קח-תן משהו לקרוא

• פותח הנושא Boone
  • פורסם בתאריך

Boone

New member
../images/Emo63.gif קח-תן משהו לקרוא ../images/Emo63.gif

שרשור ספרים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' 186. קחו למשל המצאה יוצאת מן הכלל - ספר משומש, אנציקלופדיה עברית, חוברת, עיתון, מגזין, כתב עת. אם אין לכם מה לקרוא אתם מוזמנים לחפש כאן מה שרק תרצו. וגם לקנות, למכור, למסור, להחליף, לשאול, להשאיל, לחלק, לחבר, לחסר - לכל המטרות הטובות האלה נועד שרשור זה. את בקשותכם ואת מרכולותיכם אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה הזו (הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - תיאלצנה להמחק). לבריאות!

צריכה עזרה דחוף!!!!!!

אני מחפשת את הספרים של Martin luther king לא משנה איזה אבל רצוי הביוגרפיה שלו ו malcolm x גם לא חשוב איזה לא מצאתי באף חנות בישראל שזה כבר בושה לאנושות מישהו אוליי יודע מכיר חנות או שיש לו את הספרים האלה למכירה בבקקשה לשלוח מסר זה ממש ממש מממש דחוף תודה !

nicky gil

New member
למכירה- אוספי שירים וסיפורים

למכירה: כול הספרים של הוצאת שורות הוצאה לאור. ספרים של משוררים ישראלים באנתולוגיה. סדרה- שירה: לאור השורות -אוסף שירה ישראלית -כרך ראשון שירת השורות- אוסף שירה ישראלית- כרך שני גובה השורות- אוסף שירה ישראלית- כרך שלישי סיפורים שורות הסיפורים- אוסף סיפורים קצרים- ראשון בסדרה

Boone

New member
נסי לפנות אל "הלפר" אלנבי 87 ת"א

או אל "בטא בוקס" אבן גבירול 131 ת"א

dolly2

New member
מוכרת:

ניהול ממוקד/ בועז רונן ושמעון פס - 30 (ספר במצב חדש לגמרי) אין לי מושג איך היא עושה את זה/ אליסון פירסון - (מצב מעולה) 20 הבישול הצמחוני/ כריכה דקה נעמי ליס מיברג (מצב מעולה)- 10 המון תפו"א/ כריכה דקה בני סיידא - (מצב מעולה) 10 ספר הפסטה/ דקה ר. סירקיס - 10 (מצב מעולה) אחוזת יערות הכרמל טעמים ניחוחות וצבעים/ ספר בישול - 30 (ספר במצב חדש לגמרי) המדריך לשפת C++ (ספר במצב חדש לגמרי) - 30 המדריך ללימוד עצמי טורבו פסקל - (מצב מעולה) - 10 ופיזיקה תיכונית (מכניקה) - למסירה בחינם

dolly2

New member
כרגע ניהול ממוקד נשמר לתושבת הצפון

המופגז, אם היא לא תרצה, אז אין בעיה

beky1

New member
אין שום בעיה

אםפ תרצי תוכלי לרכוש את אחד הספרים שהוצעו על ידי ברשימה. יום טוב ותשלחי נשיקה ועידוד לתושבת הצפון.

MommyHug

New member
למכירה / החלפה + מחפשת

קודם כל, מחפשת את הספר "הפרעת אישיות גבולית" של מ.לינהאן למכירה / החלפה: 12 חוברות של מגזין "דרך האושר" סודות קטנים לחיים טובים הורה מתקבל על הדעת 10 השגיאות הנפוצות ביותר של הורים טובים אל דאגה הכל כתוב המדריך לחלומות ילדים אתה יכול לרפא את חייך תקשורת טיפולית עם ילדים הדרך לשליטה עצמית טאו לכל יום כשהדברים מתפרקים אהוב את עצמך, רפא את חייך הטרדה נפשית מחשבות על החיים לחיות מתוך שמחה הדרמה של הילד המחונן עזרו לעצמכם כוחו של התת מודע המאבק באלימות ילדים חוכמת הבייגלה אלוהים כפי שהסברתי לנכדי עקרון הרצף הנזיר שמכר את הפרארי שלו סודות ששמרתי בבטן פסיכולוגיה מדוברת הילד שבך בוחרים להרגיש טוב המתנה ספר על קלפי טארוט+קלפים פסיכולוגיה של הילד והמתבגר בוא וחבק אותי אנאבל היקרה שיח מטופלים סופשבוע רגוע ארבע ההסכמות טיפול נפשי תוצרת בית חוברת הדרכה לאיתור ילדים בסיכון להחזיר את הפיות לארץ ישראל בשוכבי ובקומי אשה אמא הייתה זוחלת היפה בנשים ההזדמנות האחרונה מתנת התרפיה משוואה עם נעלם זה לא שאני לא אוהבת הריפוי של שופנהאואר התובנה העשירית בנות ללא אם בקול בודד תליין האהבה די לאובססיה חרדה מאה חורפים נשים מתמודדות עם דכאון ויכולות לו / לורן דוקס אל דאגה / דייל קארנגי הילד שבך / לוצ'יה קפצ'יונה הורה מתקבל על הדעת / בטלהיים ברונו המדריך לחלומות ילדים / ד"ר פאם ספר אתה יכול לרפא את חייך / לואיז היי כוחו של התת מודע / ג'וזף מרפי ימי שלישי עם מורי / מיץ' אלבום הכל כתוב / איילון בן יוסף סודות קטנים לחיים טובים / ג'קסון בראון הגולה / איציק אבנרי המתנה / ספנסר ג'ונסון 12 חוברות של מגזין "דרך האושר" אחות גדולה אחות קטנה (ספר ילדים) ג'רי סיינפלד - עברית ואנגלית 11 דקות / קואלו פאולו הנסיכה שהאמינה באגדות צלמת החתונות

yaron37

New member
מחפש שבועונים מאוגדים לפי שנתונים

משנות השישים והשבעים של שבועונים כמו : להיטון,מעריב לנוער,הארץ שלנו ,דבר לילדים ועוד.... אשמח לכל עזרה . תודה!!

כדאי לך לפנות לאיתמר לוי

אני בטוח שיש לו ערמות מהדברים האלה. כדי להגיע לאתר שלו באינטרנט חפש "איתמר" בגוגל.

yaron37

New member
תודה על העזרה , אשמח לעוד אפשרויות

אשמח לתגובות! תודה!

UriEshed

New member
מד"ב/ פנטזיה למכירה:

שר הטבעות - שלושת הכרכים, מהדורה ישנה מעבר לעלטה/ אורסולה לגוין האבן המתגלגלת/ רוברט היינליין

NY STEEL

New member
מעריב לנוער\ראש אחד

מחפש את גליונות מעריב לנוער ו\או ראש אחד מתחיל שנות ה90, שבשערם הופיעו להקת נושאי המגבעת מוכן לשלם כסף רב ירון

ifat28

New member
למכירה מגזין the marker החדש, של

חודש יולי. ב-18 ש"ח במקום 42 ש"ח שהוא עולה בחנות.

מחפש ספר של אריק סגל

הנקרא "רופאים". אני יודע שזה ספר די עבה, הצבוע בירוק. אם מישהו מכיר, מוכר... מוזמן להגיב.

למעלה