קח-תן משהו לקרוא

leorgut

New member
איתמר מאתר הספרים

שווה לבדוק בחנות של איתמר לוי בזכרון יעקב בשדרות הנדיב ליד המדרחוב יש לו את כל הספרים הנדירים ובכלל כיף לבקר בחנותו אם אתה מהאזור תקפוץ לשם ואם אתה רוצה שאני אשאל בשבילך צור קשר ליאור

בקשה דחופה-"דיסלקציה כמתנה"

אני מחפשת באופן דחוף את הספר: דיסלקציה כמתנה של רון דייויס מישהו/משהו? ממש אודה על כל עזרה (על הכריכה כתוב "דילקסיה כמתנה" (הכמתנה כתוב באותיות הפוכות)

MommyHug

New member
מחפשת דחווף!!!

"אהבה זה לא סכין" של זאב ברגמן ושרה, הוצאת משכל 2000

MommyHug

New member
אני מחפשת אותו חדש לגמרי

זה בשביל מתנה, ואני לא רוצה להביא אותו מעופש וישן...

חוטהשני

New member
כדאי לך לנסות באתרי האינטרנט של חנויות ספרים כמו MEBOOK או BOKNET - גם אם זה יהיה ספר חדש, לדעתי המחיר יהיה סביר..

MommyHug

New member
אם היה שם לא הייתי כל כך נואשת...

ולא הייתי שואלת בפורום. אבל תודה

חוטהשני

New member
התקשרת לחנויות עצמם.. ?? מוזר לי שספר יחסית חדש לא נמצא היום בחנויות..

MommyHug

New member
כן, התקשרתי לכ-20 חנויות. הספר אזל

בחנויות ואזל בהוצאה

חוטהשני

New member
תפני להוצאה עצמה.. משכל - ידיעות אחרונות... יש להם מחסנים שבטח באחד מהם נמצא הספר..

חוטהשני

New member
הבנתי.. שווה לנסות אחרי החג - אולי ידפיסו את הספר שוב.. (או ימצאו אותו באחד המחסנים..)

MommyHug

New member
מצאתי! בחנות בחיפה.

תודה רבה לכל העוזרים והיועצים למיניהם!!!!!!!!!!

רונה אא

New member
ספר-על הדפסים אומנותיים

מחפשת נואשות ספר הדרכה בנושא הדפסים אומנותיים בכל שפה מישהו מכיר יודע? ישנה חנות לספרים משומשים במושב בגליל חנות ענקית האם משהו מכיר או שמע אליה לא יודעת את שם המושב מקווה לעזרה במהרה תודה רונית

eran998

New member
מחפש את הארי פוטר החמישי באנגלית

Harry Potter and the Order of the Phoenix כריכה קשה,עדיף הגרסא הבריטית. הנה לינק לאיך הוא אמור להראות: http://bookme.co.il/Books/Item_Details.aspx?Barcode=0747551006 בתודה מראש. ערן.

חדשה פה..יש לי שאלה..

שלום, מישהו יודע אולי איפה יש חנויות ספרים יד שנייה באיזור חיפה ? + מעוניינת לקנות ספרים ברמה בינונית באנגלית מאיזור חיפה. תודה מראש, קרן

למעלה