ח) ג'ינג'י (14) או מחנה אהלים פרטי/גלילה רון פדר/25 ש"ח ג'ינג'י (16) או המערה הסודית/גלילה רון פדר/25 ש"ח ג'ינג'י (18) או בעל המקל מהבית השכן/ גלילה רון פדר/25 ש"ח ג'ינג'י (25) או שומרי השכונה/גלילה רון פדר/25 ש"ח (הערה : כל ספרי ג'ינגי' ב85 ש"ח) אפשר להתמקח על המחירים מי שרוצה אחד מהספרים שישאיר לי הודעה או ישלח לי מסר

מומין1

New member
למכירה

1) הארי פוטר והאסיר מאזקבאן/ג'יי קיי רולינג - 40 שקל 2) שלושת המוסקטרים/אלכסנדר דיומא - 35 שקל 3) האקלברי פין/מרק טווין - 35 שקל 4) הנזיר שמכר את הפרארי שלו/רובין ס' שארמה - 35 שקל 5) חוכמת המנהיגות/רובין ס' שארמה - 35 שקל 6) האלכימאי/פאולו קואלו - 30 שקל 7) הבכור לבית אב"י/דבורה עומר - 35 שקל 8) מר ורטיגו/פול אוסטר - 30 שקל 9) המסע לאיכטלאן/קרלוס קסטנדה - 35 שקל 10) בעל זבוב/ויליאם גולדינג - 35 שקל 11) תרנגול כפרות/אלי עמיר - 35 שקל 12) לא בדרך המלך/עודד בצר - 30 שקל 13) ספינות טרופות/אקירה יושימורה - 30 שקל 14) העוזר/ברנרד מלמוד - 30 שקל 15) קאטרינה/אהרון אפלפלד - 30 שקל 16) החטא ועונשו/פ.מ.דוסטויבסקי - 15 שקל 17) מען לא ידוע/קרסמן טיילור - 20 שקל 18) נוסטרדאמוס – נבואות שנות ה-2000 - 20 שקל 19) זן באמנות הקשת/אויגן הריגל - 30 שקל 20) מה זה בכלל פמיניזם?/טלי רוזין - 40 שקל 21) אישה בזכות עצמה/רבקה נרדי - 40 שקל 22) שירי עפר ורוח/נתן יונתן - 30 שקל 23) סט שלושה ספרי לימוד Office 2000 – word, excel, power point הוצאת "הוד עמי" במצב חדש לגמרי! - 85 שקל ליצירת קשר נא לשלוח מסר.

למעלה