קח-תן משהו לקרוא

mosh511

New member
יש לך את אלו שאני מחפש?

כישוף 11 כישוף 12 הזאב הבודד 1 ?

מעוניין לרכוש ספרים משומשים...

מכל הסוגים והסוגות באיזור ירושלים והסביבה. אז אם מישהו מעוניין, הוא יכול לשרשר או לשלוח מסר. תודה.

hbam

New member
דרוש: It's my party - Cindy Blake

למי שיש ומוכן למכור או יודע היכן ניתן להשיג אותו מתבקש לשלוח מסר. תודה מראש :]

RORRI 2003

New member
ספרים למכירה /החלפה

במצב חדש לגמרי... 1. פונטנלה, מאיר שלו - מומלץ!! 2. סדר נשים , עמיה ליבליך- מומלץ מאוד!!! 3. זמן אלול, דב אלבוים, עם עובד 4. אובססיה זה שם של בושם, אריאל להמן 5. צילו של היטלר, ירון סבוראי / ניק טיילר 6. אמנות האקסטזה המניית, מרגו אנוד 7. אהבה זה לא סכין, זאב ברגמן ושרה 8. מהנדסים תרבות, גדעון קונדה 9. חיי האהבה, צרויה שלו 10. גופה של אנה או קץ האוונגרד הרוסי, סיפורת רוסית עכשוית, עם עובד 11. דודאים מן הארץ הקדושה, אהרון מגד, עם עובד 12. הפצוע האנגלי, מייקל אונדאטיה 13. המקום שבו נמצא הלב, בילי לטס 14. צריך סוף לסיפור האהבה/ סביון ליברכט 15. עוול, אהרון מגד, עם עובד 16. ארבעה מכתבי אהבה, ניאל ווילאמס 17. נשים מתוך קטלוג, סביון ליברכט 18. גברים ממאדים נשים נמוגה, ד"ר ג'ון גרי 19. מה שאימך לא יכלה לספר לך ואביך לא ידע, ד"ר ג'ון גריי 20. שרמן בחורף, אמנון דנקנר 21. The Testament , John Grisham

ifat28

New member
למכירה ../images/Emo39.gif או החלפה בספרים אחרים

1. הנעלמים- הרלן קובן- 40 ש"ח 2. אחות קטנה- רם אורן- 35 ש"ח 3. היורשת- רם אורן- 30 ש"ח 4. האישה מהמוסד- 35 ש"ח 5. לכל בית יש מרפסת- רינה פרנק מיטרני 40 ש"ח

diego5

New member
"אוצר הפיתגמים של יהודי מרוקו"

שלום אני מחפש את "אוצר הפיתגמים של יהודי מרוקו" מאת חנניה דהן, הוצאת סתוית אייל

היי אני מחפש ספר של

ח'ליל אל-סכאכיני כזה הוא אני-מיומני של ח'ליל אל-סכאכיני גדעון שילה (מתרגם ועורך). ירושלים: כתר, 1990. אני אשמח אם יהיו תגובות אל תיבת ההודעות בברכה יאיר

מחפשים את הספר "יש מאין" מאת הרב

מאת הרב אליהו אילוז - הספר נכתב בתחילת המאה.

kkarinn

New member
../images/Emo41.gifספרים למכירה בזול../images/Emo41.gif

ספרים חדשים: אבק כוכבים / ניל גיימן - כחדש 35 גורל אחד - תולדות ההגרלות בעם ישראל / דורון הרצוג - כחדש 70 הנוסע השמיני 4 / א.ס קריספין וקת'לין או'מלי - כחדש 30 טריוויה ישראל-ספר הטריוויה השלם של המדינה / דנה ויגלר, אליהו זערור - כחדש 20 לליה / מרינה גרוסלרנר - כחדש 30 סימני אהבה - טלה / ג'וליה ודארק פארקר - כחדש 10 עת לברזל - כרך 16 של מחזור כישור הזמן / רוברט ג'ורדן - כחדש 35 שאהבה נפשי / גיל הראבן - כחדש 35 תאונות / יעל הדיה - כחדש 35 dreamcatcher / stephen king - בינוני 20 one door away from heaven / dean koonz - כחדש 20 ספרים ישנים (במצב סביר יחסית לגילם): אבא גוריו / ה. דה בלזק, הוצאת מ.ניומן, 1951 - 25. אשת נכסים / ברברה טיילור ברדפורד, הוצאת זמורה ביתן, 1985 - 25. בן תערובת / יוהאן פאבריציוס, הוצאת עמיחי, 1959 - 25. האסופית / ל.מ. מונטגומרי, הוצאת מ.ניומן (ספר מנוקד, לילדים) - 25 כוכבים מציצים מרום / א.י. קרונין, הוצאת מהדורת הספר הטוב, 1960 - 25. נשים קטנות - כרך א' / לואיזה מיי אלקוט - 25. מבצע קיסריה / עמוס אריכא, הוצאת א. לוין אפשטיין, 1967 - 25. צעדים / יז'י קושינסקי, הוצאת תמוז, 1980 - 20. לכל המעוניין, נא לפנות במסר או במייל: [email protected]

מנשה99

New member
ספר חברון/ אבישר מהד' 2 1978

הספר הקלסי על חברון, כבד ומתועד היטב עם הרבה תמונות וצילומי מסמכים

מחפש את ספר

The match,the box and the label by joan rendell אם יש למשהו או יודע איפה אני יכול לקנות נא לשלח לי מסר

ZIV E

New member
../images/Emo41.gifלמכירה../images/Emo63.gif../images/Emo41.gif

באדוליה/גבי ניצן חדש!!! פרא/גבי ניצן חדש!!! שני הספרים מומלצים ובמצב חדש לחלוטין.

עוד שי

New member
כתוב לי מסר- מעוניין

מחפש גם את סדרת השביעיה הסודית של בלייטון

אבאדוב1

New member
רשימת חנויות משומשים נמצאת במאמרי

הפורום בשורה העליונה, מדוע שלא תתקשרי ותבררי

למעלה