שאלון חזרה לביצפר

אני

רוצים לחזור כבר - לא אתם טובים בלימודים- דיי חרשנים - לא מקצוע הכי פחות שנוא- ספרות מקצוע הכי שנוא -מתמטיקה
אהבתם את המחנכת שלכם-בהתחלה כן, עכשיו לא היא נשארת איתכם -כן לאיזה כיתה אתם עולים -ח אתם עוברים בצפר- לא השאירו אותכם פעם כיתה- לא הקפיצו אתכם פעם כיתה - לא יש לכם חברים טובים שעזבו השנה את הבצפר שלכם - למזלי הרב לא אהבתם את המורה למתמטיקה - לא היא תלמד אתכם השנה - אולי ולאנגלית - לא והיא כן- לאדעת קניתם כבר דברים לבצפר?- כן איך נראה לכם שתהיו השנה מבחינת לימודים .. טובים, מקווה אתם מתכוונים להשקיע - כן יותר משנה שעברה - יא מה אתם מאחלים לשאר חברי הפורום לקראת שנת הלימודים החדשה

LovE BuSTeD

New member
אני חעחעחעח

האם אתם מודעים לכך שעוד 4-5 ימים אתם חוזרים ללמוד -וואלה לא ידעתי רוצים לחזור כבר-סיימתי ביצפר:D אתם טובים בלימודים -לא הייתי טובה יענו כי לא היה לי כוח להיות טובה חרשנים -לההה.. מקצוע הכי פחות שנוא -כולם שונאת מקצוע הכי שנוא -כולם אהבתם את המחנכת שלכם -לא הוא היה מעפן לא לימד אותי בכלל היא נשארת איתכם -חעחעח לא לאיזה כיתה אתם עולים - :)) אתם עוברים בצפר-לביצפר שירות לאומי השאירו אותכם פעם כיתה -לא הקפיצו אתכם פעם כיתה -לא יש לכם חברים טובים שעזבו השנה את הבצפר שלכם -כולם כי סיימתי אהבתם את המורה למתמטיקה -לאאא היא תלמד אתכם השנה - ב"ה לא! ולאנגלית -בערך והיא כן -לא קניתם כבר דברים לבצפר?לא צריך:) איך נראה לכם שתהיו השנה מבחינת לימודים .. טובים/גרועים..לא לומדת יותר אתם מתכוונים להשקיע ... יותר משנה שעברה אם הייתי יכולה כן מה אתם מאחלים לשאר חברי הפורום לקראת שנת הלימודים החדשה שיהיה בהצלחה ותלמדו כי אחרי זה אתם תתחרטו על זה אם לא....כמוני..! לקוח/גנוב באלגנטיות מפורום קלי לקארקסון ששם נגנב מפורום סקרים ושאלונים*

MayLuvsDoug

New member
מימי.

רוצים לחזור כבר? לא ממש. אתם טובים בלימודים? כה. חוץ ממדעים. חרשנים? ממש לא. מקצוע הכי פחות שנוא? מתמטיקה [sue me] מקצוע הכי שנוא? מדעים. אהבתם את המחנכת שלכם? כה היא אחלה. היא נשארת איתכם? כה. לאיזה כיתה אתם עולים? ט'. אתם עוברים בצפר? לאלא. השאירו אותכם פעם כיתה? לא. הקפיצו אתכם פעם כיתה ? לא. יש לכם חברים טובים שעזבו השנה את הבצפר שלכם? לא.. אהבתם את המורה למתמטיקה? כהההה לנה כפרעליה כולם אהבו אותה!
היא תלמד אתכם השנה? אני מקווה. ולאנגלית? איכ. לא. והיא כן? אותי? איכ. לא. היא שנאה אותי. קניתם כבר דברים לבצפר? כה. איך נראה לכם שתהיו השנה מבחינת לימודים .. טובים/גרועים? אני מקווה לטוב.. אתם מתכוונים להשקיע? אין לי ברירה. יותר משנה שעברה? כה השנה יהיה יותר קשה. :\

busted4ever

New member
]=

האם אתם מודעים לכך שעוד 4-5 ימים אתם חוזרים ללמוד הצילו זה מחר רוצים לחזור כבר ?לא אתם טובים בלימודים ?ממוצע חרשנים ?ממש לא מקצוע הכי פחות שנוא ?ספורט מקצוע הכי שנוא ?אופטיקה אהבתם את המחנכת שלכם לא היא נשארת איתכם ?לא חעחעח לאיזה כיתה אתם עולים ?י"א אתם עוברים בצפר?לא השאירו אותכם פעם כיתה ?לא הקפיצו אתכם פעם כיתה ?לא יש לכם חברים טובים שעזבו השנה את הבצפר שלכם ?לא אהבתם את המורה למתמטיקה ?כה היא תלמד אתכם השנה ?לא ולאנגלית ?לא והיא כן ?לא קניתם כבר דברים לבצפר?לא חח איך נראה לכם שתהיו השנה מבחינת לימודים .. טובים/גרועים נחמדים אתם מתכוונים להשקיע ?כה יותר משנה שעברה ?כה מה אתם מאחלים לשאר חברי הפורום לקראת שנת הלימודים החדשה? שיהיה להם רק טוב |=

למעלה