קח-תן משהו לקרוא

ליטרט

New member
ספרים מכל טוב הארץ

ספרים מכל טוב הארץ - דורון - 15:07 30/03/2006 *כל ארץ ישראל/לקסיקון לעם - אפרים ומנחם תלמי - הוצאת "דבר", ראשונה(1971), כריכה קשה במצב טוב עם הז´קט המקורי - 39ש"ח הכוללים משלוח. *מן היומן/מלחמת העצמאות תש"ח-תש"ט - דוד בן גוריון - פורמט גדול(468עמ´) הוצאת משרד הבטחון - כריכה קשה במצב טוב מאד - 49ש"ח הכוללים משלוח. *אטלס תשכ"ח/שנת עשרים למדינת ישראל - זאב וילנאי - הוצאת ספרים אוניברסיטאית בישראל - כריכה קשה במצב טוב מאד עם הז´קט המקורי - 44ש"ח הכוללים משלוח. *אתרי ירושלים - סילביה מן - הוצאת ספרית מעריב - הוצאה ראשונה 1970 - פורמט אלבומי בכריכה קשה 176עמ´ במצב טוב. כבונוס מצורפת מפת ירושלים מהמאה הי"ב(1150), מפה צלבנית (כתב יד קאמבריי) - 49ש"ח הכוללים משלוח. *1948 בין הספירות/רומן על התחלת המלחמה - (בין הספירה הישנה - "2000 שנות גלות" - שנגמרה, לבין הספירה החדשה - "מאז קום המדינה" - שעוד לא התחילה). - הוצאת כתר, הוצאה ראשונה 1981, כריכה קשה במצב טוב - 29ש"ח הכוללים משלוח. *THE GUIDE TO ISRAEL - זאב וילנאי - מהדורה 11, 1968, הכוללת את יהודה ושומרון - 692 עמודים במצב טוב. בונוס, מפת א"י + בול לשנת העשרים של מדינת ישראל - 49ש"ח הכוללים משלוח. *מביל"ו עד ויעפילו - מפי מנשה מאירוביץ, רשם יצחק סלע - הוצאת "התחיה", ראשל"צ, תש"ז(1947) - כריכה קשה במצב בינוני - ספר מאד מיוחד מפי אחד מראשוני הביל"ויים, האגרונום מנשה מאירוביץ, בלווית תצלומים מתחילת המאה העשרים ואילך - 49ש"ח הכוללים משלוח. עוד ספרים http://site.2all.co.il/bookly דורון 052-4810752 [email protected]

ליטרט

New member
ספרים נוספים

*שומר ישראל/אגדת אלכסנדר זייד - אליעזר שמאלי - "מסדה" הוצאה ראשונה 1970 - כריכה קשה 232 עמ´ במצב טוב - 29ש"ח הכוללים משלוח. *חץ הזמן ונקודת ארכימדס/כיוונים חדשים לפיסיקה של הזמן - היו פרייס - הוצאת זמורה-ביתן 2002 - כריכה קשה 424 עמ´ כחדש - 54ש"ח הכוללים משלוח. *לא רוצים לישון רוצים להשתגע - יוסי גמזו - הוצאת צ´ריקובר 1969 - כריכה קשה 164עמ´ במצב סביר - 34ש"ח הכוללים משלוח. *"מן הפח אל המהפך" - מבחר קריקטורות 1968-1978 מאת זאב - פורמט אלבומי - הוצאת זמורה-ביתן-מודן - הקדמה מאת גרשום שוקן - הוצאה ראשונה 1978 - כריכה רכה 136עמ´ במצב טוב - 69ש"ח הכוללים משלוח. עוד ספרים http://site.2all.co.il/bookly/ דורון 052-4810752 [email protected]

yaelutra

New member
ספרים להחלפה

ג'יין ג'וסקה-מופקרת אילן הייטנר-מלך החומוס ומלכת האמבטיה שני ספרים שלא התחברתי אליהם כמו כן אני מחפשת מאגזינים/עיתונים בנושאים ספורט,דת, ספרות ומדע מכל התקופות. אם למישהו יש המלצות לאתרים או פורומים שמוכרים כאלה עיתונים אשמח אם תתנו לי המלצות איסיקיו 152060524

ליטרט

New member
בדף הראשון באתר המצורף

אולי יהיו דברים שיעניינו אותך. נסי כאן

beky1

New member
אדריכלות ועיצוב מדבר אליך ?

