קח-תן משהו לקרוא

itaym02

New member
למכירה ההוביט, unfinished tales

וthe book of lost tales באנגלית כולם והעטיפה המאויירת משנות ה80 ספרים נוספים למכירה: http://members.pundak.co.il/otherworlds/zeeboo

ZIV E

New member
../images/Emo41.gifלמכירה../images/Emo63.gif../images/Emo41.gif

באדולינה/גבי ניצן פרא/גבי ניצן שני הספרים במצב חדש ומומולצים!!!

shmezz

New member
מחפשת ספר!

גן עדן-ארנסט המינגווי המלחמה נגד היהודים-לוסי דווידוביץ' אני ממש אודה לכל אחד שיכול לתרום לי מידע על מקום המצאם של 2 הספרים האלה- ההודעה הזאת נכתבת אחרי 3 שנים של חיפושים!!!

freespirit23

New member
מעוניין לקנות!

מעוניין לקנות כמות גדולה של: רבי מכר בשפה האנגלית ספרים שעוסקים בפסיכולוגיה, עידן חדש , פילוסופיה נא לשלוח מסר עם רשימה של הספרים + מחירים תודה

shmezz

New member
היי

א.אני בת... ב. אני לא יודעת כמה מקובל למען האמת.. מישהו?

פּלפּל

New member
מחירים

שני הספרים מוצעים למכירה ע"י מספר מוכרים ב findabook.co.il - גן העדן (המינגווי) נמכר בטווח שבין 50 ל- 68 ש"ח (המחיר הקטלוגי, אגב, אם תצליחי למצוא בצומת ספרים, הוא 30 ש"ח, הוצאת כנרת, דאנאקוד 42-3100032). המלחמה נגד היהודים (לוסי דוידוביץ') מוצע שם בין 40 ל- 70 ש"ח (המחיר הקטלוגי הוא 83 ש"ח, הוצאת זמורה, דאנאקוד 3-10318). בהצלחה!

הערה כללית וחשובה

לידיעת כל המחפשים/מוצאים. הרבה ספרים שאתם מחפשים ואחרים מציעיים כתובת כמו צומת ועוד ומופיעיים באתרים הוירטואלים ומזמן מזמן כבר אזלו ולפיכך המחיר הקטלוגי ממש לא רלוונטי...תבדקו למשל "גן עדן" של המינגויי או אחרים שלא עולים לי בראש. בשיחה אישית עם כמה ממנהלי האתרים, אין באפשרותם לעדכן כל ספר שאזל מהשוק (בוקמי למשל או דיונון), אלא אם ההוצאה עצמה מודיעה שהספר אזל. אתרים אלה הם בסופו של דבר מפיצים ואם אין להם מידע אחר הכותר אינו מורד ולכן קיימת איזו שהיא הטעייה. חוץ מזה נכון שמדי פעם אפשר למצוא כמה ספרים בודדים (בעיקר בצומת)אבל זה אינו אומר שהספר קיים "על המדף". לידיעתכם !!!

lady inferno

New member
ספרים באנגלית וצרפתית

של מחברות כגון ברברה קרטלנד, דניאל סטיל. כל הספרים במצב טוב. נא לפנות באמצעות מערכת המסרים.

kkarinn

New member
../images/Emo41.gif ספרים למכירה בזול ../images/Emo41.gif

ספרים חדשים:
גורל אחד - תולדות ההגרלות בעם ישראל / דורון הרצוג - כחדש 70
הנוסע השמיני 4 / א.ס קריספין וקת'לין או'מלי - כחדש 30
טריוויה ישראל-ספר הטריוויה השלם של המדינה / דנה ויגלר, אליהו זערור - כחדש 20
לליה / מרינה גרוסלרנר - כחדש 30
סימני אהבה - טלה / ג'וליה ודארק פארקר - כחדש 10
תאונות / יעל הדיה - כחדש 35
dreamcatcher / stephen king - בינוני 20
one door away from heaven / dean koonz - כחדש 20 ספרים ישנים (במצב סביר יחסית לגילם):
אבא גוריו / ה. דה בלזק, הוצאת מ.ניומן, 1951 - 25.
אשת נכסים / ברברה טיילור ברדפורד, הוצאת זמורה ביתן, 1985 - 25.
בן תערובת / יוהאן פאבריציוס, הוצאת עמיחי, 1959 - 25.
האסופית / ל.מ. מונטגומרי, הוצאת מ.ניומן (ספר מנוקד, לילדים) - 25
כוכבים מציצים מרום / א.י. קרונין, הוצאת מהדורת הספר הטוב, 1960 - 25.
נשים קטנות - כרך א' / לואיזה מיי אלקוט - 25.
מבצע קיסריה / עמוס אריכא, הוצאת א. לוין אפשטיין, 1967 - 25.
צעדים / יז'י קושינסקי, הוצאת תמוז, 1980 - 20. לכל המעוניין, נא לפנות במסר או במייל: [email protected]

למעלה