קח-תן משהו לקרוא

בלאגנית

New member
מישהו רוצה את הספר "חרפה" של קוטזי?

סיימתי ,הבנתי, מעבירה הלאה. מי שרוצה להחליף או לקנות אז שידבר איתי.

Rasputin1973

New member
"כלכלה בגרוש " ../images/Emo63.gif

"כלכלה בגרוש -איך (לא ) להסתדר באמריקה" . ברברה ארנרייך - הוצאת בבל. מחיר 30 ש"ח. מסירה בגוש דן.

srulik500

New member
עוז 77

מחפש את הספר של קהלני על מלחמת יום כיפור ועוד על הקרבות ברמת הגולן,

דיטי

New member
יש לי עוז 77 ואולי עוד לענינך

ואני במסרים (מדי כמה ימים, כשנזכרת לבדוק).

מאיות

New member
למסירה - ספרים משפטיים

1. קבצי חקיקה לא מעודכנים (ניתן לרכוש עידכונים מהחברה בתשלום): תאגידים וניירות ערך; פלילי; עבודה; סדר דין אזרחי והוצל"פ; חקיקה אזרחית; מיסוי מקרקעין 2. ששי גז ומשה רונן - המשפט הפלילי 3. גבריאלה שלו - דיני חוזים (האוניברסיטה הפתוחה) חלקים א ו-ב' (למסירה בסכום סמלי) 4. מנחם אלון - המשפט העברי כרכים א',ב', ג' (למסירה בסכום סמלי) לאיסוף מהרצליה/ת"א בתיאום מראש

מאיות

New member
למסירה - ספרי ילדים וקריאה

ספרי קריאה - בתשלום סמלי: 1. קרל סיגן - עולם רדוף שדים 2. ג'והן לה קארה - סינגל את סינגל ספרי ילדים למסירה: 1. שלושה ספרי "את/ה" גיבור ספור זה 2. מבחר ספרי ילדים לגלאי 3-4 למסירה בת"א/הרצליה בתיאום מראש ב-10 ימים הקרובים בלבד

roni64

New member
ניסיתי לשלוח מסר

אבל מתקבלת הודעת שגיאה. אני מעונינת בספר של קרל סייגן. מה מחירו ?

yaelutra

New member
מחפשת ספרים

ספרים של אוליבר סאקס כל הסדרה של מיתוסים-בעיקר הסקנדינבית האבוריג`ינים -שקד אברהם זמן ואקראיות-הגר עמית ההולנדי של עכו-אבי מלר צופן דה וינצ`י-דן בראון סטיבן הוקינג-קיצור תולדות הזמן סטיבן הוקינג-חורים שחורים, גורי יקומים ומסות אחרות אזרחי אוהד/גפני מרדכי -מי מפחד מלילית קניוק יורם-נבלות ספרים של סיטבן קינג פול אוסטר *מאגזינים וכתבי עת בנושאי מדע,ספורט,מוזיקה ודת בנוסף אני מחפשת(זה במקום לפתוח מאה הודעות כל פעם) דיסקים: מטאל-כל מה שאתם מוכרים במחיר טוב..גם דיסקים,גם תקליטים וגם קלטות ודיוידי מוזיקה אירית סאונדטראק של אלאדין ומלך האריות משחקי מחשב: משחקים מקוריים בלבד חדשים וישנים עם עדיפות למרוצי מכוניות ופיפא סדרות: דיוידי של סדרות טלוויזיה סי.אס.איי וקומדיות

למחפשת ספרים.

יש לי חלק גדול מרשימתך. שלחתי לך מסר ואת מוזמנת ליצור קשר יהודית 052-4230162

ספרים למכירה

101 מקומות שתרצו לחזור אליהם: 50 אוסלו נוסחה לשלום - יצחק הירשפלד: 40 אינטליגנציה ריגשית - ד"ר דניאל גולדמן: 50 אסטרולוגיהוההורוסקופ שלך - טלילה סטן: 50 מילון עברי-יידי שלם א+ב - מ. צאנים:120 מילון לועזי עברי מורחב א+ב - דן פינס: 100 מילון איטלקי עברי 3 כרכים - מנחם עמנואל הרטוב: 150 הבושם - פ´ זיסקינד: 35 גוש אמונים - הסיפור מאחורי הקלעים - גרשון שפט: 35 ג´ייד א+ב - פטרישיה בר: 45 גרפולוגיה - חנה קורן: 55 דיאנטיקה, המדע המודרני של בריאות הנפש - ל. רון האברד: 45 דמוקרטיה כלכלית - פרץ נפתלי: 25 הוגי הדור - הוגו ברגמן: 40 תרנגול כפרות - אלי עמיר: 25 תיק איפקרס, סודי ביתר - לן דייטון: 35 (ועוד מבחר גדול מספריו) מסה ומעש - חים ויצמן: 40 סטטוס וקונפורמיזם - באנגלית:30 ספורט בישראל - נחמיה בן אברהם: 50 סקרלט - אלכסנדרה ריפלי (באנגלית): 30 פסיכולוגיה של משחקי ילדים: 45 הספרים במצב טוב מאד המחיר אינו כולל משלוח פרטים נוספים במסר או בטלפון 052-4230162

eyar66

New member
למכירה ספרי קריאה במצב חדש

מקום לשניים-דובי זכאי, טיולים למקומות מיוחדים-10 ש"ח פנג שואי מעשי-סיימון בראון-15 ש"ח לנוע עם החיים-שולה הרפז 10 ש"ח חוברת, קשב והאזנה משחקים לפיתוח הקשב-5 ש"ח בישול ישראלי פשוט וטרי-לחם ארז-15 ש"ח המקצוע הורים-ד"ר פ.דודסון-15 ש"ח תפיסת העולם של הילד-ז'אן פיאז'ה-10 ש"ח שעה קלה עם שפינוזה-פול סטארת'רן-5 ש"ח הגמד החושב-ניצה אייל 10 ש"ח הספר הקטן של הטארוט- 5 ש"ח הצעקה הראשונית-ארתור ג'אנוב 10 ש"ח המסע אל שיא הכושר-ד"ר בארי סירס,ביל לאורן-20 ש"ח אני מרחובות. אפשר להתקשר:0542196629 או במסר

למעלה