קח-תן משהו לקרוא

ByTeFrEaK

New member
מעוניין בספרים מסדרת אל עצמי

במצב טוב ובמחירים נוחים

ליטרט

New member
ספרים למכירה

ילד הכרובית - יהונתן גפן - 34ש"ח רחוק מהעץ - יהונתן גפן - 29ש"ח שאול - גלילה רון-פדר - 19ש"ח פרופיל 97 - גלילה רון-פדר - 24ש"ח פראנסוא ראש גזר - ז'יל רנאר - 29ש"ח צפור הנפש - מיכל סנונית - 34ש"ח עוד יום, עוד שנה... - תמר אבידר-אטינגר - 15ש"ח סיוט מתוק - דורית זילברמן - 15ש"ח איך עושים אהבה בג'יבוטי - תמר אבידר - 19ש"ח סחבק מדבר! - אורן ציבלין - 19ש"ח בגוף ראשון - אורן ציבלין/הילה טימור - 19ש"ח פרי בוסר - איטו אבירם - 19ש"ח ------------------------------------------- כל הספרים במצב טוב מאד עד מעולה. עוד ספרים, פרוזה, שירה, מחזות, עיון - כאן.

מנשה99

New member
ספרים ישנים למכירה - אביב, מקום וכו

ספרים ישנים למכירה – אביב, מקום, רענון וכו' המחיר כולל משלוח בדואר רשום. נא לפנות רק במסר תפוז או במייל, [email protected] ולציין המספר: 1. גזית ירחון לספרות גליון 1967 מוקדש לירושלים הרבה תמונות של ירושלים בכתבי יד, דפוסים ישנים + גזית כנ"ל גליון 30 שנה 1962 מוקדש לאומנות א"י, בצלאל וכו' : 120 ₪ 2. ספרי מאיר בניהו: רבי יעקב בירב זמרת הארץ תש"ו 1946 + ספר החיד"א תשי"ט (רב עמודים) הושלם ב- 1957 יש קצת חורים ועטיפה פגומה : 120 ₪ 3. לקוטי צבי מיניאטורי וינה 1991 לא כרוך 2 עמ' אחרונים פגום אבל שלם + לקוטי צבי 520 עמ' ותהילים, סוף מאה 19-תחילת 20 כמה עמודים פגומים: 120 ₪ 4. סדור קטן ירושלים 1952 נוסח ספרד + מחזור אוצר התפילה ראש השנה נוסח ספרד וארשא לפני המלחמה כריכה פגומה + הוצאה מחודשת של ספורי מערת הכפלה ביידיש 1929 : 120 ש"ח 5. תקון כללי קטן לכיס לר' נחמן ירושלים 1957 + גדולת רבינו ישראל בעל שם טוב זי"ע מאת אברהם נתן בערנאטה ירושלים 1959 פגום אבל שלם + מחקרי פשט המקרא מאת משה לאנדא קולומיי 1935 : 120 ש"ח 6. יודאיקה גרמנית: פרוש הרב ברויער למגילת קהלת 1911 + למגילת רות 1921 + Judische Bucherei 8 SUUSKIND VON TRIMBERG 1920 + חובות הלבבות עם תרגום גרמני 1853 וינה לא כרוך: 200 ש"ח 7. אטלס לתולדות ישראל והגולה – הוצאת ד"ר שפירא פלשתינה : 50 ש"ח 8. תנועת החלוץ בפולין , ישראל אוטיקר 1972 כולל המפה : 50 ש"ח 9. חמישה חומשי תורה (רק התורה) מהד' גינצבורג לונדון 1908 (מספריה) : 100 ₪ 10. החילוקים שבין אנשי מזרח ובני ארץ ישראל, ד"ר מרדכי מרגליות 1938. עותק לא חתוך עם כריכה רכה מקורית קצת פגומה ומשוחררת : 50 ש"ח 11. תקון סופרים מקרא קודש ובסופו קונטרס אות אמת. רוחבו יותר מגובהו.בערך 40 שנה: 50 ש"ח 12. האחות שרה לישנסקי 1957 עם הקדשה של רחל ינאית בן צבי : 100 ש"ח 13. מעשה בראשית - הידן – אורטוריה ארצישראלית, עברית ואנגלית, 10 עמודים, פלשתינה: 50 ש"ח 14. מסע אל הפלשים, ד"ר יעקב פיטלוביץ 1959. כריכה רכה פגומה : 50 ש"ח 15. יריב חייו של יריב שינבוים מראשוני הטייסים בישראל, נפל בפריצה לירושלים 10.5.48, בהוצאת קלוב התעופה בישראל 1953. : 50 ש"ח 16. איציק מאנגער משירי המגילה (מגילת לידער) העתיק ללשון עברי מרדכי אמיתי, עיטר שרגא ווייל 1953: 50 ש"ח 17. מדריך ירושלים זאב וילנאי רפרודוקציה של 1946 ע"י אריאל 1978: 50 ש"ח 18. המדינה העברית ילקוט מקורות הוצאת בטרם 1947. מעט עש: 50 ש"ח 19. חיים חפר מלים ומנגינות צייר אריה נבון נפתח כלפי מעלה 1961, גב הספר משוחרר: 50 ₪ 20. חוברת תעמולה חרדית נגד חוברות בורדא 1990: 30 ₪ 21. חכמת בן סירא, מהד' מדעית עם מבוא ופירוש של דוד כהנא, וארשא 1912, כריכה מקורית עם פגמים קלים: 100 ₪ 22. אוסף ספרי סוציאליזם פלשתינה בהוצאת עם עובד כולם מאותה סדרה וכריכת בד בז': זברונות וחויות, אברהם ליסין 1943 +בת ספר לדיקטאטורים, איגאציו סילונה 1943 + בחלל הריק, א.א. קבק 2 כרכים 1943 + מעשים ומגמות 1942 (מפורק). ואתם: ספר הזכרונות לידידי , אנטול פרנס תרגם מצרפתית יעקב קופליביץ פלשתינה: 100 ש"ח

