שאלון חזרה לביצפר

DesertRose7

New member
../images/Emo63.gif שאלון חזרה לביצפר ../images/Emo63.gif

יורדת לי דמעה עם כל אות שאני כותבת! החופש עבר כל כך מהר.. יש פה כמה שזאת השנה הראשונה שלהם בתיכון וכמה שזאת השנה האחרונה שלהם בתיכון.. ויש כאלהש כבר לא לומדים (אבל מתגעגעים לפעמים) אז סתם בשביל לדרוך לעצמנו על הפצעים וגם בדרך עקיפה אולי להעיר את הפורום קצתת האם אתם מודעים לכך שעוד 4-5 ימים אתם חוזרים ללמוד
הצילו
רוצים לחזור כבר
אתם טובים בלימודים
חרשנים
מקצוע הכי פחות שנוא
מקצוע הכי שנוא
אהבתם את המחנכת שלכם
היא נשארת איתכם
לאיזה כיתה אתם עולים
אתם עוברים בצפר
השאירו אותכם פעם כיתה
הקפיצו אתכם פעם כיתה
יש לכם חברים טובים שעזבו השנה את הבצפר שלכם
אהבתם את המורה למתמטיקה
היא תלמד אתכם השנה
ולאנגלית
והיא כן
קניתם כבר דברים לבצפר? איך נראה לכם שתהיו השנה
מבחינת לימודים .. טובים/גרועים
אתם מתכוונים להשקיע
יותר משנה שעברה
מה אתם מאחלים לשאר חברי הפורום לקראת שנת הלימודים החדשה
לקוח/גנוב באלגנטיות מפורום קלי לקארקסון ששם נגנב מפורום סקרים ושאלונים*
הגונב מגנב פטור

PunK RocK 1o1

New member
אני

איזה מזל!! יכולתי להתחיל בית ספר מחר! למרות שזה דיי שווה כי אז יש לנו חופש בין יום כיפור לסוכות.. לא משנה נשרוד ב3 ימים האלו רוצים לחזור כבר? לא.. אתם טובים בלימודים? אם יש לי כוח חרשנים? ממש לא וזה לא בסדר
מקצוע הכי פחות שנוא? אנגלית מקצוע הכי שנוא? ג"ג אהבתם את המחנכת שלכם? שנה שעברה? ממש לא!! היא נשארת איתכם? מקווה שלא לאיזה כיתה אתם עולים? י"א אתם עוברים בצפר? לא השאירו אותכם פעם כיתה? לא הקפיצו אתכם פעם כיתה? חחח לא יש לכם חברים טובים שעזבו השנה את הבצפר שלכם? לא
אהבתם את המורה למתמטיקה? לאאא.. היא היא טיפשה היא תלמד אתכם השנה? ממש ממש מקווה שלא ולאנגלית? לא.. טיפשה והיא כן? לא.. היא שונאת אותנו חחח קניתם כבר דברים לבצפר? רק תיק.. לא קניתי עדיין כלום! אפילו לא חולצות.. כמו כל שנה
איך נראה לכם שתהיו השנה מבחינת לימודים .. טובים/גרועים? מקווה שטוב אתם מתכוונים להשקיע? כן! יותר משנה שעברה? ממש כן! מה אתם מאחלים לשאר חברי הפורום לקראת שנת הלימודים החדשה? בהצלחה לכולם

Hip Hop star

New member
אני../images/Emo10.gif

האם אתם מודעים לכך שעוד 4-5 ימים אתם חוזרים ללמוד?לא רוצים לחזור כבר?כן אתם טובים בלימודים?כבר לא חרשנים?כן מקצוע הכי פחות שנוא?מדעים מקצוע הכי שנוא ?מתמטיקה אהבתם את המחנכת שלכם?כן היא נשארת איתכם?כן לאיזה כיתה אתם עולים?ט' אתם עוברים בצפר?כן השאירו אותכם פעם כיתה?אולי הקפיצו אתכם פעם כיתה?כן יש לכם חברים טובים שעזבו השנה את הבצפר שלכם?לא אהבתם את המורה למתמטיקה?לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא היא תלמד אתכם השנה?מקווה שלא ולאנגלית?כן והיא כן?נראה לי קניתם כבר דברים לבצפר?לא איך נראה לכם שתהיו השנה מבחינת לימודים .. טובים/גרועים?גרוענ אתם מתכוונים להשקיע?לא יותר משנה שעברה?לא מה אתם מאחלים לשאר חברי הפורום לקראת שנת הלימודים החדשה לילה טוב

