קח-תן משהו לקרוא

דנטל

New member
../images/Emo63.gif קח-תן משהו לקרוא ../images/Emo63.gif

שרשור ספרים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' 136. הצעות/בקשות רכישה, מכירה, חלוקה, החלפה או השאלה של ספרים משומשים, אנציקלופדיות, חוברות, עיתונים, מגזינים, כתבי עת - אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה זאת. הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - ימחקו. תודה ובהצלחה!

Boone

New member
../images/Emo124.gif למכירה ספרות מקור

מצורף קובץ אקסל שמכיל את הרשימה, רוב הספרים במצב טוב מאוד ואשמח לענות ולעזור ככל יכולתי דרך המסרים, תודה.

tushtk

New member
מחפש חנות שמוכרת ספרי פסיכומטרי

שלום, אני מחפש חנות באיזור המרכז שמוכרת ספרים יד שנייה לפיסוכמטרי. פרסמתי כבר הודעה בפורום פסיכומטרי. אני מעדיף חנות ולא אדם פרטי.

tushtk

New member
את יודעת באיזה איזור ברחובות?

מחר אני אמור להיות שם, ואני ממש לא מכיר. זה באיזור של מכון ויצמן?

shir7777

New member
מחפשת לקנות

המלאך של זפי הילרי מק'קי קבצנים ובררנים ננסי קרס קבצנים רוכבים ננסי קרס מעשה הקשת ברננרד קורנוול.

dvorit12

New member
ספרים למכירה -30 ש"ח המשלוח חינם

שלום להלן הספרים שברשותי. כולם במצב טוב מאוד, (אני מאזור באר שבע): על נהר הפיאדרה שם ישבתי גם בכיתי קואלו פאולו ואפילו בשנתי בן נריה מיכל ינטל בחור הישיבה בשביס-זינגר יצחק המצאת הבדידות אוסטר פול גשר מעל ומעבר באך ריצ`ארד הבריחה אל הלא נודע באך ריצ`ארד אלוהי הדברים הקטנים ארונדהטי רוי הברית רגן נעמי צופן דה וינצי דן בראון אבא גוריו נא ליצור קשר [email protected]

gidi ahronovich

New member
מחפש את הספר אופרה של שלמה הד

האם משהוא יכול לימכור או להשאיל לי לצורך הלקטה בספריה לעיוורים את הספר אופרה של שלמה הד?

kupablo

New member
שני ספרי לימוד

מונחון לספרות מאת אשר א' ריבלין מיגיעה בלשון לידיעת הלשון מאת עפרה קסובוסקי

ברטינה

New member
יש את זה בחפציבה רחובות

כדאי לך לנסות בחפציבה רחובות. יש להם ימבה ספרי לימוד וקריאה משומשים 9468441-08

נינה6

New member
מספיק כבר לפרסם את החנות שלך!!!

אם יש לך את הספרים שאנשים מבקשים, תמצא אותם ותציע לאנשים לשלוח להם אותם בדואר (בתמורה לכסף כמובן). אם אין לך, פרסם את החנות בלוחות המודעות של הפורום ותפסיק להידחף לכל מקום!

לנון2

New member
מחפש ספרי זבנג

או יותר נכון את זבנג 12 וזבנג 13 יש מישהו ?

beky1

New member
../images/Emo91.gif ספרים למכירה

דימויים מהספרים - פרוזה/מקור/תרגום - ריקי גושן מודל תפן - סטף והטהיימר העולם עודנו צוחק - יצחק לבנון המלצה רומנטית - ורדה הורביץ עסקים במהירות המחשבה - ביל גייטס קיי פקס - ג'ין ברואר. ארץ הצבי - אריה לובה אליאב מנהלים עצמם לדעת - מולי אלדר ריקוד הכעס - ד"ר הרייט גולדהיר לרנר למה דווקא אני - פסח קראוס ומורי גולדפישר איקוקה - לי איקוקה הלולאה - ניקולס אוונס הברק - דני שטיין כל הספרים במצב חדש פרטים במסרים

למעלה