קח-תן משהו לקרוא

דנטל

New member
../images/Emo63.gif קח-תן משהו לקרוא ../images/Emo63.gif

שרשור ספרים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' 157. הצעות/בקשות רכישה, מכירה, חלוקה, החלפה או השאלה של ספרים משומשים, אנציקלופדיות, חוברות, עיתונים, מגזינים, כתבי עת - אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה זאת. הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - ימחקו. בהצלחה!

dos torres

New member
הארי פוטר 5

באנגלית, המהדורה הבריטית, כריכה קשה, מצב מצויין

תוספת לרשימה

בנוסף לרשימה הקודמת שלי מעמוד זה מוצעים הספרים הבאים למכירה-החלפה: גונזלס-ג'יני הכלבה שמצילה חתולים ש זק ושות-שיחון עברי ספרדי The Murder Book Kellerman כאמור- מחפשת בעיקר אגתא כריסטי ישנים...מיכל

gal1983

New member
וואי

אגתא כריסטי ישנים זה כיףףףףף פעם הייתי קורא את זה אני לא מבין משהו אחד , למה לא ללכת לסיפריה העירונית ולקחת פשוט אצלנו בסיפריה, עכו :( , יש את כל הספרים שלה ...

מומין1

New member
ספרים למכירה ../images/Emo63.gif

הארי פוטר והאסיר מאזקבאן/ג'יי קיי רולינג - 35 שקל האיש שצפה ברכבות/ז'ורז' סימנון – 35 שקל שלושת המוסקטרים/אלכסנדר דיומא - 30 שקל האקלברי פין/מרק טווין - 35 שקל מאה שנים של בדידות/גבריאל גראסיה מארקס – 35 שקל חוכמת המנהיגות/רובין ס' שארמה - 30 שקל האלכימאי/פאולו קואלו - 30 שקל מר ורטיגו/פול אוסטר - 30 שקל המסע לאיכטלאן/קרלוס קסטנדה - 35 שקל בעל זבוב/ויליאם גולדינג - 35 שקל תרנגול כפרות/אלי עמיר - 35 שקל לא בדרך המלך/עודד בצר - 30 שקל ספינות טרופות/אקירה יושימורה - 30 שקל העוזר/ברנרד מלמוד - 30 שקל קאטרינה/אהרון אפלפלד - 30 שקל מען לא ידוע/קרסמן טיילור - 20 שקל זן באמנות הקשת/אויגן הריגל - 30 שקל *משלוח בדואר רשום - 10 שקל. *אני מעוניין בספר "הקוסם מארץ עוץ" בגרסה המוערת (יצא לאחרונה) ככה שאם יש אותו למישהו אשמח להחליף בעד אחד מהספרים שברשימה.

yaron37

New member
מחפש כרכים מאוגדים שנתיים של

השבועונים : דבר לילדים,מעריב לנוער,הארץ שלנו ועוד... אשמח לתגובה!

כiכב ijפל

New member
../images/Emo110.gif

אמממ אני מעוניינת בכולם חוץ מהסיפור של תום כמה אתה רוצה עליהם ועל כל אחד בנפרד?

tarmilai

New member
שלום

אהלן ירון, ברשותי האוגדן "דבר לילדים", כרך י"ד, 1-50, משנת הוצאה תש"ד. כמו כן יש לי שבועונים רבים הקשורים בטבע ובידיעת הארץ. אנא צור עימי קשר בפלאפון 054-5742532 אייל

evilihi

New member
למסירה

אנצילקופדיה רפואית למשפחה - נראה לי כל הכרכים. אנציקלופדיה לייף - נראה לי גם כל הכרכים - ארה"ב, דרום אסיה, וכו. כל הספרים נראים מצויין. שכנים שלי זרקו וכואב הלב. מי שרוצה לבוא לקחת מוזמן בתיאום מראש אם לא - חזרה לזבל (אין לי מקום בשבילם לצערי) נא לפנות במסרים (אני מאזור ת"א)

tarmilai

New member
מעוניין בלייף

גם אני מעוניין בלייף, במידה והמגיבה הקודמת לא תרצה אותם תודה

usersum

New member
אני מעוניינת

באנציקלופדיה הרפואית למשפחה, אם אני אצליח למצוא מישהו שיגיע אליך. אני אכתוב מסר מאוחר יותר.

evilihi

New member
ספרים של VC ANDREWS

למכירה, באנגלית - במצב חדש לחלוטין כמו בחנות, לא נקראו בכלל. כריכה רכה.

מחפשת מגזין קרדיט

גליונות קודמים, מעוניינת לרכוש או להחליף בספרים או גליונות של architectural review

למעלה