קח-תן משהו לקרוא

דנטל

New member
../images/Emo63.gif קח-תן משהו לקרוא ../images/Emo63.gif

שרשור ספרים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' 112. הצעות/בקשות רכישה, מכירה, חלוקה, החלפה או השאלה של ספרים משומשים, אנציקלופדיות, חוברות, עיתונים, מגזינים, כתבי עת - אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה זאת. בהצלחה!

Boone

New member
../images/Emo73.gif אני מחפש את טבעת כארון

מחפש את הספר טבעת כארון של רוג'ר מקברייד אלן. אני מחפש כבר הרבה זמן את הספר והספריה שלי לעולם לא תהיה שלמה בלעדיו, תעזרו לי, בבקשה תעזרו לי.

kkarinn

New member
../images/Emo41.gif ספרים למכירה בזול ../images/Emo41.gif

ספרים חדשים: אבק כוכבים / ניל גיימן - כחדש 35 גורל אחד - תולדות ההגרלות בעם ישראל / דורון הרצוג - כחדש 70 הנוסע השמיני 4 / א.ס קריספין וקת'לין או'מלי - כחדש 30 טריוויה ישראל-ספר הטריוויה השלם של המדינה / דנה ויגלר, אליהו זערור - כחדש 20 לליה / מרינה גרוסלרנר - כחדש 30 סימני אהבה - טלה / ג'וליה ודארק פארקר - כחדש 10 עת לברזל - כרך 16 של מחזור כישור הזמן / רוברט ג'ורדן - כחדש 35 שאהבה נפשי / גיל הראבן - כחדש 35 תאונות / יעל הדיה - כחדש 35 dreamcatcher / stephen king - בינוני 20 one door away from heaven / dean koonz - כחדש 20 ספרים ישנים (במצב סביר יחסית לגילם): אבא גוריו / ה. דה בלזק, הוצאת מ.ניומן, 1951 - 25. אשת נכסים / ברברה טיילור ברדפורד, הוצאת זמורה ביתן, 1985 - 25. בן תערובת / יוהאן פאבריציוס, הוצאת עמיחי, 1959 - 25. האסופית / ל.מ. מונטגומרי, הוצאת מ.ניומן (ספר מנוקד, לילדים) - 25 כוכבים מציצים מרום / א.י. קרונין, הוצאת מהדורת הספר הטוב, 1960 - 25. נשים קטנות - כרך א' / לואיזה מיי אלקוט - 25. מבצע קיסריה / עמוס אריכא, הוצאת א. לוין אפשטיין, 1967 - 25. צעדים / יז'י קושינסקי, הוצאת תמוז, 1980 - 20. לכל המעוניין, נא לפנות במסר או במייל: [email protected]

feterr

New member
רשימה מעודכנת- מכירה/החלפה

ספרים ודיסקים. אנא פנו אליי במסרים בלבד. או בכתובת מייל [email protected] חג שמח :) כמה ספרים- המערה/טים קרבה האלכימאי/פאולו קואלו ורוניקה מחליטה למות/פאולו קואלו אדם מחרבן משמעות/שמוליק ורסנו בודהיזם- יסודות, הבהרות והבנה/ג'ון סטנלינג תאונות/יעל הדיה. עלייתו ונפילתו של ה-Y/יהונתן גפן סימני אהבה- סרטן/ג'וליה ודרק פארקר ו.. כמה דיסקים- Within temptation - Mother earth Sex pistols - Kiss this Deap purple - 30 best of Slayer - Undiputed attitude Sepultura - Beneath the remains 2pac - 2pacalips now 2pac - me against the world Nirvana- Unplugged in New-York Kylie Minogue- Fever יובל בנאי- רש"י דאב Pink- Can't take me home

high k

New member
../images/Emo27.gifספרים למכירה../images/Emo142.gif../images/Emo37.gif