אם כן , צרי קשר במסרים

מחפש ספרים...

קודם כל אני מחפש את "הנסיך הקטן" בכריכה הצהובה (בסטימצקי הוא עולה 60 שקל שזה ממש מוגזם), ובכלל ספרים של אנטואן דה סנט-אכזיפרי.

מחפשת נואשות!!

ספר של ד"ק אביבה פדיה..או בדיה אני לא בטוחה..ספר שירה אפם למישהו יש שיצור קשר במסרים..

gebgeb

New member
שם המשוררת הוא

חביבה פדיה (PEDAYA), והיא גם חוקרת בתחום מדעי היהדות. היא הוציאה שני ספרי שירה עד עתה - 'מתיבה סתומה' ו'מוצא הנפש', שניהם בהוצאת עם עובד. אני שולח לך מסר. (והשתדלי לשרשר למקום המתאים.)

zenov

New member
מוצא הנפש / חביבה פדיה

שם הכותר: שם המחבר: פדיה, חביבה כתוב בשפה: עיברית קטגוריה ראשית: שירה שם ההוצאה: עם עובד שנת ההוצאה: 2002 מס' מהדורה: 1 מצב הספר: כחדש כריכה: רכה מחיר מבוקש: 35 ש"ח שם הסוחר:זאב [email protected] :eMail טלפון להתקשרות: 04-9841107 טלפון נוסף להתקשרות: כולל משלוח 0506889820 http://ein-hod.israel.net/artists/naomi/ הערות:

למכירה ספרים במחיר מגוחך...

למכירה 56 ספרים ב-400 ש"ח..לרכישת סל מוצרים למשפחה נזקקת לכבוד החג הזקן והים/המינגוי אהבה זה לא פיסטוקים הוביט/טולקין לגעת בכוכבים/ירון ליבנה הנבואה השמיימית דרך לוחם / אביגדור קהלני ללכת בעקבות הלב/סוזאנה תמרו חכצת היומיום/ד"ר ווין וו.דייר חוק אמנא מרפי/ברוס לנסקי מי הזיז את הגבינה שלי ד"ר ג'קיל ומר הייד גברים ממאדים ונשים מנוגה הריפוי העצמי/דייויד לוסון לייפסייטל- שני אלבומי צילומי תמונות מהעולם הגשרים של מחוז מדיסון רוז מאדר/סטיבן קינג שניים אחרי המלחמה/זאב שרון האיש שחשב שאשתו היא כובע/אוליבר סאקס אסטרולוגיה למתחילים/ויליאם ו.היואיט מדוע נשים נבונות טועות/ד"ר כהן וד"ר .קינדר כיצד תרכוש ידידים והשעה/דייל קארנגי ח.נ. ביאליק הסיפורים על פרשת דרכים/אחד העם דברים שאני לא מגלה לאף אחד/גדי טאוב כל החיים לפניו/אמיל אז'אר המאהב/א.ב. יהושע הומאופתיה-המדריך השלם עקרונות ושיטות טיפול רומן עם הרוח/עדית פאנק קובי נחושתן חצות בגן הטוב והרע/ג'ון ברנדט עדה לאום ומעמד בחברה הישראלית-2 כרכים בחזרה מטואיצ'י טרון/בריאן דאלי החיים כבצל/אורי לוטן תורת המוסר/נעמי כשר כל שירי ח.נ ביאליק בדמי ימיה/ש"י עגנון קלטת הכושר של פו הדב/איתן מורדן קופסה שחורה/עמוס עוז ארץ קטנה גדולה/ספי בן יוסף נופים ואתרים לקסיקון ציוני הסיפור שאינו נגמר/מיכאל אנדה הבארון והמושבות/רן אהרנסון אגדות הארמון הקסום/דבורה עומר ליל העשרים/יהושע סובול גן החלומות/אלי רוה מילון פונטה למחשבה מודרנית הוצאת עם עובד המלצה רומנטית/ורדה הורביץ אבא גוריו/באלזק הנחת היסוד למטפיסיקה של המידות/קאנט החיזיון השקספירי - 4 כרכים סה"כ 56 ספרים..יש גם ספרי הומאופתיה באנגלית למי שמעוניין.. לפנות במסרים

