קח-תן - ספרי לימוד

ella59

New member
../images/Emo63.gif אבקש עזרה בספרים לכיתות ח' בבקשה../images/Emo23.gif

יש לי תאומות העולות לכיתה ח' ואני צריכה לקנות הכל פעמיים וכרגע ממש קשה לי כלכלית אשמח לקבל אפילו חלק מהספרים בבקשה: ספרות:- " הקמצן" מולייר/ הוצאת הקיבוץ המאוחד -תרגום נתן אלתרמן היסטוריה:- "מסע אל העבר" -עולם מודרני נולד-המאה ה-19/הוצאת מט"ח מדעים:- פרקים בחשמל וכימיה/ הוצאת ת"ל מקרא:- "שמות ועוד" / רחלן נחמקין והגר שרון/הוצאת כנרת אנגלית- 1) cet together ערכת לימוד כוללת ספר+יטברצ+דיסק 2) entry point 2 מתימטיקה:- 1) אלגברה-אלגברה חלק ב' / בני גורן 2) גיאומטריה- גיאומטריה חישובית/ חלק א' / אתי עוזרי ויצחק שלו מהשורה מורחבת ערבית:- "שפה מספרות תרבות"-ספר ב' / אלה ולסטרה -ספר בלבד לא חייב הדיסק
באמת תודה מראש במידה ולמישהו יש חלק מהספרים למסירה.. אני גרה בפ"ת..והשינוע עלי...

liroii3

New member
ראיתי באתר אגורה מלא ספרים לתיכון במודיעין

פשוט אין פרטים שם צריך לשלוח מסר תכנסי לאגורה ותראי יש שם גם תמונה עם כל הספרים הלוואי ותמצאי משהו בהצלחה

Lim3

New member
אני צריכה לבדוק אם יש לי 2 ואחזור אליך

בנושא entry point 2 ובנושא בני גורן אם זה חלק ב' אז רק לקראת סוף הקיץ כי לבתי יחש עבודת קיץ שקשורה לספר.. לימור

Lim3

New member
יש לי את Entry Point 2

בשבילך . את רוצה את 2 הספרים ביחד? כי כמו שאמרתי- בתי צריכה להכין עבודה עם בני גורן (חה חה חה איך שזה נשמע
) ואז אוכל לתת לך.

ella59

New member
אשמח לקבל תודה רבה..מהיכן ../images/Emo51.gif

נשמה אבל לא הבנתי אמרת שהבת שלך צריכה אותם.. הרי היא צריכה להכין עבודה אז איך את מוסרת אותם

Lim3

New member
את הספר באנגלית אני לא צריכה

את זה של בני גורן עדיין כן. אבל רציתי לדעת אם לחכות עד שהבת תסיים עם בני גורן ואז לשנע את 2 הספרים או שאת רוצה/מעדיפה כבר עכשיו את האנגלית שכבר זמין.

ella59

New member
תודה חמודה על הרצון הטוב..../images/Emo24.gif

רשמתי לך גם במסר חושבת לוותר כי לא יהיה קל למצוא שינוע בשביל ספרים.. אחפש משהו באיזור שלי ..יהיה בסדר תודה נשמה על הרצון.. אלה

ella59

New member
תודה רבה לך חמודה אבל זה דיי רחוק../images/Emo24.gif

היא רק בשבת תהייה בהדר משהו ליד פרדס חנה אז לא נורא מוותרת אקנה ספרים משומשים מהחנות.. תודה לכולם ..מכל ה-

ella59

New member
במידה ולא עולה הרבה תשלחי לי בדואר../images/Emo92.gif

תודה מראש מאמינה שלא יעלה הרבה דרך הדואר ואפילו אולי כדאי מאשר עלות הספר עצמו.. תודה חמודה ותודה על הרצון הטוב של כולם מכל ה-

C H 4

New member
לא בדיוק ספרי לימוד

יש לי המון המון חוברות של נשיונל ג'אוגרפיק משנות ה80 וה90. פעם זה היה להיט, נראה שהיום אין להן יותר דרישה ומכיוון שלזרוק לפח נראה לי קצת עצוב, חשבתי שאולי בגנים או פנימיות וכו' יוכלו לנצל את התמונות היפות שיש שם לעבודות יצירה למיניהן. אז אם יש מישהו שמעוניין אני אשמח.

למעלה