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif אני

האם אתם מודעים לכך שעוד 4-5 ימים אתם חוזרים ללמוד? אכן. וזה לא כ"כ מפריע לי. רוצים לחזור כבר? כן אתם טובים בלימודים? כן חרשנים? ממש לא מקצוע הכי פחות שנוא? היסטוריה, אומנות ואנגלית מקצוע הכי שנוא? לשון
אהבתם את המחנכת שלכם? היא בסדר. היא נשארת איתכם? כן לאיזה כיתה אתם עולים? י"א אתם עוברים בצפר? לא השאירו אותכם פעם כיתה? לא הקפיצו אתכם פעם כיתה? לא יש לכם חברים טובים שעזבו השנה את הבצפר שלכם? לא שאני יודעת
אהבתם את המורה למתמטיקה? מאוד! היא תלמד אתכם השנה? לא
בגלל המופרעים בכיתה היא ביקשה לא ללמד אותנו
ולאנגלית? לא.
והיא כן? היא לא אוהבת אף תלמיד. אבל אני לא הייתי אחת השנואות שלה קניתם כבר דברים לבצפר? לא... מחר
איך נראה לכם שתהיו השנה מבחינת לימודים? טובים אתם מתכוונים להשקיע? אכן יותר משנה שעברה? בטח מה אתם מאחלים לשאר חברי הפורום לקראת שנת הלימודים החדשה? בהצלחה! היו חזקות

D4Ever

New member
שלי

האם אתם מודעים לכך שעוד 4-5 ימים אתם חוזרים ללמוד?לא רוצים לחזור כבר?לא אתם טובים בלימודים? סבירה חרשנים? חחחחח לא מקצוע הכי פחות שנוא? תקשורת מקצוע הכי שנוא? מתמטיקה ותנך אהבתם את המחנכת שלכם?מחנך..הוא פסדר..מסתדרים.. היא נשארת איתכם? נשאר..כבר שנה שלישית איתו..גרר לאיזה כיתה אתם עולים?י"א אתם עוברים בצפר? לא השאירו אותכם פעם כיתה?לא הקפיצו אתכם פעם כיתה?לא יש לכם חברים טובים שעזבו השנה את הבצפר שלכם? לא אהבתם את המורה למתמטיקה? חחח לאאאאא היא תלמד אתכם השנה? לא ולאנגלית? לאאא והיא כן? אולי..לא יודעת קניתם כבר דברים לבצפר? רק ציוד..לא ספרים.. איך נראה לכם שתהיו השנה מבחינת לימודים .. טובים/גרועים? בינונית אתם מתכוונים להשקיע? מתכוונת אבל זה לא יקרה יותר משנה שעברה? מקווה מה אתם מאחלים לשאר חברי הפורום לקראת שנת הלימודים החדשה? שתהיה שנה קלה ושיעבור מהר!

M c F l y

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif

האם אתם מודעים לכך שעוד 4-5 ימים אתם חוזרים ללמוד הצילו רוצים לחזור כבר? כןןןן
אתם טובים בלימודים? אפשר לומד
חרשנים? בערך...
מקצוע הכי פחות שנוא : אנגלית
מקצוע הכי שנוא: מתמטיקה
אהבתם את המחנכת שלכם: היא הייתה מדהימה.. אחת המחנכות הכי טובות שהיו לי.. עכשיו החליפו לנו למחנכת מממש מגעילה שאני ממש שונאת אבל זה לא משנה לי כי אני כבר עזבתי
היא נשארת איתכם? חח לא הכיתה שלי לשעבר נדפקה =] לאיזה כיתה אתם עולים? ט'..
אתם עוברים בצפר? כןןןן לשם כינוי כן
השאירו אותכם פעם כיתה? לא... הקפיצו אתכם פעם כיתה ? לא
יש לכם חברים טובים שעזבו השנה את הבצפר שלכם? אני היחידה שעזבתי.. אהבתם את המורה למתמטיקה? לא! היא תלמד אתכם השנה ? לא! ולאנגלית? מדהימה.. מורה מדהימה פשוט והיא כן ? היא לא תלמד כי עזבתי ]: קניתם כבר דברים לבצפר? היום בערב.. איך נראה לכם שתהיו השנה מבחינת לימודים .. טובים/גרועים: תהיה טובה
אתם מתכוונים להשקיע? כן יותר משנה שעברה ? כן.. מה אתם מאחלים לשאר חברי הפורום לקראת שנת הלימודים החדשה שנת לימודים מוצלחת במיוחד אני אוהבפתותכם

