קח-תן משהו לקרוא

Sleepy strange

New member
ספרים למכירה (רש"י 36 בחצר, ת"א)

אני מוכר את כל הספרים בסטודיו לספר. הכסף יוקדש לנזקקים. רשימה חלקית ביותר: מסיבת גן - קתרין מנספילד 20 שקל חרמשנית הכסף, אלינור פרז'ן (מחברות לספרות) - 40 שקלים המשמנאים והמרזנאים - אנדריי מורואה (יזרעאל, 1961) 80 שקלים (ספר נדיר בטירוף!) גנרל צבא המתים - אסמעיל קאדרה 20 שקל הרחק מהמון מתהולל - תומס הרדי 20 שקל חיסול שירותים - טרווניאן 25 שקל קומץ עפר - אוולין וו 15 שקל טימוליאון ויאטה, בוא הביתה - מסע סנטימנטלי דן רוס (חדש לחלוטין) 25 שקלים סרפיקו - פיטר מס 15 שקל כן היה - רודיארד קיפלינג (סיפורים) 60 שקל (הוצאת מצפה, שנת תרצ"ה) טרטרין איש טרסקון - אלפונס דודה 40 שקל טעות טייס - סטיב אוסטין האיש השווה מיליונים ג'יי ברברי (כתר, 1979) 15 שקלים מסע בין כוכבים - ג'ין רודדנבארי (אור עם, 1980) 15 שקלים כופרי חולית - פרנק הרברט (עם עובד, 1984) 15 שקלים כדור הארץ המנוח - האל לינדזי 15 שקל (ינץ הוצאה לאור, 1976 הכיפה הזוהרת - פרי רודן רמדור, 1979 15 שקל מדע בדיוני ופנטסיה - אוסף סיפורים בעריכת אדוארד ל. פרמן ("לדורי", 1979) כולל: "המפתח" - איזק אסימוב; "כאשר את חרדה, כאשר את אוהבת" - תאודור סטרג'ן; "הנשים שהגברים אינם רואים אותן" - ג'יימס טיפטרי הבן; "המאה של המחצית הקיץ", ג'יימס בליש; "אל מכתש שיקגו", ריי ברדבורי 15 שקל "תעלומת הזמן האבוד", ג'ון ד. מקדונלד (הוצאת "טופז", 1975) 15 שקל "איש של שני עולמות", פרנק ובריאן הרברט, 25 שקל ------------------------------------------------- בועז רש"י 36, בחצר, תל אביב. להתקשר קודם לטלפון: 0507575485

tulie

New member
אלטע זאכן של ספרים

הי יש אולי אנשים שקונים ספרים בצורה המונית? רוב חנויות הספרים הן קצת בררניות אז יש אנשים שיקנו הכל? יש לי ערימות בבית של ספרי קריאה ולימוד שמחפשים בית אחר. יש מישהו שיקח? תודה, טולי מצטערת אם זה לא בדיוק המקום לזה.

פּלפּל

New member
כפי שכתבת, רוב החנויות הן בררניות

ומנסיון, אפילו מוסדות וארגונים שמבקשים ספרים כתרומה (לספריה קהילתית לדוגמה) בררנים ולא לוקחים הכל. מבחינה מסוימת - בצדק. לא תמיד לכל ספר יש מדף. את מוזמנת לפרסם כאן רשימה מדגמית של הספרים שברשותך.

tarmilai

New member
ספרים

שלום. אני מה שאת מכנה "אלטע זאכן של ספרים". הבעיה היא שבדיוק היום ביצעתי קניה ענקית ואין לי גרוש, נכון לעכשיו. במידה והמכירה שלך יכולה לחכות חודש חודשיים, צרי עימי קשר 054-5742532 אייל

אתה מוכר אותם?

אתה מוכר את הספרים שאתה קונה? איפה ? באיזה מחירים? איז ה ספרים יש לך?

MyRace

New member
חוברות של "על השולחן למכירה "

חוברות של " על השולחן " נא ליצור קשר במסרים.

sophie nevou

New member
למכירה ערכת לימוד לפסיכומטרי

של קידום אישי שנת 2005 כולל את שלושת הספרים כל החוברות סימולציות ומילון המלים הספרים במצב טוב כל מה שכתוב בהם כתוב בעיפרון למעוניינים לפנות במסר

למעלה