קח-תן משהו לקרוא

diftong

New member
ספרי מחשבים למכירה

1. JAVASCRIPT-A complete in-depth reference-הספר בעברית. 2. תכנות מהצעד הראשון. תמונות מצורפת, וכל המעוניינים, במידה ויהיו, מוזמנים לפנות אלי במסרים, או באימייל. שבוע טוב.

ZIV E

New member
../images/Emo63.gif למכירה

באדולינה/גבי ניצן (חדש!!!) פרא/גבי ניצן (חדש!!!) שני הספרים מומלצים לפרטים פנו אלי במסרים או במייל [email protected]

shaffan1

New member
ים של ספרים ישנים מעל 40 שנה

עקב מעבר ופרוד משפחתי חייב אני להיפטר מים של ספרים ולקסיקונים מרעיים בשפות אנגלית וגרמנית, הספרים במצב טוב מאד ברובם מעל 40 עד 50 שנה והיו אצלי באוסף. מאחר ואין לי מקום לאחסון ולא מדף אחד לפליטה, ומאחר ואני לא נוהג לזרוק ספרים לזבל, מחפש אני אנשים טובים היודעים להעריך טיבם של ספרים ישנים. רק תבואו ותיקחו. טל . 5411394 - 054 שוקי.

A m i n a d a v

New member
ספרי לימוד גם הולך?

כי יש לי לא מעט, בעיקר לי"א-י"ב. מי שמעוניין יכול לשלוח לי מסר אישי. יום טוב.

kkarinn

New member
../images/Emo41.gifספרים למכירה בזול../images/Emo41.gif

ספרים חדשים: אבק כוכבים / ניל גיימן - כחדש 40 גורל אחד - תולדות ההגרלות בעם ישראל / דורון הרצוג - כחדש 70 דג בבטן / אפרת דנון - כחדש 40 הנוסע השמיני 4 / א.ס קריספין וקת'לין או'מלי - כחדש 30 טריוויה ישראל-ספר הטריוויה השלם של המדינה / דנה ויגלר, אליהו זערור - כחדש 25 לליה / מרינה גרוסלרנר - כחדש 30 סימני אהבה - טלה / ג'וליה ודארק פארקר - כחדש 20 עת לברזל - כרך 16 של מחזור כישור הזמן / רוברט ג'ורדן - כחדש 40 שאהבה נפשי / גיל הראבן - כחדש 40 תאונות / יעל הדיה - כחדש 40 dreamcatcher / stephen king - בינוני 25 one door away from heaven / dean koonz - כחדש 25 ספרים ישנים (במצב סביר יחסית לגילם) אבא גוריו / ה. דה בלזק, הוצאת מ.ניומן, 1951 - 25. אשת נכסים / ברברה טיילור ברדפורד, הוצאת זמורה ביתן, 1985 - 30. בן תערובת / יוהאן פאבריציוס, הוצאת עמיחי, 1959 - 25. האסופית / ל.מ. מונטגומרי, הוצאת מ.ניומן (ספר מנוקד, לילדים) - 25. כוכבים מציצים מרום / א.י. קרונין, הוצאת מהדורת הספר הטוב, 1960 - 30. נשים קטנות - כרך א' / לואיזה מיי אלקוט - 25. מבצע קיסריה / עמוס אריכא, הוצאת א. לוין אפשטיין, 1967 - 25. צעדים / יז'י קושינסקי, הוצאת תמוז, 1980 - 20. לכל המעוניין, נא לפנות במסר או במייל: [email protected]

kkarinn

New member
אטלס הזהב למכירה

למכירה - אטלס הזהב מהדורת 2005 בהוצאת מפה ב - 100 ש"ח בלבד (שווי: 179ש"ח). האטלס חדש לגמרי. לכל המעוניין, נא לפנות במסר או במייל: [email protected]

למעלה