קח-תן משהו לקרוא

Who Knowsss

New member
מחפשת

curious incident of the dog by Mark Haddon אם למישהו יש משומש באנגלית, אני אשמח לשמוע.

dgigona

New member
ספרים להחלפה

מעוניינת לקבל את הספר זרעי צנונית בהוצאה של שנות השבעים ורומנים בצרפתית, בתמורה יכולה לתת את אלוהי הדברים הקטנים וספרים נוספים לפי בקשה הילה

ifat28

New member
../images/Emo141.gif ספרים למכירה ../images/Emo141.gif

עדן- יעל הדיה, 40 ש"ח אחות קטנה- רם אורן, 35 ש"ח היורשת- רם אורן, 30 ש"ח

ifat28

New member
../images/Emo142.gifעוד ספרים למכירה במחיר זול |

1.נסיך עקרב - צבי לידסקי- 25 ש"ח 2.משפט פיקטיבי - א. רוזין- 30 ש"ח 3. משחק מכור- רם אורן-25 ש"ח 4.אש חיה- רם אורן- 25 ש"ח 5. שישים מילגרם פרוזאק- עידן רבי- 25 ש"ח 6. חכי לי ר'- שרה אנג'ל- 30 ש"ח 7.קוקיה בלי אופי- צבי לידיסקי- 20 ש"ח 8.צנורות- אתגר קרת- 30 ש"ח 9. כותב שורות אלו- אסי דיין- 25 ש"ח 10.על גדות הביוב- נתן זהבי- 30 ש"ח 11.רצח בצמרת המשטרה- גלילה רון-פדר- 30 ש"ח 12. את בתקופה טובה - סמדר גלבץ- 35 ש"ח 13. הגבר שלך- סמדר שיר- 35 ש"ח 14. יומנו של סטארטאפיסט בדרך למכה -גדי רף- 20 ש"ח 15. להצליח בגדול com - ג'קלין אסטון- 30 ש"ח 16.נסיכה אפריקנית- רם אורן- 25 ש"ח 17. ימי נתניהו- נחום ברנע - 20 ש"ח ספרי ריגול: (על המוסד הישראלי בעיקר ועל עוד ארגוני ביון) 18. by way of diception ויקטור אוסטרובסקי- 35 ש"ח 19.דואט בביירות - מישקה בן-דוד- 30 ש"ח 20.האיש שרכב על הנמר - רן אדליסט- 35 ש"ח 21. other side of diception - ויקטור אוסטרובסקי- 25 ש"ח (העטיפה קצת פגומה) 22.מרגל בכנען- הוארד שק- 30 ש"ח 23.המזימה הסופית- אנדרי סוסאן- 25 ש"ח ניתן לשלוח מסר למי שמעוניין בספר/ים. 12.

טלי12345

New member
מעוניינת למכור ספרים../images/Emo65.gif

אפשר גם להחליף: אני מעוניינת בספרי דוט נט או בספרים אחרים(יש לי רשימה) ברצוני למכור ספר משפחתי / אפריים קישון / 25 עצור כאן פג תוקף כרטיסך / רומן גארי / 20 כופרי חולית / פראנק הרברט / 40 מקום טוב ללילה / סביון ליברכ / 40 טריסטרם שנדי / לורנס שטרן / 40 עקבות מן העבר / קרל סייגן / 25 הגר / יוכי ברנדס / 30 חלק מהנוף / מרי וזלי / 30 הריון שבוע אחר שבוע / דר ג'ין מקדואל / 10 הטאו של הסקס / / 40 סדר יום / אדם ברוך / 10 פרספונה זוכרת / אהרון מגד / 40 חסד נעורייך / אייל מגד / 40 התינוק והילד- מדריך להורים / פנלופה לינץ' / 80 הנה אני מתחילה / יהודית קציר / 40 עוצמת הרכות / טובי בראונינג / 40 הגיבן מנוטר דם / ויקטור הוגו / 20 טאי פאן / ג'יימס קלאוול / 40 VC++ של קיו / / 30 אהבתי כל כך / יהודית רותם / 40 הגר / יוכי ברנדס / 40 העיסוי המושלם / ג'ק הופר / 20 USING CGI / / 40 כנפי היונה / הנרי ג'ימס / 40 הארכיאולוגיה של תקופת ההתנחלות והשופטים / / 40

ליזגו

New member
ניתוחי כדאיות השקעות, המכון לפריון

היי, מקווה מאוד שאוכל להיעזר בכם: מחפשת ספר בשם: "ניתוחי כדאיות השקעות", ד"ר יאיר אינגבר, הוצאת המכון לפריון העבודה. הספר נחוץ כמתנת יום הולדת לאדם שמחפש אותו כבר זמן רב.. מקווה שמכם תבוא הישועה..!!
תודה וסופ"ש נעים. ליז.

