קח-תן משהו לקרוא

פּלפּל

New member
../images/Emo63.gifקח-תן משהו לקרוא../images/Emo63.gif

שרשור ספרים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' 149. הצעות/בקשות רכישה, מכירה, חלוקה, החלפה או השאלה של ספרים משומשים, אנציקלופדיות, חוברות, עיתונים, מגזינים, כתבי עת - אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה זאת. הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - ימחקו. יומולדת שמח לדגים, וכל טוב לאחרים!

7w

New member
מעונין בספרים

אני מעונין בספרים הנזיר שמכר את הפרארי שלו תורת המשחקים פשוט איפור מי לקח את הכסף שלי כל ספר במחיר 25-30 ש"ח

matan winner

New member
ספרים להחלפה

קופיקו המהדורה החדשה-"קופיקו בג'ודו" ו-איזה בלאגן" החטוף ואיזידור החמור של סידרת כסח-כוח סיירת חוקר של גלילה רון פדר הרבעיה הוהתוכי בהר ההרפתקאות 3 ספרים של הארי פוטר "אבן החכמים" האסיר מאזקבאן" ו"חדר הסודות" סודות נעורים-חני נחמיאס מורה מדליקה-סמדר שיר 2 ספרים של קרולין קיו-"מיסתןרי האלון השבור" ו"מיסתורי האלון החלול" 2סיפרי צמרמורת "הפנטום מאולם המופעים" ן-"דם המיפלצות 2" רובינזון קרוזו-דניאל דיפו הטכניקה של הקרטה-ז'ק דלקור-(הספר לא במצב טוב) נשיקה בכיס -שלומית כהן אסיף (ספר שירים) פיתאום באמצע גיל ההתבגרות-גלילה רון פדר רק בשביל מילי-תמי שם טוב הלב שחיפש הלב שמצא-דורית ארגד פלאי היום יום-מאת. ה.יורגן פרס בורחים מהבית-רון כחלילי נערה בתרדמת-דאגלס קופלנד אבירי השולחן העגול-תומס מלורי אני אתגבר-דבורה עומר חולה חופש-סמדר שיר חידות לבלשים מתחילים-שלמה אבס הכלב "סתם"-אביבה דקל סיפורים בג'ינס-סמדר שיר הברונית אורצ'י-הרפתקאותיו של סקרלט כימפרנל ------------------------------------- אני מחפש את הספר של השחקן הכדורגל אייל ברקוביץ "הקוסם" את הספר משה חווטו והעורב -של קובי עוז ספרים על מטבעות עתיקים וסירטי קולנוע ישנים בווידאו של וואן דם ,רוקי וכו' (רק מקורי) מי שמעוניין בהחלפה שישלח מסר לפרטי

פּלפּל

New member
נכון

לדברי נימרוד מ"עם הספר" אין שיתוף פעולה בין שני האתרים. "עם הספר" פעיל כבר כמה שנים באותה הכתבות וגם בו יש פורומים ולוחות שונים. לפיינד-א-בוק יש הרבה פעמים בעיות טכניות. מקווה שיתאוששו במהרה.

מכירת ספרים בצרפתית

אמא שלי רוצה למכור את כל הספריה שלה, והיא מלאה ספרים בצרפתית. האם מישהו מכיר חנות ספרים יד שנייה שקונה ספרים בצרפתית באזור י-ם? או אולי מישהו רוצה לקנות?

שחף44

New member
"הגנרל של השטן " ../images/Emo190.gif

מחזה מאת קארל צוקרמאייר - מי מכיר ? מי יודע ? ובעיקר - איפה ניתן למצוא ???

madmax10

New member
../images/Emo63.gif../images/Emo124.gifספרים חדשים בזול!!!!!!!