../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

היי, אני מחפשת את הספר "סופת הנשים" מאת ז'אן מקליר, זה ספר ישן והבעיה שאין לי פרטים על הספר ועל מה שמסופר בו אם מישהו יכול לעזור לי או להפנות אותי לאנשהו אני יותר מאשמח
ניסיתי לחפש בחנויות ספרים של יד שנייה בי-ם אבל ללא הצלחה. תודה לכל המשיבים והמשך יומתוק

shir7777

New member
מחפשת לקנות

המלאך של זפי הילרי מק'קי קבצנים ובררנים ננסי קרס קבצנים רוכבים ננסי קרס מעשה הקשת ברננרד קורנוול

21 ספרים למכירה 600 ש"ח לכל הספרים

כל הספרים במצב מעולה באיזור תל אביב קורס טארוט שלם-גידי גלבוע טארוט- אריק אייל קריאה בקלפים- ד"ר יואב בן דב לאורך הנתיב עם סאי באבא- הוורארד מורפט החוויה המאגית- אריאל גליקליך כישוף ומאגיה במצריים העתיקה- וואליס באדג' חסד- שרון זלצברג להעז ולהצליח מרק ויקטור וג'ק קנפילד שערי תקווה ושערי אימה- נחום מגד התבוננות פנימה-שירלי מקליין הכל פתוח- ג'ין גרין הסיפור על העיר האדומה- יפה מוטיל המסע אל העולם בו תבל יכולה לקרות- שאל אשת השגריר- מישל מזאל ספרי לי סיפור אהבה סגול- ניר ברעם שוב אני-שרון פישל מעוף הכלולות- יבשם עזגד עדן- יעל הדיה מעשה תמר- שלומית אברמסון ,מכונת הנצח של אלכס- הגר ינאי

מחפש סדרת ספרי ילדים ישנה

לכל באי הפורום!!! יש לי אח גדול, בחור אוטיסט בן 23, שיש לו יום הולדת בקרוב...
אני מחפש (כבר מספר חודשים) את סדרת ספרי הילדים "חבורת סלט" בהוצאת מעריב, (ספרונים קטנים, בכריכה רכה, בני 10-20 עמודים צבעוניים) כדי לתת לו אותה במתנה, מכיוון ששנינו "גדלנו" על הסדרה הזו, והוא לא מפסיק להזכיר אותה, אפילו שעבר הרבה מאוד זמן מאז הפעם האחרונה שקראנו אותה... פניתי לחנות ספרי יד שניה בת"א, שאמרה שיש להם מספר כרכים מהסדרה, אולם עד שמצאתי את הזמן לצאת מהצבא בשביל לקנות את הספרים- הם כבר נמכרו לצערי הרב מאוד... אודה מקרב לב לכל מי שיכול לעזור לי, או לתת לי מידע בנושא. גם המלצות על חנויות יד שינה ייתקבלו בברכה. בתודה מראש. דרור

natalyg

New member
מחפשת את הספרים הבאים:

ויליאם פוקנר- דקלי הפרא סטפן צוויג- קוצר רוחו של הלב. למישהו יש?

עינבלית

New member
מעוניינת למכור את "הלוחשת לתינוקות"

עבור 35 שקלים. וכן את 11 דקות של פאולו קואלו עבור 35 שקלים גם. הקונה המאושר יקבל גם את ברל, שני כרכים.

למעלה