רים3

New member
אוסף הטרגדיות של שייקספיר

ברשותי אוסף הטרגדיות של שייקספיר עם האוגדן, מהדורה שנייה משנת 1965. הספר בכריכה קשה, כמובן, ובתוך אוגדן קרטון - ובמצב מצוין. האם למישהו יש מושג מה שווי ספר זה? או היכן אפשר לברר?

yael up

New member
../images/Emo63.gif../images/Emo100.gifספרים למכירה../images/Emo100.gif../images/Emo63.gif

מאת לואיס קרול "עליסה בארץ הפלאות" תרגום של אהרן אמיר 35 שקלים מאת עירית לינור "שתי שלגיות" 30 שקלים מאת עירית לינור "בנות בראון" חדש לגמרי 40 שקלים מאת ד"ר ארווין יאלום "תליין האהבה, וסיפורי פסיכותורפיה נוספים" במצב חדש! 35 ש"ח מאת ד"ר ר.רפאל פוקורני "כתב יד ואופי" ספר גרפולוגיה 35 ש"ח מאת ד"ר לילה נכטיגל וג'ון היילמן "אסטרוגן, העובדות שישנו את חייך" 30 ש"ח מאת ד"ר רוברט רוז וקרי רוז-גולד "דיאטת השומן הטוב"- שיטת ההרזייה החדשה והמהירה דלת השומן המתבססת על "אומגה 3", השומן הבריא מהטבע. 30 ש"ח מאת יעל טל "300 טיפים לתזונה נכונה ולחיים בריאים" 30 ש"ח מאת סביון ליברכט "צריך סוף לסיפור אהבה" 30 ש"ח מאת ורדה רזיאל ז'קונט "סודות גלויים, סיפורים מחדר הפסיכולוגית" 35 ש"ח מאת ד"ר לורנס באומן עם רוברט ריצ'ה "בין הורים לדור העשרה" 30 ש"ח מאת פרופ' חיים גינות "בין הורים לבני העשרה" 30 שקלים

dos torres

New member
../images/Emo187.gif ספרי קריאה מוזלים ../images/Emo187.gif

1.אצל באבו-שולמית לפיד, כתר, מצב מצויין - 30 ש"ח 2.חיי אהבה-צרויה שלו, כתר, מצב מצויין - 40 ש"ח 3.ספינות טרופות-אקירה יושימורה, שוקן, מצב מצויין - 40 ש"ח 4.לקראת קץ הזמן-ג'ון אפדייק, עם עובד, מצב מצויין - 15 ש"ח 5.הבתולה בכחול -טרייסי שבלייה, כנרת, מצב מצויין - 35 ש"ח 6.דג בבטן - אפרת דנון, הקיבוץ המאוחד, מצב מצויין - 35 ש"ח 7.צל של ספק - רם אורן, קשת, מצב מצויין - 35 ש"ח 8.משוואה עם נעלם - אורי אדלמן, כתר, מצב מצויין - 35 ש"ח 9.נערה עם עגיל פנינה - טרייסי שבלייה, כנרת, מצב מצויין - 25 ש"ח 10.כל החיים לפניו - אמיל אז'אר, עם עובד, מצב מצויין - 35 ש"ח 11.גריפין וסאבין - תכתובת מופלאה/ניק בנטוק, כנרת, מצב מצויין-35 ש"ח 12.משולש ברמודה - צ'ארלס ברליץ, שוקן, מצב בינוני - 25 ש"ח 13.Harry Potter & the Order of the Phoenix - J.K.Rowling , הגירסה הבריטית, מצב מצויין -75 ש"ח 15.חיי נישואים - דוד פוגל, כתר, מצב טוב - 30 ש"ח 16.בית הקפה המכושף - קלמן סגל, הקבוץ המאוחד, מצב טוב - 20 ש"ח 17.העולם של אתמול - סטפן צוויג, זמורה, מצב טוב - 30 ש"ח 18.ג'ים בר מזל- קינגסלי אמיס, מעריב, מצב מצויין - 15 ש"ח 19.מאה חורפים - מיכל שלו, זמורה, מצב מצויין - 35 ש"ח 20.למאטיס יש את השמש בבטן/יהודית קציר, הקבוץ המאוחד, מצב מצויין 35ש"ח 21.תחת שמש טוסקנה - פרנסס מאייס, כנרת, מצב מצויין - 30 ש"ח 22.הנזיר שמכר את הפרארי שלו -רובין ס שארמה, כתר, מצב מצויין - 30 ש"ח 23.לב - רם אורן, קשת, מצב מצויין - 35 ש"ח 24.השיבה מהודו - א.ב. יהושוע, הקבוץ המאוחד, מצב מצויין - 40 ש"ח 25.כלב שחור - אלכס גרלנד, ידיעות אחרונות, מצב מצויין - 30 ש"ח 27.הלקוח - ג'ון גרישם, זמורה, מצב בינוני - 30 ש"ח 28.השותף - ג'ון גרישם, מודן, מצב בינוני - 30 ש"ח 29.הארי פוטר וגביע האש (4),ג'יי.קיי.רולינג, פרוזה, מצב מצויין - 30 30.הארי פוטר והאסיר מאזקבן (3),ג'יי.קיי.רולינג, פרוזה, מצב מצויין -30 31.התפסן בשדה השיפון, ג'.ד.סלינג'ר, עם עובד, מצב מצויין - 20 32.העימות-ק.צטניק, הקבוץ המאוחד, מצב מצויין - 20 ניתן ליצור קשר במסרים

