קח-תן משהו לקרוא

Boone

New member
../images/Emo63.gif קח-תן משהו לקרוא ../images/Emo63.gif

שרשור ספרים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' 188. קחו למשל: ספר משומש, אנציקלופדיה עברית, חוברת, עיתון, מגזין, כתב עת. אם אין לכם מה לקרוא אתם מוזמנים לחפש כאן מה שרק תרצו. וגם לקנות, למכור, למסור, להחליף, לשאול, להשאיל, לחלק, לחבר, לחסר - לכל המטרות הטובות האלה נועד שרשור זה. את בקשותכם ואת מרכולותיכם אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה הזו (הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - תיאלצנה להמחק).

dvorit12

New member
למכירה ספר בישול של חיים כהן 30 ש"ח

כולל משלוח כריכה רכה לפנות במסר אישי

MommyHug

New member
"יומנה של בריג'ט ג'ונס" באנגלית

גם כן למכירה (נרכש בארה"ב)

ספרים רבים למכירה

המספרים הם מצב הספר בדירוג 1-10. מצורף קובץ מסודר יותר. פלאי עולם, כרך 2 (מסדה) 9 The Pelican Guide to English Literature - The modern age * 9 מולדתי - תשי"ד * 9 ההתנקשות בלורד מוין * 8 ליידי מקבת ממחוז מצנסק ? 9.5 מבחר הרומן האמריקאי ? 10 Taureau Catherine Aubier 10 Left Hand Right Hand Osbert Sitwell 9 דודיה נפח אוליצקי, ל. 10 סוקרטס ומשנתו אפלטון, מתוך כתבי 10 ספר המדינה לאפלטון אפלטון, מתוך כתבי 5 קידוש השם (סיפור) אש, שלום 8 אבא גוריו באלזאק 9 אבא גוריו באלזאק 4 בת האיים הפלאית בארט, סימון שואף 9 שתי פואמות קטנות בפרוזה בודלר, שארל 8 כתבי ביאליק ביאליק 7 גאוני מוסיקה בלום, אריק 8.5 וידויו של ג'וזף בייס ג'ייקובסון, דן 9.5 שירי הגיון, משלים, שירי עלילה גורדון, י.ל. 10 צמח אטלס גראדה, חיים 10 ישראל בגולה - שר האוצר היהודי גרוסמן, ראובן 7 דברי ימי ישראל, כרך 6 גרץ, ד"ר צבי 7 המכשפה מפריס, כרך 2 הוגו, ויקטור 9 אלגריה, סירו הכלבים הרעבים 9 לקט ספרותי וויילד, אנדרסן, בובר, בורלא, בארון, עגנון, אסימוב, צ'כוב ועוד. 9 הצפורים נופלות ארצה ווסט, רבקה 10 גדילי עלים וייט, פטריק 9 איש המים ון סחנדל, ארתור 10 ארמון הקרח וסוס, טארי 9 השושנה והחוחים טוילי, יוסף בן חיים 9 השבוי מקווקז, מותו של איוואן איליץ' טולסטוי 8 אהבה ראשונה טורגנייב, איואן 7 מעולם הספרות כהן, אדיר 8 שלושה גאונים (מיכאלאנג'לו, רמברנדט, בטהובן) לודביג, אמיל 9.5 מאהבה של ליידי צ'טרלי לורנס, ד.ה. 8 ספורים מופאסאן 7 הנור מנדי ועוד סיפורים מופאסאן 8 המורה מייסי, אן סוליבן 8.5 חיי אנוש מלרו, אנדרה 9.5 בשדרה השניה מפאלילה, יחזקאל 9 ציירים מפורסמים מק'קייני, רולנד ג. 9 הסחרחרת שבים סטו, ראנדולף 8 נעורים חסרי מנוח פאוסטובסקי, ק. 10 אלף ואחד אישים הסטוריים פוירשטיין, ד"ר אמיל 9 שבעה סופרי מופת פוירשטיין, ד"ר אמיל 9 מבחר הסיפור הצרפתי פונטאן, וולטר, באלזאק, הוגו, סארטר ועוד 7 דוקטור ז'יוואגו, כרך 2 פסטרנאק, בוריס 8 סיפורים קצרים צ'כוב 8 סלמנדרה ק. צטניק 10 השעון ק. צטניק 10 פאפא יאנארוס קאזאנצאקי, ניקוס 10 ספר החלומות של ימינו קונויצקי, תדיאוש 8.5 מורה דרך בתורת המדינה רות, פרופ. ח"י 7 יוליוס קיסר שייקספיר [אלתרמן] 9 אדם ובהמה שלום עליכם [ברקוביץ'] 9 אנשי שם במדע שלונסקי, גב 8 הוא הלך בשדות שמיר, משה 8.5

fifi5

New member
צריכה עזרה

שלום לכולם, אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי.. אני חפשת ספרים באנגלית לפי רמות כמו שהיה בבית ספר מן ספרונים כאלה. מישהו הבין בכלל למה אני מתכוונת?

beky1

New member
ראיתי כאלה בצומת ספרים בשפיים

קיימים גם יד שניה בחנויות ברעננה ובנתניה

fifi5

New member
beky1 ונושי של הצאט

beky1 אני מאוד מודה לך אני אבדוק שם ונושי שלחתי מסר קיבלת אותו?

hoshe

New member
מעוניין לקנות את "הסקה סטטיסטית"

הי, אני רוצה לקנות את "הסקה סטטיסטית" של האוניברסיטה הפתוחה - כל הכרכים. אייל מרמת גן [email protected]

רשימת ספרים למכירה באיזור:

ירושלים או רחובות חלקם ישנים- חלקם ממש חדשים. מה נשמע- דן בן אמוץ זיונים זה לא הכל- דן בן אמוץ אוצר הרפואה והבריאות לכסיקון רפואי- ד"ר א. גולדשטיין וד"ר מ שכטר-2 כרכים ההכוונה המקצועית- ג. סינואר האהבה והמין- ד"ר י. נורמן המזון הוא התרופה- ד"ר הנרי ג. בילר לחיות עם המוות - אליזבט קובלר-רוס כיצד תתנהג בחברה- ישראל יוסט כל אישה יכולה (אהבה וסיפוק מיני)- ד"ר דיוויד רובן מן המוקד- רשימות חייל עברי- משה מוסינזון באטיק- חוברת דקה כוחה של הסתגלות – פסיכיאטריה מונעת שימושית – פיליפ פולאטין ואלן ס. פילטין על כוס קפה- הוצאת שירם (ספר עם מידע על ההיסטוריה של הקפה, סוגים וכו) חיי המין לאחר גיל 60 – ד"ר איזאדור רובין יצירתיות- אריקה לנדו ספרי בדיחות Chagal חוברת תורת פרויד- ד"ר מ. בריכהו בדיחות בחרוזים- חנניה ריכמן Children and their mothers- צילומים הנשיקה- קתרין הריסון ארנסט המינגווי- איים בזרם ארץ אבות- רוברט האריס כיצד תקנה ידידים והשפעה בחברה- דייל קארנגי צופן דה-וינצ'י – דן בראון בית ספר לידידות- רפי יעקובי ציור ורישום – ב.מ. יכטהימר מי שמעוניין- שלח לי מסר

מחפש את הספר the art of war

מחפש את הספר the art of war של סאן צו בכריכה קשה ללא פרשנויות עדיף בעיברית אבל גם אנגלית מתקבל . טל 0508811289

למעלה