נבו גמש

New member
המון ספרים חדשים לחלוטין בחצי מחיר

יש לי המון ספרים חדשים לחלוטין, לא נקראו אפילו פעם אחת: סואזיג אהרון הלא של קלרה 42 מירי רוזובסקי אותה האהבה, כמעט 40 לימור שריר אלוהים ואלווירה 40 רות אלמוג באהבה נטליה 35 ירון אביטוב האורות של מיאמי 38 לזלי פיינברג סטון בוץ' בלוז 40 יגאל סרנה שיטפון 40 ליעד שהם החברים של אלוהים 37 עליזה הרט והשמש חיממה לנו את הגב 44 דויד גרוסמן דבש אריות - סיפור שמשון 44 צביקה איינהורן ביום שלמוסא נגמק הקלונקס 30 פטרישייה קורנוול אי הכלבים 39 דני שחר היא היתה לטיפה 34 שבא סלהוב מה יש לך, אסתר 38 ינץ לוי הימאליה בשר ודם 38 דיימון גלגוט הרופא הטוב 38 שולמית לפיד חוות העלמות 42 גל אמיר השלישית בשורה שנייה 37 יואב אבני שלושה דברים לאי בודד 39 פאני פלאג בין צבעי הקשת 48 זה ספרים שעכשיו בחנויות על המדף במחיר מלא. המחיר כולל משלוח. יש עוד ספרים ישנים במחירים מצחיקים למעוניינים. אפשר לפנות גם במייל [email protected]

yuval390028

New member
ספרים משומשים לקניה

שלום אני מעוניין לקנות את הספרים הנ"ל (יד שנייה במצב טוב) מי לקח את הכסף שלי ? - של רוברט קיוסאקי, שרון לכטר איך להתעשר - של דונלד ג' טראמפ לפרוש צעיר , לפרוש עשיר - של רוברט קיוסאקי, שרון לכטר דרכו של וורן באפט - רוברט ג' הגסטרום רביעי תזרים המזומנים-עצמאות פיננסית CASHFLOW QUADRANT -של רוברט קיוסאקי, שרון לכטר מיליונר ברגע - של מקר ויקטור הנס כך תהיה עשיר - של רוברט קיוסאקי, שרון לכטר למי שיש את אחד הספרים האלה או את כולם במצב טוב אני מעוניין לקנות אותם או שיודע איפה יש אותם בחניות יד שנייה בטוח שיגיד לי תודה טלפון 050-6390028 יובל

beky1

New member
יש לי רשימה של ספרים בנושא

עסקים בינהם מודל תפן ועסקים במהירות המחשבה של ביל גייטס אם אתה מעוניין צור קשר במסרים תודה

מחפשת את "סיפורי בלט".

ספר גדול עם ציורים יפהפיים, והסיפורים: אגם הברבורים, מפצח האגוזים, היפהפיה הנרדמת, ג'יזל, פטרושקה ועוד. מי שיודע/ת דבר על מקום המצאו - נא לשלוח לי מסר.

מחפש ספרים מסדרת המגדל האפל .

מחלק 3 ומעלה . אפשרות החלפה עם הראשון והשני , נא ליצור קשר במסרים . תודה

למעלה