dos torres

New member
../images/Emo188.gif ספרי לימוד תיכונים ופסיכומטרי

1.תמורות בגאוגרפיה של המזרח התכון-ארנון סופר, עם עובד, מצויין - 15 2.משטר מדינת ישראל - דוד שחר, יסוד, מצב טוב - 25 3.יסודות הסציולוגיה - יונתן שפירא ואורי בן אליעזר, עם עובד מצויין 20 4.מילה זו מילה -HIGH Q מצב מצויין - 60 5.אנטיגונה - סופוקלס, מוסד ביאליק, מצב מצויין - 15 6.פסקל מהצעד הראשון - ויליאם פרג'ון, הוד עמי, מצב מצויין - 20 7.מגלות לקוממיות כרך א - דוד שחר, עידן, מצב טוב - 20 8.מגלות לקוממיות כרך ב - דוד שחר, עידן, מצב טוב - 20 9.מבחני בגרות בפיסיקה - ד"ר אשל, אשל (2001), מצב מצויין - 50 ש"ח

ifat28

New member
אני מתעניינת בספר 100 חורפים

איך אפשר לקנות ממך את הספר?

yotamstei

New member
ספרי מכונאות מקצועיים!

סדרת ספרי הלימוד האיכותית של אינג' ל.מינץ "תורת הרכב" ו-"תורת המנוע" במצב מצוין. "תורת הרכב"-3 כרכים במצב טוב, 30 ש"ח כ"א. "תורת המנוע"-4 כרכים במצב מצוין, 50 ש"ח כ"א. "תורת הרכב"+"תורת המנוע"-7 כרכים, 250 ש"ח סה'כ. אני גר במרכז. אימייל[email protected]

daniel9977

New member
כרך להיטונים תמורת שמוליק קראוס!

חברי פורום יקרים שלום רב, יש לי בשבילכם הצעה מפתה במיוחד. ברשותי כרך נדיר של 24 הגליונות הראשונים של "להיטון" - דו שבועון לפזמונים ובידור של ישראל. 24 הגליונות נכרכו בזמנו במערכת "להיטון" והכרך היה בבעלתו של שאול גרוסברג - בעל מדור קבוע ב"להיטון". הכרך והגליונות במצב מצוין! בתמורה לכרך נדיר זה אני מבקש תקליט של שמוליק קראוס שנקרא: "מדינת ישראל נגד קראוז שמואל". מדובר באלבום הסולו הראשון של שמוליק קראוס שיצא ב-1977. אם ברצונכם לקבל את הכרך הנדיר הזה, הביאו לי את התקליט המבוקש והעסקה תבוצע! ניתן להתקשר בכל שעה לדניאל 0523239388 או 035220607.

למעלה