yahli13

New member
אני

האם אתם מודעים לכך שעוד 4-5 ימים אתם חוזרים ללמוד?דייי,רק עכשיו קלטתי רוצים לחזור כבר?לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אתם טובים בלימודים?כן*פרצוף גאה* חרשנים?תלוי באיזה מקצוע מקצוע הכי פחות שנוא?מדעים מקצוע הכי שנוא?מתמטיקה(בלעעע
....) אהבתם את המחנכת שלכם?לא היא נשארת איתכם?למזלי לא לאיזה כיתה אתם עולים?ט' אתם עוברים בצפר?כנראה השאירו אותכם פעם כיתה ?לא,אני חכמה מידי הקפיצו אתכם פעם כיתה?כן,הייתי עכשיו אמורה לעלות לכתה ח'(או שלא...) יש לכם חברים טובים שעזבו השנה את הבצפר שלכם?לא אהבתם את המורה למתמטיקה?
היא תלמד אתכם השנה?בואו נתפלל שלא ולאנגלית?נחמדה,די אהבתי אותה והיא כן?לאדעת קניתם כבר דברים לבצפר?רק חומריי לימוד איך נראה לכם שתהיו השנה מבחינת לימודים .. טובים/גרועים?מעולה אתם מתכוונים להשקיע?כמו תמיד יותר משנה שעברה?כן מה אתם מאחלים לשאר חברי הפורום לקראת שנת הלימודים החדשה?בהצלחה,ואל תתנו לפקצות לנשוך אתכן בלילה(מואאאאאאאה
)

may90

New member
אני

האם אתם מודעים לכך שעוד 4-5 ימים אתם חוזרים ללמוד? כן :( רוצים לחזור כבר ? טחח לא אתם טובים בלימודים ? טחחח לא חרשנים ? טחחח לא מקצוע הכי פחות שנוא ? הפסקה מקצוע הכי שנוא ? כל דבר שלומדים בו אהבתם את המחנכת שלכם ? כן :( היא נשארת איתכם ? לא.. ואני בכלל עוברת ביצפר לאיזה כיתה אתם עולים ? י' אתם עוברים בצפר? כן :(:(:( השאירו אותכם פעם כיתה ? לא הקפיצו אתכם פעם כיתה ? טחחח לא יש לכם חברים טובים שעזבו השנה את הבצפר שלכם ? כן ואני אחת מהם אהבתם את המורה למתמטיקה ? נחמדה היא תלמד אתכם השנה ? עוברת... ולאנגלית ?עוברת... והיא כן ?עוברת... קניתם כבר דברים לבצפר? כן איך נראה לכם שתהיו השנה מבחינת לימודים .. טובים/גרועים? סבירה אתם מתכוונים להשקיע ? ניחא יותר משנה שעברה ?נגיד מה אתם מאחלים לשאר חברי הפורום לקראת שנת הלימודים החדשה? מי ייתן ושלא תעברו ביצפר :(

