קח-תן משהו לקרוא

daniel9977

New member
כרך נדיר של 24 הלהיטונים הראשונים!

להחלפה: כרך נדיר של 24 הגליונות הראשונים של "להיטון" - דו שבועון לפזמונים ובידור של ישראל. 24 הגליונות נכרכו בזמנו במערכת "להיטון" והכרך היה בבעלתו של שאול גרוסברג - בעל מדור קבוע ב"להיטון". הכרך והגליונות במצב מצוין! בתמורה לכרך נדיר זה אני מבקש תקליט של הביטלס שיצא בישראל שנקרא: The First And The Best. מדובר בתקליט המכיל הקלטות של הביטלס בהמבורג יחד עם טוני שרידן. התקליט יצא בארץ על לייבל פולידור. העטיפה הקדמית של התקליט מחולקת לארבעה חלקים ובכל חלק רואים את פרצופו של אחד מחברי הלהקה עם שפם (שניים מלמעלה ושניים מלמטה). אם ברצונכם לקבל את הכרך הנדיר הזה, הביאו לי את התקליט המבוקש והעסקה תבוצע! ניתן להתקשר בכל שעה לדניאל 0523239388 או 035220607.

gaya102

New member
../images/Emo41.gifאטלס הזהב וספרי לימוד למכירה../images/Emo41.gif

למכירה - אטלס הזהב מהדורת 2005 בהוצאת מפה ב - 100 ש"ח בלבד (שווי: 179ש"ח). האטלס חדש לגמרי. מבחנים בפיזיקה – אוסף המבחנים של מכינת הטכניון– 40, כחדש פיסיקה תיכונית – מכניקה / סירס, זימנסקי, יאנג, כחדש, 50. פיסיקה תיכונית – חשמל ומגנטיות / סירס, זימנסקי, יאנג, כחדש, 50. חדו"א 1 (תרגילים), המחלקה למתמטיקה, אונ' בן גוריון – כחדש, 15. קומבינטוריקה ובינום של ניוטון / ד"ר נירה חטיבה, כחדש, 5. אוסף בחינות ותשובות בפיזיקה 5 יח"ל, מכינה למדעי ההנדסה ומדעי הטבע, אונ' בן גוריון – כחדש, 10. חדו"א 1 להנדסת חשמל, תרגילים ופתרונות, המחלקה למתמטיקה, אונ' בן גוריון – כחדש, 10. חדו"א 1 / בן ציון קון, כחדש, 30. מכניקה לתיכון ולאונ' / יורם אשל, כחדש, 40. אלגברה / יואל גבע, שני כרכים במצב טוב מאוד, סה"כ 30. ביולוגיה – אנציקלופדיה כללית לנוער, כחדש, 20 ₪. כימיה – אנציקלופדיה כללית לנוער, כחדש, 20 ₪. גיאומטריה של המישור - מהדורה מורחבת / בני גורן, כחדש, 20 ₪. גיאומטריה של המישור / בני גורן, 20 ₪. חדו"א ל- 4-5 יח"ל / בני גורן, 20 ₪. טריגונומטריה - מהדורה מורחבת / בני גורן, כחדש, 20 ₪. חדו"א לתלמידי 4-5 יח"ל / אהרון אספיס, כחדש, 10 ₪. (3 עותקים) גיאומטריה אנליטית 4-5 יח"ל / חיים אבירי, כחדש, 10 ₪. משקפי שמש כסופים / בעריכת ברוס סטרלינג, כחדש, 20 ₪. לכל המעוניין, נא לפנות למייל: [email protected]

מעוניינת בספרי רפואה/סיעוד ../images/Emo39.gif

שלום לכולם, אני מעוניינת לקנות את הספרים הבאים: 1. רפואת ילדים/פרופ' אשכנזי ופרופ' שוחט/הוצאת דיונון-מהדורה 7 בלבד 2. מיילדות, גינקולוגיה ורבייה/אברהם גולן/אונ' ת"א- מהדורה 4 3. ספר תרופות של Lippincott-שנת 2005 מי שמעוניין למכור, אפילו אחד מהם, מוזמן לשלוח לי מסר

Misery Of Life

New member
שר הטבעות בתירגום של רות לבנית

שר הטבעות בתירגום של רות לבנית למכירה. חבורת הטבעת, כריכה קשה, מצב כחדש - 65 ש"ח שובו של המלך - כריכה רכה, מצב טוב - 45 ש"ח המחיר ניתן למיקוח. מעוניינים יכולים לפנות אליי במסרים או באימייל: [email protected]

BabyBoy1

New member
../images/Emo41.gifמחפש ספרי ממלכות נשכחות (פנטזיה)

יד שנייה. מישהו מוכר או מכיר חנות יד שנייה? תודה.

../images/Emo41.gifמחפש ספר של אריק סגל

בשם "גבר אשה וילד". אם למישהו יש או יודע היכן להשיג, אני אשמח, תודה.

מ ה פ כ ן

New member
מחפש פנטסיה 2000 ועולם טבעת

מחפש את החוברות הבאות: 1,18,21,23,44 וכן את הספר עולם טבעת במחיר סביר

diego5

New member
למכירה או החלפה

פרנק מ. רובינסון הכוח כתר 35 ג'ון כריסטופר ככלות העשב מסדה 40 דאגלס אדאמס לא מזיק ברובו כתר 40 רוברט היינלין המיפלצת מן הכוכבים מסדה 40 דן סימונס היפריון אופוס 50 רוברט סילברברג ספר הגולגלות לדורי 35 רוברט סילברברג כתום החורף עם עובד 50 רובין ס' שארמה הנזיר שמכר את הפרארי שלו 30 אם אתם מעוניינים בהחלפה יש לי רשימה ארוכה של ספרים שאני מחפש בכול מקרה נא ליצור איתי קשר דרך "מסר למחבר" של תפוז

ophler

New member
"מותו וחייו של בובי ז'"

היה לי אותו פעם (די במקרה) השאלתי למישהי ומאז נעלמו עקבותיו (וגם עקבותיה במידה מסויימת). אם למישהו יש במצב טוב (אולי גם באנגלית) אני אשמח לכל מידע בנושא... תודה, אופלר

מינלי

New member
"האיש המאושר ביותר בעולם"

של שלמה אבס. מחפשת הרבה זמן. מי יושיע? בהוצאה? יוק. אצל המחבר? יוק? במשומשים? באתרים?

דנטל

New member
אבני דרך - אוטוביוגרפיה - משה דיין

שולחת מסר. לא יכולה במייל.

238

New member
מחפשת את הספרים הבאים:

בס"ד החמישיה הראשונה של אמבר,לילה אחד באוקטובר הבודד - רוברט זילאזני קורליין-ניל גיימן שליחותו של הממונה על משאבי אנוש-א.ב יהושוע תיאום כוונות ,אמת מארץ תצמח של הר' חיים סבתו. ליצירת קשר-במסר או באימיל[email protected]. שנה טובה

למעלה