קח-תן משהו לקרוא

• פותח הנושא Boone
  • פורסם בתאריך

ronmerav

New member
למסירה אנציקלופדיה בריטניקה

באנגלית במצב מצויין - 22 כרכים מתחילת שנות השישים. ללא תמורה (פשוט חבל לזרוק!)... בעצם, אולי תמורת פריטים לאוספים שלי (אל דאגה, אלו פריטים שעוברים תחת ידי כולם והם ללא ערך כספי, רק דורשים קצת תשומת לב ורצון טוב). נא לפנות במסר. רון.

ronmerav

New member
יש כמה אוספים

אלו שמבקשים רק תשומת לב וקצת עזרה מידידים: 1. שלטי נא לא להפריע מבתי מלון (הוצגו בתערוכת האוספים השנתית בגן השלשה). 2. מפיות. איכשהו נזכרתי באוסף המפיות משנות השישים שלי והחלטתי להמשיכו. החדשות הן בעיקר ממסעדות/בתי קפה. 3. אל תצחקו. אוסף חותמות של מכונות ביול. זה נראה קצת משונה בהתחלה אבל ככל שאני נכנס לזה יותר כך מתברר שיש אספנים, קטלוגים, והמון מה ללמוד. יש לי כ-1600 חותמות שונות מישראל, מספר דומה מגרמניה ועוד כמה מאות מארצות אחרות. כאמור, האוספים הללו נטולי ערך כספי. לגבי החותמות, פשוט לשלוח אלי מעטפות דואר משומשות במקום לזרוק לפח. יש כבר 2 מנהלי סניפיח בנקים, עורך דין ועוד כמה ידידים בחברות שונות ששולחים לי מעטפות כאלו. מלבדם: בולים (בעיקר מרכז אירופה, ויש סיבה), שטרות כסף (יש לי אוסף נאה של כסף חרום גרמני מתקופת מלחה"ע 1 וקצת אחריה - כ-1600 שטרות שונים). ספרים (בעיקר ספרי ילדים)

ronmerav

New member
והנה קישור

לפורום שבו הצגתי כמה מן המפיות, ועוד מקצת האוספים. בכלל, כולכם מוזמנים לפורום אוספים ואספנות. מעניין וכיפי (בדרך כלל...) והמון ידע על אוספים מכל המינים והסוגים. רון.

דנטל

New member
אוי, מגניב ../images/Emo45.gif

ולא חושבת שאצחק על אוספים של אנשים. הפזלים מהממים. יש לי פיל שהוא פזל מעץ, אבל מין כזה שנכנס בתוך עצמו ולא שטוח כמו אלה שלך. גם אמור להיות איפשהו מין בית עץ כזה שמורכב בתוך עצמו. יא, מענין איפה הוא. בכל מקרה, הם לא למסירה וחבל שאין לי משהו שיכול לעשות אותך מאושר. בעצם, יש לי ספרי ילדים וספרים ישנים שאולי יענינו אותך. אגב, אני אוספת פעמוני רוח ודומיהם. יש לי שישים ומשהו פריטים. אני לא מעונינת באינציקלופדיה, אבל אם אתה מעונין בפרטי הספרים ו/או יש לך איזה פעמון רוח שאתה מחפש להפטר ממנו - אני במסרים.

ronmerav

New member
אני שמח

שמישהו מעריך את התרומה הצנועה שלי לפורום אוספים ואספנות, ועכשיו אני גם רואה קישור אליו בראש העמוד. תודה! יש לי בשבילך איזו תוית או שתיים של קוקה קולה מסין.

חרוב

New member
מחפש

לקנות ספרי פנטזיה בעברית במחיר סביר אם יש לכם מה להציע אני פה.שבוע טוב.

Boone

New member
יש לי כמה ספרים להציע לך,

יש משהו מסויים שמעניין אותך?