ספרי חסמב"ה ישנים ב15 שקלים כל אחד. The obserrver's book of ships- באנגלית,נדיר, מלווה בתמונות, דגלים וסימני ארצות מאת פרנק א. דודמן, הודפס בלונדון. 70 שקלים. "כתם לידה" הומור מאת דודו טופז 1981. 30 שקלים. 3 ספרי "החברים של דרקולה" ב50 שקלים יחד. "מי בן חיל" לוין קיפניס 25 שקלים. "לטרון" רם אורן 30 שקלים. "גבעת ווטרשיפ" ריצ'רד אדמס 20 שקלים. "אסור לבזבז שקיעות" חוה חבושי 25 שקלים. "בעל זה דבר מצחיק" תמר אבידר 25 שקלים. "אהוב את עצמך, רפא את חייך" לואיז ל.היי 30 שקלים "אתה יכול לרפא את חייך" לואיז ל. היי 30 שקלים (ספר חדש לגמרי). "רומן אמיתי" סמדר שיר 30 שקלים (ספר חדש לגמרי). "משלי לה-פונטיין, 100 סיפורים נחמדים מאד" 30 שקלים. "הבכור לבית אב"י" דבורה עומר 25 שקלים. "מאנטארטיקה עד פפואה" ספר המסעות של דידי מנוסי 25 שקלים. "קשר משפחתי" עם אחי יותם וזיוית אברמסון, כתבה: עופרה בורלא-אדר 25 ש"ח "כוחו של התת מודע" ד"ר ג'וזף מרפי 30 שקלים. "גבעת האירוסים השחורים" יצחק נוי 25 שקלים. "קירות שלא רואים" עפרה גלברט-אבני 25 שקלים. "בנות בראון" עירית לינור" 35 שקלים (ספר חדש ). "שתי שלגיות" עירית לינור 25 שקלים. "ארבע אמהות" שפרה הורן 30 שקלים. כל שירי חיים נחמן ביאליק- 1944 הוצאת דביר- 45 שקלים. ASIMOV- The currents of space שקלים 30. ASIMOV - I Robot- שקלים 30. "אמיל והבלשים"- א. קסטנר הוצאת "יזרעאל"- 30 שקלים. "חבורה שכזאת" פוצ'ו-1967, הוצאת "מסדה". 30 שקלים. "כלי נשק" ספר לנער וללוחם הצעיר-יצחק אבנון 1955 הוצאת "עמיחי"- 30 שקלים. "מארק טווין" יוהן הוברד ,1953 ספריה גדולי עולם חדשה- 35 שקלים. "ילדי השכונה, והבקתה על שפת הים" צביה גרנות, ספריית דן חסכן הוצאת עם עובד. 30 שקלים. "הטיסה הראשונה" פליכס סאטון- ספריה גדולי עולם חדשה, 1968. 15 שקלים. "חבורת בריידי"- מבוסס על סדרת הטלוויזיה.2 כרכים זהים.15 שקלים כל אחד.

high k

New member
../images/Emo133.gifספרים ישנים למכירה../images/Emo133.gif

"הספן על גבי הסוס" ארוינג סטון. ביוגרפיה של ג´ק לונדון, בתרגום רפאל אליעז. הוצאת הקיבוץ הארצי השומר הצעיר 1943. 90 ש"ח "בן הסנדלר" ק.ב. בורנט בתרגום מ. בן אליעזר "שחרות" הוצאת עם עובד תש"ד 45 ש"ח "מלך ההר" אמיליו סלגרי תרגום מנחם הרטום הוצאת "יזרעאל" גב הספר זקוק לתיקון. 50 ש"ח "בעט אלון בעט" אבנר כרמלי הוצאת מ.מזרחי 50 ש"ח "ראובני של היהודים" מכס ברוד בתרגום יצחק למדן הוצאת שטיבל 80 ש"ח

eyoko

New member
אני מחפשת ספרים של ה.ג'. וולס ישנים

עדיף, עדיף עיברית וכמובן שעדיף הוצאות ראשונות [= אם למישהו יש מושג אני אשמח לדעת איפה אני יכולה להשיג. ספרים שכבר יש לי: מכונת הזמן החיידק הגנוב דברי ימי עולם [2 כרכים] הרואה ואינו נראה האנשים הראשונים על הירח מזון האלים האי של ד"ר מורו [הגרסה החדשה
] ספר נהדר כל כך! תודה על העזרה [=

eyoko

New member
במקביל מחפשת תקליט

mutt the hupple או hoople לא בטוחה.... טלפונים של חנויות תקליטים בת"א והאיזור גם יעזרו.

eyoko

New member
אם כבר אז כבר

סליחה על חוסר העיקביות... את הפסקול של נייטמר ביפור קריסמס בזול יש למישהו?

פּלפּל

New member
טלפונים של חנויות יש במאמרי הפורום

בקשות לתקליטים ודיסקים - פרסמי בשרשור קח-תן משהו לשמוע. לא כל מי שמעוניין למכור/לקנות דיסקים קורא את השרשור הזה, של הספרים, ולהפך.

MommyHug

New member
../images/Emo63.gifפסיכולוגיה, חינוך, עידן חדש,

פסיכיאטריה, רומנים, עבודה סוציאלית, חלומות, גרפולוגיה וכו'... הספרים במצב חדש, תרגישו כאילו קניתם אותם מהחנות. אני קונה אותם פעם אחת במחיר מלא ואז הם נשארים אצלי על המדף. הגעתי למצב ל עומס ולכן אני מוכרת. המחירים נעים בין 30-100 ש"ח הרשימה מצורפת בקובץ word. בקרוב אוסיף מחירים ליד כל ספר...

MommyHug

New member
../images/Emo63.gifפסיכולוגיה, חינוך, עידן חדש,

פסיכיאטריה, רומנים, עבודה סוציאלית, חלומות, גרפולוגיה וכו'... הספרים במצב חדש, תרגישו כאילו קניתם אותם מהחנות. אני קונה אותם פעם אחת במחיר מלא ואז הם נשארים אצלי על המדף. הגעתי למצב ל עומס ולכן אני מוכרת. המחירים נעים בין 20-100 ש"ח הרשימה מצורפת בקובץ word.

למעלה