קח-תן משהו לקרוא

פּלפּל

New member
../images/Emo63.gifקח-תן משהו לקרוא../images/Emo63.gif

שרשור ספרים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' 158. קחו למשל המצאה יוצאת מן הכלל. ספר משומש, אנציקלופדיה עברית, חוברת, עיתון, מגזין, כתב עת. אם אין לכם מה לקרוא אתם מוזמנים לחפש כאן מה שרק תרצו. וגם לקנות, למכור, למסור, להחליף, לשאול, להשאיל, לחלק, לחבר, לחסר - לכל המטרות הטובות האלה נועד שרשור זה. את בקשותכם ואת מרכולותכם אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה הזו(הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - תיאלצנה להמחק). חג שמח!

ספרים שאני מחפש

אלו הספרים שאני מחפש שיהיו במצב טוב שהמחיר יהיה הוגן ( עד היום לא שילמתי יותר מ-25 ש"ח לספר. לרוב המחירים היו בין 10 - 15 ש"ח....) נא ליצור קשר לאי מייל V_ILAN@BEZEQINT.NET או למסרים אחוות הורד דוד מורל איש המרתון ויליאם גולדמן אל פחד דין קונץ אנשי הקש מרשל מייקל אקספרס לגיהינום אליסטייר מקלין בחזקת חף מפשע סקוט טורו בתו של מבריח הנשק גורדון ניל דיוקן גורלי דוד מורל דמעות של דרקון דין קונץ דרומה ליאווה אליסטייר מקלין האמת הפשוטה באלדאצ'י דיוייד החדר החשוך וולטרס מינט הכחשה מוחלטת דוד מורל הכרעת דין, פסק הדין בופה ד. וו המנכ"ל ג'וזף פיינדר הפסלת וולטרס מינט הפרס הראשון באלדאצ'י דיוייד הרדופים דין קונץ השינה הגדולה ריימונד צ'נדלר התאום השלישי קן פולט זהות כפולה רוברט לודלום זרים דין קונץ חוד המחט קן פולט טיפול רפואי מייקל פלמר יום הדין נורת פאטרסון ריצ'ארד ירח מלא מולינה כל הספרים בתיה גור כסף מסוכן קן פולט כפילות דוד מורל לאור הירח דין קונץ מבצר דיגיטלי דן בראון מועדון דנטה פרל מתיו מורשת הולקרופט רוברט לודלום מסדר האש דוד מורל מסמך מטלוק רוברט לודלום מסמכי צ'נסלור רוברט לודלום מעגל הקסמים רוברט לודלום מקום ושמו חופש קן פולט מר רצח דין קונץ משחק הדמים דוד מורל מתים להתפרסם בן אלטון נסיבות מקלות ננסי טיילור רוזנברג נשיא מעל החוק ג'ופרי עדות אילמת נורת פאטרסון ריצ'ארד עורבות קן פולט עיניים של ילדה נורת פאטרסון ריצ'ארד עלפון חושים רובין קוק עמודי תבל קן פולט עניין של צדק ננסי טיילור רוזנברג פופקורן בן אלטון פסק זמן אמנון ז'קונט פקודת השרצות דוד מורל פרנויה ג'וזף פיינדר צורתם של נחשים וולטרס מינט צעדים נואשים דוד מורל קו הזמן מייקל קריצ'טון קליניקה ג'ונתן קלרמן רעלן רובין קוק רשת ג'ונתן קלרמן תותחי נברון אליסטייר מקלין תחנת זברה אינה עונה אליסטייר מקלין כל הספרים ג'יימס פטרסון 1984 ג'ורג' אורוול הפרפר הנרי שרייר בנקו הנרי שרייר הארי פוטר 4,5,6 בעברית

תודה רבה

אני שמח שאתה חושב שאתה מצחיק. רק לידיעתך קניתי את 3 הראשונים ב 75 ש"ח כולם יחד במצב חדש לגמרי לפני שבועיים. בשבוע שעבר קניתי את האחרון באנגלית ( זה שעולה בחנויות 198.00 ש"ח) ב 30 ש"ח ובמצב חדש לגמרי. אז אני שמח שיש לך חוש הומור ואני מקווה שתמשיך לקנות ספרים משומשים במחירים לא הגיוניים. רק לידיעתך, יש חנות ספרים יד שנייה ברמת גן - גבעתיים שמוכרת ספרים יד שנייה בעשרה ש"ח לספר..... ומצאתי שם כבר למעלה מעשרים ספרים טובים שעולים כחדשים מעל 70 ש"ח (טום קלנסי, רם אורן, הרלן קובן ועוד...) אבל תמשיך להיות ציני.... אל תקנה בזול אם אפשר לקנות במחירים כפולים

datu

New member
איפה נמצאת אותה חנות ברמת -גן?

אפשר לקבל כתובת?

בשמחה

שתי כתובות: 1 - עוזיאל 43 רמת גן עד שעה 1600 2 - שינקין 80 גבעתיים ליד "חנות הספרים של איתמר" משעה 1600 עד 1900

datu

New member
../images/Emo51.gif

לפחות בחנות בגבעתיים הייתי (מזמן) - קצת מבולגן שם, אבל יש מציאות. מקווה לבקר שם שוב בהזדמנות. תודה אילן.

מדובר באותם בעלים

לשתי החנויות. החנויות שייכות ליהודי נחמד ומבוגר. לעתים אינו חש בטוב ולא פותח את החנות..... כדאי לברר טלפון לפני שמגיעים במיוחד. צריך הרבה סבלנות והרבה זמן ואכן ישנן מציאות.... מצאתי שם ספרים שחיפשתי הרבה זמן ולא מצאתי בשום מקום אחר כולל כל אתרי האינטרנט בארץ

דנטל

New member
יש לי בנקו

רק שתמחרתי אותו ב- 30 ש"ח וזה היה נראה לי מחיר הוגן. בכל מקרה, אני צריכה לבדוק באיזה מצב הוא.

לפני יומיים

חבר שלי ביקר בחנות בגבעתיים, נבר בערימות, ומצא את הספר "פרפר" במצב מצויין. והמחיר - 10 ש"ח....

כiכב ijפל

New member
פרנויה..

יש לי את פרנויה כמו חדש אני מוכרת ב50 אני חושבת שספר שעלה כמעט 90 שקל 50 זה הוגן.. לשיקולך =] יום טוף

כiכב ijפל

New member
עכשיו חזרתי מסטימצקי

ולאחר בדיקה של הספר אצלי בבית הספר עולה 88 ש"ח בדיוק והמחיר גם רשום על הכריכה אם אתה בכוח רוצה להאשים אחרים בנסיונות דמיוניים בהצלחה זה לא ילך לך יום טוב.

התנצלות

קודם כל אני מתנצל על ההערה שלי. פשוט נתקלתי כבר בכל מיני סוחרים שניסו למכור ספרים במחירים יותר יקרים ממה שהם נמכרים כחדשים..... בכל מקרה, כמו שציינתי הספר הזה נמכר ב -54 ש"ח באתר "בוקמי". כך שההצעה שלך לא משתלמת כלל וכלל..... בכל מקרה שיהיו לך המשך חיים נפלאים ואני שוב חוזר ומתנצל

כiכב ijפל

New member
../images/Emo110.gif אממ

אתה מוזמן לקנות באתר.. אני אישית לא קונה באינטרנט ומי שכמוני אז זה כן משתלם לו יום טוב

חוברות של " על השולחן " מצב מעולה

אם מעוניינים צרו קשר בתיבת המסרים. מחיר כל חוברת 12 ש"ח . אני מתגורר בת"א

למעלה