קח-תן משהו לקרוא

dekelsgi

New member
מד"ב למכירה+אחרים.

סידרת מאדים-קים סטנלי רובינסון.-160 לכל הסידרה. מלחמת הרימום-ריויד ברין-50 ש"ח. גאות הכוכב-""" 50 ש"ח. העולם האבוד-מיקל קריטון-50 ש"ח. התא-גון גרישם-50 הפירמה "" -40 פרנהייט 451-ריי ברדבורי-40 בשורות טובות-טרי פראצט -45 לעמוד על זנזיבר-גוהן ברונר-45 פיקניק בשולי הדרך-35 לך אל גופותיך הפזורים-פיליפ חוזה-40 אבן בשחקים-אסימוב-45 שירת ארץ רחוקה-אסימוב-50 ספר הגולגלות -סילברברג-35 הסתברות לבנה-ננסי קרס-40 גשר הציפורים-בארי יוגארט-35 איים ברשת-סטרלינג-35 ברוך הבא כאוס-ווילהלם-40 המשחתת השביעית-אלבנו-20 למלא את הדלי-קליפטון-30 שנים באפלה-בריין אולדיס-80 סיירת החלל נצחון-סניסלב לם-50קוסמוס המבחר של אסימוב100-לשלשה חוברות פנטזיה 2000-חוברת מס-12 כוללאיש יובל ה200 -50 זה-סטיבן קינג-50 סערה אדומה עולה-קלנסי -40 עיר-קליפורד סימאק-45 טיק טוק-גון סלדק-40 חצות בבאר הנשמות-צוקר-45 נעילה-צוקר-100 כדור שלג-אולברי-30 צביר כוכבים-פייר אנתוני-50 מלחמה לנצח-עולדמן-50 קץ ילדות-קלארק-50 האנושואידים -וילאמסון-30 זמן הערער-קייט וילהלם-50 סה"כ בקניה קומפלט 1200 ש"ח הספרים במצב מצויין רובם במצב חדש לחלוטין

אבאדוב1

New member
לא במחירים כאלה,ראה בפיינד בוק 7 ש"

ש"ח לספר , 103 ספרים ב700 ש"ח גדעון מכר 234 ספרים ב1500 ש"ח,אם תשנה את דעתך אני מעוניין ב2-3 ספרים, בברכה

zenov

New member
עם עם וספוריו-מבחר הספור ה...

ספרדי,יפני,אנגלי,סיני,איטלקי,אפריקאי,צרפתי,פולני,רוסי,סקנדינבי,אמריקאי,עברי #1---30 ש"ח לספר במצב טוב מאוד כולל משלוח בדאר עברי רגיל #2---199 ש"ח ל12 ספרים. כן! כולל משלוח מה אתם בוחרים?

beky1

New member
מחפשת את הספר מכתבי יוני

הכוונה לאסופת מכתבי יוני נתניהו. להחלפה באחד מהנ"ל או בקניה במחיר מאוד סביר. דימויים מהספרים - פרוזה/מקור/תרגום - ריקי גושן מודל תפן - סטף והטהיימר העולם עודנו צוחק - יצחק לבנון המלצה רומנטית - ורדה הורביץ עסקים במהירות המחשבה - ביל גייטס קיי פקס - ג'ין ברואר. ארץ הצבי - אריה לובה אליאב מנהלים עצמם לדעת - מולי אלדר ריקוד הכעס - ד"ר הרייט גולדהיר לרנר למה דווקא אני - פסח קראוס ומורי גולדפישר איקוקה - לי איקוקה הלולאה - ניקולס אוונס הברק - דני שטיין למי שמעונין לרכוש את אחד מהנ"ל מוזמן ליצור קשר במסרים. כל הספרים במצב כחדש

גל ער

New member
למי יש ספרים משומשים לתרומה?

היי כולם! בימים אלו מוקמת ספרייה לזכר חברי שנרצח בפיגוע טרור. הספרייה מאוד מאוד חשובה לי. אין לכם מושג. אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא ספרים. תבררו אם אולי יש בהישג יד ספרים שתרצו לתרום או תשאלו הורים או חברים. זה באמת חשוב. הספרייה מיועדת לילדים בכיתות א'-ו'. מי שברשותו ספרים משומשים המתאימים לשכבות הגיל נשמח מאוד לקבל. ישנה אפשרות להקדיש ספר לזכר או לרשום ע"י מי נתרם. אשמח אם תוכלו לפנות אליי במייל. המון תודה מראש, גל. [email protected]

שלום

יש ברשותי ספרים שאתם למדנו בתיכון, השאלה איפה כדאי למכור אותם, בחנויות שמקבלות ספרים משומשים , או שיש אולי ירידים, שוק, ושם יותר משתלם? בעקרון זה לא עניין גדול , אבל החלטתי בכל זאת להתעניין...

למעלה