קח-תן משהו לקרוא

itaym02

New member
"דג הפוט" ו"תוף הפח" למכירה ועוד

שני ספרים אלו למכירה ב50 שקל. המחיר הוא על שניהם ביחד. הספרים שלמים, עטופים ובכריכה קשה. אפשר לפנות אלי במסרים. כמו כן - ספרים נוספים למכירה www.zeeboo.tk

Retaliator

New member
החלפת ספרים / מכירה ב-50 ש"ח בלבד.

שלום רב, ברשותי די הרבה ספרים בניהול רשתות של מיקרוסופט. מעוניין למכור כל מה שיש לי יחד ב-50 ש"ח, ישנם גם ספרי מחשבים בעברית בנושא DOS (כן DOS עדיין כאן). יש גם ספר בעברית BASIC. להלן קישור ל-2 מן הספרים. הכל יחד 50 ש"ח !!! יש עוד המון פרט לאלו. http://www.microsoft.com/learning/syllabi/en-us/2153bfinal.mspx http://www.microsoft.com/learning/syllabi/en-us/2154bfinal.mspx מוכן להחלפה בספרים אחרים של מחשבים / ציוד מחשב ICQ 78330898 אימייל [email protected] מסנגר [email protected] אני מראשון לציון / רמת גן. ונייד במרכז.

fifin5

New member
שלום, אני מחפשת את הספר "טופו" של

של זהורית שייחי אם למישהו יש אשמח אם ייצור איתי קשר במסר..

eyar66

New member
אנציקלופדיה של החי והצומח של א"י

למכירה כחדשה אייר 0542196629

MommyHug

New member
ספרים וכתבי עת במצב חדש- שפות שונות

מחפשת את הספר "הפרעת אישיות גבולית" של מ.לינהאן למכירה / החלפה – הספרים במצב מעולה- עם רובם תרגישו שקניתם מהחנות 12 חוברות של מגזין "דרך האושר" (2005-6) + ספר "טאו לכל יום" 100 ₪ (רק החוברות 80 ₪) ספר על קלפי טארוט + קלפים הורה מתקבל על הדעת / בטלהיים ברונו 20 ₪ סודות קטנים לחיים טובים / ג'קסון בראון 15 ₪ 10 השגיאות הנפוצות ביותר של הורים טובים 30 ₪ אחת עשרה דקות - פאולו קואלו 35 ₪ הדרך לשליטה עצמית 25 ₪ כשהדברים מתפרקים 30 ₪ ימי שלישי עם מורי / מיץ' אלבום 35 ₪ לחיות מתוך שמחה 40 ₪ עזרו לעצמכם 35 ₪ הנזיר שמכר את הפרארי שלו 40 ₪ חוכמת הבייגלה 40 ₪ אל דאגה / דייל קארנגי 35 ש"ח הילד שבך / לוצ'יה קפצ'יונה 45 ₪ בוחרים להרגיש טוב 50 ₪ המדריך לחלומות ילדים / ד"ר פאם ספר 20 ₪ אתה יכול לרפא את חייך / לואיז היי אהוב את עצמך, רפא את חייך / לואיז היי תקשורת טיפולית עם ילדים הטרדה נפשית מחשבות על החיים הדרמה של הילד המחונן המאבק באלימות ילדים אלוהים כפי שהסברתי לנכדי עקרון הרצף סודות ששמרתי בבטן פסיכולוגיה מדוברת פסיכולוגיה של הילד והמתבגר בוא וחבק אותי אנאבל היקרה שיח מטופלים סופשבוע רגוע ארבע ההסכמות טיפול נפשי תוצרת בית חוברת הדרכה לאיתור ילדים בסיכון להחזיר את הפיות לארץ ישראל בשוכבי ובקומי אשה אמא הייתה זוחלת היפה בנשים ההזדמנות האחרונה משוואה עם נעלם זה לא שאני לא אוהבת התובנה העשירית בנות ללא אם בקול בודד תליין האהבה די לאובססיה חרדה מאה חורפים נשים מתמודדות עם דכאון ויכולות לו / לורן דוקס כוחו של התת מודע / ג'וזף מרפי הכל כתוב / איילון בן יוסף הגולה / איציק אבנרי המתנה / ספנסר ג'ונסון אחות גדולה אחות קטנה (ספר ילדים) שפת הסימנים של ג'רי סיינפלד הנסיכה שהאמינה באגדות חתונות של אחרים / נואה הולי My first year as a teacher Leap of faith – Daniel Steal Johnny Angel- Daniel Steal Bridjet Jones' Diary (יומנה של בריג'ט ג'ונס) A safe place ספרים נוספים באנגלית ספרי ילדים באיטלקית יומן גרמני-אנגלי

none11

New member
מה השם של הספר על טארוט?

ובכמה את מוכרת אותו ואת הקלפים

למעלה