may90

New member

לא אהבתי את המורה לאנגלית חתיכת איגואנה לטאה מסריחה מתאפרת כמו דראג קווין

just jenny

New member
עונע;[

האם אתם מודעים לכך שעוד 4-5 ימים אתם חוזרים ללמוד
הצילו.. יאפ אבל לא באלי לחשוב על זה=[ רוצים לחזור כבר
נוט רילי
אתם טובים בלימודים
נמ תלוי באיזה מקצוע חרשנים
חחח אם הייתי הייתי מצטיינת כבר
מקצוע הכי פחות שנוא
אנגלית [נראלי
] מקצוע הכי שנוא
לשעבר- פיזיקה [נפתרתי מזה
] ומתמטיקע אהבתם את המחנכת שלכם
ככה ככה.. חוץ מזה שהיא ציפתה ממני יותר מדי
היא נשארת איתכם
לא, חדשה חמודה=] לאיזה כיתה אתם עולים
י'
אתם עוברים בצפר
חחח לא מקום רק מחטיבה לתיכון [איזה פחדדד=[] השאירו אותכם פעם כיתה
לא וטוב שכך הקפיצו אתכם פעם כיתה
חחח לא יש לכם חברים טובים שעזבו השנה את הבצפר שלכם
לא רק את השנואים
אהבתם את המורה למתמטיקה
כע היא הייתה נחמדה [לא בדקה אם הכנו שיעורי בית
] היא תלמד אתכם השנה
לא דעת לא נראלי אולי.. ולאנגלית
חחחחחח לא וחבל הייתה מצחיקה
והיא כן
אולי היא אהבה אותנו=] טוב בערך
קניתם כבר דברים לבצפר
יאפ=] איך נראה לכם שתהיו השנה מבחינת לימודים .. טובים/גרועים
אני מקווה שטובה [טפו טפו טפו בלי העין הרע] אתם מתכוונים להשקיע
אני חייבת! זה תיכון! יותר משנה שעברה
חחח כןןןן מה אתם מאחלים לשאר חברי הפורום לקראת שנת הלימודים החדשה
המון בהצלחה לקראת השנה החדשה
מזל שיש את הפורומים בשביל להתנחם ותשקיעו בלימודים כי זה חשוב
[אני נשמעת כמו אבא שלי
.

SurfeR Babe

New member
אניייייייי

האם אתם מודעים לכך שעוד 4-5 ימים אתם חוזרים ללמוד
כן ..
רוצים לחזור כבר
חח לא .
אתם טובים בלימודים
אמממ בערך ..
חרשנים
ממש לא . ההורים שלי עושים לי קצת בעיות על זה , אבל הציון בסדר , בשביל מה ?
מקצוע הכי פחות שנוא
חח לא יודעת .. מוזיקה או משהו כזה .
מקצוע הכי שנוא
אמממ יש המון ..
אהבתם את המחנכת שלכם
לא .
היא נשארת איתכם
כן .
לאיזה כיתה אתם עולים
ט' .
אתם עוברים בצפר
לא . אבל זה יהיה כמעט כמו לעבור .
השאירו אותכם פעם כיתה
נופ .
הקפיצו אתכם פעם כיתה
גם לא .
יש לכם חברים טובים שעזבו השנה את הבצפר שלכם
אמממ לא ממש .
אהבתם את המורה למתמטיקה
כן , מאוד .
היא תלמד אתכם השנה
לא .
ולאנגלית
לאאא יאק .
והיא כן
חח אולי .
קניתם כבר דברים לבצפר
יאפ .
איך נראה לכם שתהיו השנה מבחינת לימודים .. טובים/גרועים
אמממ באמצע .
אתם מתכוונים להשקיע
אמממ ככה ככה .
יותר משנה שעברה
אותו דבר .
מה אתם מאחלים לשאר חברי הפורום לקראת שנת הלימודים החדשה
אממממ לא יודעת .. בהצלחה ..?

loner in love

New member
אני עדין מדחיקה

אבל שנה אחרונה אז יאללה... האם אתם מודעים לכך שעוד 4-5 ימים אתם חוזרים ללמוד הצילו! באמת הצילו!! לא רוצה
רוצים לחזור כבר? לאאאא אתם טובים בלימודים? ככה ככה חרשנים? הכי לא מקצוע הכי פחות שנוא? אהבתי את ההכי פחות שנוא במקום אהוב :p תקשורת/וידאו ואנגלית מקצוע הכי שנוא הסטוריה אבל אין יותררררר אהבתם את המחנכת שלכם? לא היא נשארת איתכם? כן לצערי לאיזה כיתה אתם עולים? יב אתם עוברים בצפר? לא השאירו אותכם פעם כיתה? לא הקפיצו אתכם פעם כיתה? לא יש לכם חברים טובים שעזבו השנה את הבצפר שלכם? לא שידוע לי חח אהבתם את המורה למתמטיקה? לא היא תלמד אתכם השנה? לא כי אין לי יותר מתמטיקה!! ולאנגלית? שונאת אותה והיא כן? מקווה שהיא לא תשאר קניתם כבר דברים לבצפר? לא חח איך נראה לכם שתהיו השנה מבחינת לימודים .. טובים/גרועים מקווה שטוב אתם מתכוונים להשקיע? כן יותר משנה שעברה? כן מה אתם מאחלים לשאר חברי הפורום לקראת שנת הלימודים החדשה בהצלחה!! נעבור את זה ביחד!!!

yahli13

New member
(נצל"ש)אם כבר בצפר......

