קח-תן משהו לקרוא

מחפשת את שועי הלילה

אני מחפשת את הספר שועי הלילה של מרגרט וייס וטרייסי היקמן, באנגלית או בעברית

אבאדוב1

New member
ראיתי אותו היום בכיכר דיזנגוף בשוק

על אחד הדוכנים (בעברית) והמחיר שהיה רשום עליו היה 100 ש"ח, במידה וזה מעניין אותך נסי בשבוע הבא. בהצלחה

חוברות מסע אחר

אני עדיין מחפש חוברות "מסע אחר" מס' 1,3,6 וכן חוברת על הודו. לכל מי שיש אפילו אחת מהחוברות נא לשלוח לי אי-מייל בהקדם. תודה אלישע

sevron

New member
אפשר לאסוף מחנות בירושלים

אני יכול למסור את הספר לחנות "שטיין" במלך ג'ורג' מתאים?

zenov

New member
ההפלה

ההפלה : רומנסה היסטורית 1966 / ריצ'רד בראוטיגן 45 כולל משלוח

orez277

New member
מחפש את ספר הקיסר הצהוב

מחפש את ספר הקיסר הצהוב בעברית או אנגלית תודה אורן 0545993058

hippy

New member
ספרי מחשבים

*המדריך השלם לשפת C - משה ליכטמן ועמית רש - 30 שקל *בסיסי נתונים טבלאיים ושפת SQL עקרונות העיצוב - רז הייפרמן - 50 שקל (הערה: הספר חדש חדש עוד עם הדיסק בפנים, לא נפתח מעולם! :) *תקשורת נתונים, התנסות ביישומי תקשורת - מט"ח - ספר עבודה פלוס לימוד ב-50 שקל *ניתוח ועיצוב מערכות מידע - כרך א+ב - מט"ח - 50 שקל

diego5

New member
למכירה או החלפה

פרנק מ. רובינסון הכוח כתר 35 ג'ון כריסטופר ככלות העשב מסדה 40 דאגלס אדאמס לא מזיק ברובו כתר 40 רוברט היינלין המיפלצת מן הכוכבים מסדה 40 דן סימונס היפריון אופוס 50 רוברט סילברברג ספר הגולגלות לדורי 35 גיא חסון מציאות המשחק ביתן 40 רוברט סילברברג כתום החורף עם עובד 50 רובין ס' שארמה הנזיר שמכר את הפרארי שלו 30 אם אתם מעוניינים בהחלפה יש לי רשימה ארוכה של ספרים שאני מחפש בכול מקרה נא ליצור איתי קשר דרך "מסר למחבר" של תפוז

kkarinn

New member
../images/Emo41.gifספרים למכירה בזול../images/Emo41.gif

ספרים חדשים: אבק כוכבים / ניל גיימן - כחדש 40 גורל אחד - תולדות ההגרלות בעם ישראל / דורון הרצוג - כחדש 70 דג בבטן / אפרת דנון - כחדש 40 הנוסע השמיני 4 / א.ס קריספין וקת'לין או'מלי - כחדש 30 טריוויה ישראל-ספר הטריוויה השלם של המדינה / דנה ויגלר, אליהו זערור - כחדש 25 לליה / מרינה גרוסלרנר - כחדש 30 סימני אהבה - טלה / ג'וליה ודארק פארקר - כחדש 20 עת לברזל - כרך 16 של מחזור כישור הזמן / רוברט ג'ורדן - כחדש 40 שאהבה נפשי / גיל הראבן - כחדש 40 תאונות / יעל הדיה - כחדש 40 dreamcatcher / stephen king - בינוני 25 one door away from heaven / dean koonz - כחדש 25 ספרים ישנים (במצב סביר יחסית לגילם) אבא גוריו / ה. דה בלזק, הוצאת מ.ניומן, 1951 - 25. אשת נכסים / ברברה טיילור ברדפורד, הוצאת זמורה ביתן, 1985 - 30. בן תערובת / יוהאן פאבריציוס, הוצאת עמיחי, 1959 - 25. האסופית / ל.מ. מונטגומרי, הוצאת מ.ניומן (ספר מנוקד, לילדים) - 25. כוכבים מציצים מרום / א.י. קרונין, הוצאת מהדורת הספר הטוב, 1960 - 30. נשים קטנות - כרך א' / לואיזה מיי אלקוט - 25. מבצע קיסריה / עמוס אריכא, הוצאת א. לוין אפשטיין, 1967 - 25. צעדים / יז'י קושינסקי, הוצאת תמוז, 1980 - 20. לכל המעוניין, נא לפנות במסר או במייל: [email protected]

kkarinn

New member
../images/Emo124.gifאטלס הזהב למכירה

למכירה - אטלס הזהב מהדורת 2005 בהוצאת מפה ב - 100 ש"ח בלבד (שווי: 179ש"ח). האטלס חדש לגמרי. לכל המעוניין, נא לפנות במסר או במייל: [email protected]

למעלה