קח-תן - ספרי לימוד

נירה63

New member
CH4 אם עדיין לא מסרת את החוברות, אודה לך

אם תוכל להעבירן לילדים בביה"ס גיל בחיפה. ילדים שישמחו לקבל את החוברות.

C H 4

New member
מצאתי

שאלה קטנה: יש לי קצת בעית נגישות וזמן בבקרים. זה משהו שאוכל לעשות גם בסופ"ש או בערב ולהשאיר להם בפתח המוסד? או שעדיף לתאם מראש ולהגיע כשהם פתוחים?

נירה63

New member
CH4 תודה רבה לך. ישנן כמה אפשרויות

א. להביא לביה"ס עצמו אשר פועל יום יום פרט לסופי שבוע עד השעה 15?:00. ב. להעביר דרכי ואני אעביר לשם. ג. לתאם עם מזכירת ביה"ס, אשר נפגשת איתי מידי יום רביעי בערב בהשתלמות בנווה שאנן, שם תוכל לפגוש אותנו גם בערב. מה שלך נוח, כתוב לי מאיזה איזור אתה ונוכל לתאם מפגש והעברת החוברות. תודה רבה לך על הרצון הגדול לעזור לילדים.

לא מצליחה משום מה וזה בנוגע לבגדים,,

את הכי קרובה אליי כאן בצפון, אני זקוקוה לבגדים עבור ילדיי, אם יש לך אשמח באם תשלחי גוביינא,, מידה 6 לקטן המדהים,,,,, מידה 14-16 לגדול המקסים,גם סנדל צעד ראשון אשמח כי לא קניתי עדיין,,באם יש כמובן אשמח לתגובה,, תודה אילנה

למסירה סיפרי מתמטיקה לתיכון

1 טריגונומטריה (4 ו- 5 יחידות לימוד) מהדורה מיוחדת של בני גורן. 2. חשבון דיפרנציאלי ואינטגרלי (4 ו- 5 יחידות לימוד) של בני גורן. 3. מתמטיקה במבנה הצבירה לתלמידי 3 יחידות לימוד - שאלון 035001 גבי יקואל.

ליאורה39

New member
מחפשת ספרי לימוד לכיתה א' לפי הרשימה הבאה:

לומדים בלי סודות - של מט"ח הכתב שלי - של מט"ח פשוט חשבון של ד"ר רות שטיינברג ספר ראשון שני ושלישי הוצאת כנרת + שקית אביזרים תודה מראש

למעלה