1.סודות מנגוליה-אייל מגד-30 2.איקוקה הצלחה נוסח אמריקה-30 3.הבנה מאוחרת-מאיה אלרואי בלקין=30 4.רסיסים-אן מייקלס=30 5.בעל התלתלים-ישראל ישעיהו-35 6.מוסיקה פופולארית מויטולה--מיקאל ניאמי=30 7.בטהעת זו-כליל-זיסאפל=30 8.ש' כמו שקר וורדה אמנון רזיאל ז'קונט-30 9.ג'ו השתקן=גפרסון פרקר=30 10.זאת לא המסיבה שלך=אבנר שביט=25 תמונות פסיכולוגיות-ניצה אייל35 12.האני אני-מישיק סאקאל-25 13.חפה מפשעליסה רירדן=30 14.במהירות הצל=רונית גלעד-25 15.את אשר עשה לך העמלק=המל שמעון-40 16.באבא ג''-יונתן יבין=35 17.חלודה ואבק כוכבים-אריאנה מלמד=35 18.ההוכחה=אגוסטה כריסטוף(אזל)60 19.מלכת הביצות רוקדת טנגו=צרויבה להב-35 20.טייס החלל=סטניסלב לם=45 21.כנס העתידנים-סטניבלב-לם-45 22.מנהיגות-רודולף ג'וליאני=45 23.סוד הקלפים-יוסטין ג'ורדר-55 24.חסות- סמי מיכאל=40 25.צופן דה וינצי=דן בראון-40 26.הוצא מהקשרו-משפטי המחץ של הקולנוע=25 27.שיינה מינה-עשי ויינשטון=35 28.טימבוקטו-פול אוסטר-40 29.הנזיר שמכר את הפרארי=רובין ס שארמה-40 30.צל וחיזיון ביקושלים-דוד מנדלסון=40 כל הספרים חדשים לגמרי המחיר אינו כולל משלוח(5 שקל) 0525-793162

שאלה

אני צריכה להשיג כמה שיותר מהר ספרים בשפה פרסית ספרי קריאה כאלה סיפורים ?! שאישה מבוגרת יכולה לקרוא.. איפה אפשר להשיג.. ואם אפשר מחיר יעזור מאווד! תודה רבה

../images/Emo207.gifרוחות של תשוקה../images/Emo22.gif

מחפשת את הספר באנגלית או עברית של ג'ים הריסון.. ובאותה הזדמנות אם למישהו יש את הסרט על קלטת/דיסק... תודה לכל מי שעוזר!! סיון

kkarinn

New member
../images/Emo41.gif ספרי קריאה למכירה בזול ../images/Emo41.gif

ספרים חדשים: גורל אחד - תולדות ההגרלות בעם ישראל / דורון הרצוג - כחדש 70 הנוסע השמיני 4 / א.ס קריספין וקת'לין או'מלי - כחדש 30 טריוויה ישראל-ספר הטריוויה השלם של המדינה / דנה ויגלר, אליהו זערור - כחדש 20 לליה / מרינה גרוסלרנר - כחדש 30 סימני אהבה - טלה / ג'וליה ודארק פארקר - כחדש 10 תאונות / יעל הדיה - כחדש 35 dreamcatcher / stephen king - בינוני 20 one door away from heaven / dean koonz - כחדש 20 ספרים ישנים (במצב סביר יחסית לגילם): אבא גוריו / ה. דה בלזק, הוצאת מ.ניומן, 1951 - 25. אשת נכסים / ברברה טיילור ברדפורד, הוצאת זמורה ביתן, 1985 - 25. בן תערובת / יוהאן פאבריציוס, הוצאת עמיחי, 1959 - 25. האסופית / ל.מ. מונטגומרי, הוצאת מ.ניומן (ספר מנוקד, לילדים) - 25 כוכבים מציצים מרום / א.י. קרונין, הוצאת מהדורת הספר הטוב, 1960 - 25. נשים קטנות - כרך א' / לואיזה מיי אלקוט - 25. מבצע קיסריה / עמוס אריכא, הוצאת א. לוין אפשטיין, 1967 - 25. צעדים / יז'י קושינסקי, הוצאת תמוז, 1980 - 20. לכל המעוניין, נא לפנות במסר או במייל: [email protected]

למעלה