קח-תן משהו לקרוא

gryphon music

New member
למכירה ספרי אסימוב ופנטסיה

טרילוגית המוסד בהוצאת מסדה 120 שח כישופים ומבוכים-במבוך 20 שח מסע בין כוכבים "עולם בלי קץ" ו "ספוק,משיח 15 כ"א רוברט ג'ורדן-לב החורף רוברט ג'ורדן-עת לברזל 20 כ"א כישוף-שבעת הנחשים-20 רוברט ג'ורדן-ניחוח הטירוף-20 כתר החרבות-20 נתיב הפגיונות-20 כס הברזל טרילוגיה 20 כ"א

prussak

New member
מחפש ספר בחשבון דיפרנציאלי

שלום לכולם אני מחפש את שני הכרכים של הספר חשבון דיפרנציאלי ואינטגרלי של האוורד אנטון, שיצא בהוצאת האוניברסיטה הפתוחה אשמח לשמוע מכם אסף

tzuru

New member
מחפש ספר

karate do- my way of life בעברית - נכתב ע"י גיצ'ין פונקושי (מייסד "הקרטה המודרני") והוא יצא בהוצאת כתר ונדמה לי שהוא נקרא "קרטה - דרך חיים". אם יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג עוד עותקים או שלמישהו זה שוכב בבית כאבן שאין לה הופכין אני אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה ויום נעים, צור.

מחפש את ארבעים הימים של מוסה דאג

שלום! אני מחפש את הספר של פרנץ ורפל "ארבעים הימים של מוסה דאג". תודה, נמרוד

dido20

New member
למכירה../images/Emo63.gif../images/Emo63.gif../images/Emo63.gif

שלום
למכירה מגוון ספרי קריאה במצב מצויין: אישה ללא שקרים-אליזבט לאוול 15 ש"ח כל הדרך הביתה-מירי רוזובסקי 35 ש"ח עקרון הכמיהה-יוסף כהן אלרן 20 ש"ח סופת קרח-ריק מודי 35 ש"ח כוח,48 החוקים-רוברט גרין 25 ש"ח אוליביה-ג´ודית רוסנר 35 ש"ח הכל פתוח-ג´יין גרין 20 ש"ח גבר אחר-רינה פרנק מיטרני 40 ש"ח המאהבת(הסטוריה,מיתוסים ופרשנויות לנושא "האישה האחרת")- ויקטוריה גריפין 35 ש"ח ליפשטיק-גוון מקסאי 40 ש"ח בשידור חי-דן שילון 20 ש"ח

Judy 1

New member
על פני ערב - דאוטי

אני מחפשת דחוף את הספר הזה: על פני ערב מאת דאוטי (אולי צ'ארלס) מי מוכן למכור לי אותו?

המון ספרים למכירה

ברצוני למכור את הספרים הללו: הרלן קובן\איו חיוור,הנעלמים,ההזדמנות האחרונה גוזף פיינדר\פרנויה סקוט טורו\עד המדינה,טעויות הפיכות טים גרין\המעגל הרביעי,לשון החוק רוברט ב פרקר\חטאים קטנים,כבוד המשפחה,דמי שתיקה,למות פעמיים,מוות בפרדייז,יריה לא מכוונת,האלמנה העליזה לי ציילד\אורח קטלני,נסיון קטלני,מוקש קטלני,חום קטלני,אתה עומד למות,שכנוע קטלני דן בראון\צופן דה וינצי,נקודת ההונאה אלמור לנארד\פריקי דיקי,מראות כפולות גון גרישם\המושבע האחרון,האחווה,הזימון,הברוקר טום קלנסי\צו נשיאותי,סערה אדומה עולה,הקרדינאל מהקרמלין,משחקי מדינה,ללא חרטה,הדוב והדרקון רוברט לדלום\אחוות המשמר,הונאת פרומותאוס נלסון דה מיל\משחק האריה גון לסקואה\השימוע,האמת ורק האמת פיליפ קר\הצלף ט גפרסון פרקר\גו השתקן,אור אדום גרלד סימור\קו בחול,זמן המתנה גיימס פטרסון\אדום הוא הורד ד.ו. בופה\התביעה,הסניגור לורן הנדרסון\קעקוע התות גונתן קלרמן\ד"ר מוות רוברט סטנטון\מאחוריי המסך גורג פ פלקנוס\האמת בכל מחיר קולין הריסון\מבער אחורי,מועדון הוואנה גק קלי\קו הראיה קתי רייכס\כבר מתה לורנס סנדרס\הדיבר העשירי פטריק רובינסון\המרד על השארק טובי לייט\החיסול מייקל קרייצטון\שמש עולה אלן פולסום\יום הוידוי פטרישה קורנוול\נקודת מוצא סטלה רמינגטון\סכנה בילתי נראית דניאל סילבה\המחסל קולין פורבס\גאות של רשע ריצארד סטארק\חזית הירי,יום פקודה,אש חזיתית שלדון סיגל\ראיות מפלילות,נסיבות מחמירות פיליפ מרגולין נערי המקהלה כל הספרים כחדשים רובם נקראו פעם אחת בלבד. המכירה במזומן בלבד נא ליצור קשר במסרים

odedm1

New member
לאנס ארמסטרונג - להחלפה ../images/Emo92.gif

מעוניין להחליף בחזרה לחיים של לאנס ארמסטרונג, בתמורה ל- כל שנייה קובעת ספרו השני של לאנס . האים מישהו מעוניין ?????? הספר שלי במצב חדש לחלוטין . אני מאזור ת"א .

tyariv

New member
מחפש את יורש של ים ואש

מחפש את יורש של ים ואש - פטרישיה מק´קיליפ, במחיר טוב. צרו קשר באימייל [email protected] תודה

zoe8

New member
אסדרת ספרי הרפתקאות האחים מריו המופ

שלום, אני מחפשת עבור בני בן ה 10 חובב מריו מושבע סדרת ספרי הרפתקאות של האחים מריו המופלאים בהוצאת אופוס. התקשרתי להוצאה והם אמרו לי שרק בחנויות ספרים משומשים. מישהו יודע מכיר סדרה זו? היכן ניתן לרכוש אתה?

shirkushle

New member
../images/Emo53.gifיורם אשל פיזיקה

מחפשת לרכוש את הספר של יורם אשל פיזיקה לתיכונים ולאוניברסיטאות בצבע אפור. יש גם ספר תשובות. תודה

למעלה