התקבלתי לשדה בוקר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *כפיים ליהלי* אני אחזור בעוד שבוע הביתה לבקר את המשפחה,אז בנתיים אני לא אכתוב(אלא אם כן יש שם מחשבים שאפשר להשתמש בהם) אני מאוד אתגעגע
ביי בינתיים

DesertRose7

New member
../images/Emo50.gif

לא שאני יודעת בדיוק מה הולך בשדה בוקר.. אבל
רואים שזה חשוב לך

DesertRose7

New member
אני..

האם אתם מודעים לכך שעוד 4-5 ימים אתם חוזרים ללמוד הצילו? שש.. אל תזכירו לי רוצים לחזור כבר? לא!!!!!!!! אתם טובים בלימודים ? לפעמים.. חרשנים ? הלוואי! מקצוע הכי פחות שנוא? אנגלית היסטוריה וביוטכנולוגיה מקצוע הכי שנוא ? ספרות! אהבתם את המחנכת שלכם ? היא חמודה, טוב היא כל שני וחמישי בבריטניה (אובססיבית לבריטניה) - מי לא יאהב?! היא נשארת איתכם ? יאפ לאיזה כיתה אתם עולים ? י"ב אתם עוברים בצפר? לא השאירו אותכם פעם כיתה? לא הקפיצו אתכם פעם כיתה ? לא יש לכם חברים טובים שעזבו השנה את הבצפר שלכם? לא.. למזלי אהבתם את המורה למתמטיקה ? חח.. רונן.. הוא מצחיק היא תלמד אתכם השנה ?כן ולאנגלית ? זאת המחנכת.. היא בסדר
והיא כן ? היא תשאר קניתם כבר דברים לבצפר?ברור! רק לזה אני מחכה!! איך נראה לכם שתהיו השנה מבחינת לימודים .. טובים/גרועים? כמה שיותר טוב אתם מתכוונים להשקיע ? אני אשתדל.. אבל זה אף פעם לא הולך יותר משנה שעברה ? שנה שעברה בקושי השקעתי.. אז אני מניחה שכן מה אתם מאחלים לשאר חברי הפורום לקראת שנת הלימודים החדשה? MAY THE FORCE BE WITH YOU

T a l14

New member
אני

האם אתם מודעים לכך שעוד 4-5 ימים אתם חוזרים ללמוד הצילו
לא.. רוצים לחזור כבר
ככה ככה.. נראה לי שאני היחידה בפורום הזה שאין לה סלידה מוחלטת מהבית ספר שלה
אתם טובים בלימודים
לא יודעת..אני חושבתץץ חרשנים
לא
..סתם...לא
מקצוע הכי פחות שנוא
אהוב?חח..מוזיקה, היסטוריה הולך להיות מעניין השנה (היפים וביטלס=שליטה)זיהו אני מניחה... מקצוע הכי שנוא
מדעים
פיזיקה
וכל המקצועות שקשורים לזה אהבתם את המחנכת שלכם
לפעמים..בזמן האחרון לא
היא נשארת איתכם
כן
לאיזה כיתה אתם עולים
ט' אתם עוברים בצפר
לא השאירו אותכם פעם כיתה
לא הקפיצו אתכם פעם כיתה
לא יש לכם חברים טובים שעזבו השנה את הבצפר שלכם
לא אהבתם את המורה למתמטיקה
דיי היא תלמד אתכם השנה
לא ולאנגלית
לא והיא כן
כן קניתם כבר דברים לבצפר
כן
לקנות דברים לביה"ס זה ממש כיף!
איך נראה לכם שתהיו השנה מבחינת לימודים .. טובים/גרועים
אני מקווה שטובה אתם מתכוונים להשקיע
כן
יותר משנה שעברה
כן מה אתם מאחלים לשאר חברי הפורום לקראת שנת הלימודים החדשה
לא יודעת..אמ.. שנה טובה, תצליחו בלימודים ו...תמשיכו להיות מאאאאגיניבים

SurfeR Babe

New member
דליה לא בטוח תלמד אותנו שנה הבאה ..

מכשפה . נראית כמו מכשפה [ אההההההה הסנטר ] ומתנהגת כמו מכשפה . עם המבטא הכי מזוייף ששמעתי בחיים שלי . כשרק התחלנו ללמוד אצלה לא יכלנו להפסיק לצחוק מאיך שהיא מדברת .

למעלה