יש ספרים שהם מציינים בהם "אזל"-כלומר ספר שאזל מן השוק או לא מודפם יותר. נא לקחת את זה בעירבון מוגבל (במיוחד אם המחיר גבוה בהתאם לספר ש"אזל"). לא תמיד זה נכון. חוץ מזה, שווה לבקר שם.
שלום לכולם... האם מישהו שמע על הספר "כלבים לא משקרים באהבה"? אני מחפשת אותו ואמרו לי שהוא אזל בהוצאה לאור... אז אני מנסה לחפש משומש... זהו ספר על חייו הרגשיים של הכלב ואני מאוד רוצה לקורא אותו... חשבתי שאולי משהו פה שמע... חג שמח
ספייס גירלז - הסיפור האמיתי / רוב מקגיבון וספרים חדשים לגמרי באיכות מעולה: האמן ומרגריטה / מיכאל בולגקוב להיות בת של צועני / דניאלה כרמי The Dying Animal / Philip Roth
מכירה 56 ספרים ב-400 ש"ח..לרכישת סל מוצרים למשפחה נזקקת לכבוד החג הזקן והים/המינגוי אהבה זה לא פיסטוקים הוביט/טולקין לגעת בכוכבים/ירון ליבנה הנבואה השמיימית דרך לוחם / אביגדור קהלני ללכת בעקבות הלב/סוזאנה תמרו חכצת היומיום/ד"ר ווין וו.דייר חוק אמנא מרפי/ברוס לנסקי מי הזיז את הגבינה שלי ד"ר ג'קיל ומר הייד גברים ממאדים ונשים מנוגה הריפוי העצמי/דייויד לוסון לייפסייטל- שני אלבומי צילומי תמונות מהעולם הגשרים של מחוז מדיסון רוז מאדר/סטיבן קינג שניים אחרי המלחמה/זאב שרון האיש שחשב שאשתו היא כובע/אוליבר סאקס אסטרולוגיה למתחילים/ויליאם ו.היואיט מדוע נשים נבונות טועות/ד"ר כהן וד"ר .קינדר כיצד תרכוש ידידים והשעה/דייל קארנגי ח.נ. ביאליק הסיפורים על פרשת דרכים/אחד העם דברים שאני לא מגלה לאף אחד/גדי טאוב כל החיים לפניו/אמיל אז'אר המאהב/א.ב. יהושע הומאופתיה-המדריך השלם עקרונות ושיטות טיפול רומן עם הרוח/עדית פאנק קובי נחושתן חצות בגן הטוב והרע/ג'ון ברנדט עדה לאום ומעמד בחברה הישראלית-2 כרכים בחזרה מטואיצ'י טרון/בריאן דאלי החיים כבצל/אורי לוטן תורת המוסר/נעמי כשר כל שירי ח.נ ביאליק בדמי ימיה/ש"י עגנון קלטת הכושר של פו הדב/איתן מורדן קופסה שחורה/עמוס עוז ארץ קטנה גדולה/ספי בן יוסף נופים ואתרים לקסיקון ציוני הסיפור שאינו נגמר/מיכאל אנדה הבארון והמושבות/רן אהרנסון אגדות הארמון הקסום/דבורה עומר ליל העשרים/יהושע סובול גן החלומות/אלי רוה מילון פונטה למחשבה מודרנית הוצאת עם עובד המלצה רומנטית/ורדה הורביץ אבא גוריו/באלזק הנחת היסוד למטפיסיקה של המידות/קאנט החיזיון השקספירי - 4 כרכים סה"כ 56 ספרים..יש גם ספרי הומאופתיה באנגלית למי שמעוניין.. לפנות במסרים
1.חוות העלמות-שולמית לפיד-40 2.כרת=יעל משאלי-45 3.ההזדמנות האחרונה-הרלן קובן=45 4.בעיניים עצומות-רינה פרנק מטרני=45 5.אחות קטנה רם אורן=45 6.העורבים-אבירמה גולן כל הספרים חדשים במצב מצויין או 3 ב -100 ש"ח חג שמח!!!!!!!!! mamashosh1@walla.co.il כל טוב!!!