חרוב

New member
אני

מעדיף את סדרת רומח הדרקון כרגע אבל גם אחרים סבבה כולל טרי פרצ`ט יהיה נחמד אם תוכלו ליצור קשר במס` ‏0545449365

חרוב

New member
אני

מעדיף את סדרת רומח הדרקון כרגע אבל גם אחרים סבבה כולל טרי פרצ`ט יהיה נחמד אם תוכלו ליצור קשר במס` ‏0545449365

jesenia

New member
להחלפה (ואם לא - מכירה)

מאה שנים של בדידות, ג.ג. מרקס על חבל דק, מאת ג'ואן האריס, עדיף תמורת "שוקולד" שלה לבסוף מוצאים אהבה, עותק פגום (חלק מהעמודים אינם מודפסים). נערה בנוף, גונת'ן לת'ם אוליביה ג'אולז והדמיון הפרוע, הלן פילדינג דיוקן חום-אדמדם, איזבל איינדה מוות בשורות הכנסיה, פי די ג'יימס הריון ולידה, ד"ר בר וטלי רוזין מטען חורג, חנה לבקוביץ אלגנטיות, קתלין טסרו ספר משפחתי, אפרים קישון הולדתה של אם מעבר לעוצמה, מרילין פרנץ' מה זה בכלל פמיניזם, טלי רוזין האי היגיון, אפרים סידון קולד הרבור, ג'ק היגינס נערה, מופרעת, סוזנה קייסן נשים בחוק, קובץ חקיקה נשים בצה"ל מבני נתונים, מערכות הפעלה ועוד ספרים בנושא תכנות ומחשבים, כמו תנ"ך האלגוריתמים, תכנות ג'אווה מתקדם, לוגיקה (40 ש"ח עבור הרוב) Pride, prejudice and Jasmine Field טרילוגיית Lord of the rings The Vampire Lestat, Anne Rice 2 אוספים של קלאסיקות משוררים באנגלית, במארזים המקוריים: ראשון: שייקספיר, קיטס, פו, דיקנסון וויטמן שני (אוסף משוררים בריטיים רומנטיים): ביירון, קולרידג', קיטס, שלי, וורדסוורת'. ואהבת לרעייתך כמוך, הרב שלמה אבינר עצם מעצמי הרב שלמה אבינר

אוווו...

מעניינים אותי: מאה שנים של בדידות, שני האוספים של שירה אנגלית קלאסית. אין באמתחתי תמורה הולמת- הספרים היחידים שאני יכולה למכור כולם איומים ("מי הזיז את הגבינה שלי" וחברים...) לכן, שאלתי היא: מהו המחיר?

MommyHug

New member
מעוניינת

לגבי הספרים: נערה, מופרעת, סוזנה קייסן הולדתה של אם באיזה מצב הם? אני אשמח להחליף תמורת 2 ספרים שלי, הרשימה בשרשור למעלה. תודה

ספרי ציונות ומורשת-קרב ב-67 אגורות!

מכירת חיסול, 600 ספרים בקנייה מרוכזת תמורת 400 ש"ח בלבד! 67 אגורות לספר! מדובר בספרי ציונות, מורשת קרב ומעט ידיעת הארץ. אין אפשרות לקניה חלקית, הכל או כלום. ניתן לראות תמונות של רוב הספרים בלינק הבא: http://s114.photobucket.com/albums/n275/bookstrader/Public%20Auction/?sc=1&multi=19&addtype=local&media=image הספרים חייבים להימכר ב-24 שעות הקרובות, כל הקודם זוכה. ניתן לטלפן בכל שעה: 0545742532 [email protected] אייל

2optalgin

New member
מחפשת ספר מד"ב: מלכת השלג

אם מישהוא מוכר את הספר "מלכת השלג" מאת ג'ואן וינג' (זהו ספר מדע בדיוני בהוצאת זמורה ביתן), אני מעוניינת לקנות אותו. אפשר לפנות אילי במסר אישי. תודה מראש!

למעלה