שאלות ותשובות

alpom

New member
מישהו יכול לעזור לי?

אני צריכה תמונות של סאמר מתי שהיא התחפשה לוונדר וומן בעונה הראשונה אם למישהו יש אותם אני מאוד אודה לכם

cimc

New member
עזרה במשהו

נזכרתי לאחרונה במעין פרומו/טריילר שהיה לעונה השלישית של ה-OC ביס, אני זוכר שהיה איזה שיר שנשמע ק'צי אבל לא זוכר בדיוק, חיפשתי טריילרים ששודרו באמריקה אבל לא מצאתי את מה שאני חושב שיס שידרו כפרומו. אם מישהו יודע מה שם השיר שהיה בטריילר, ויותר טוב איפה אני יכול למצוא את הטריילר ממש תודה למי שעוזר

WhiStle1

New member
אהלן, אני צריך לדעת כמה עונות יצאו

וכמה פרקים בכל עונה? תודה

keeeren

New member
שאלה..

נכון בפרסומת של yes stars לשידורים החוזרים של the o.c יש ברקע שיר ממש ממש יפה.. מישו יודע את שמו אולי? תודה מראש

dordar

New member
עזרה בזיהוי שיר

בסוף כל פרק שמשודר כרגע ביס מדי יום יש כמו מנגינה שעולים כל השמות של התסריטאי במאי וכו' מישהו יודע איזה שיר זה?

Knock Out

New member
שאלה על העונה הראשונה

התחלתי לצפות בOC בשידורים החוזרים,היום היה פרק 27 ונראה שזה הפרק האחרון לעונה.. את האמת התאכזבתי,עונה טובה,אבל כל כך קצת פרקים? רציתי לשאול כמה שאלות: 1.מחר יש פרק שנקרא אובססיית OC מה יהיה בו? הוא חלק מהעלילה? 2. יס קנו גם את העונה הבאה? אם כן מתי תשודר? תשודר ברצף,בשבוע הבא? 3.לא הבנתי למה בסוף הפרק כהן הפליג לטהיטי..מה יש לו לחפש שם? ריאן שם? 4.בסוף הפרק רואים את ההורים של כהן בוכים..זה בגלל העזיבה של ריאן? או שזה אחרי שהם גילו שכהן ברח? ד"א,סדרה מעולה

natyzzzz

New member
שאלה לגבי הפרק השבועי..

פשוט לא הבנתי- יש פרק השבוע או שלא ?

DARON MALAKIAN

New member
שלום

לאחר שצפתי פעם ראשונה בסדרה הטובה הזו... החלטתי שקשה לחכות עד שתגיע העונה השניה שוב ליס ולחכות יום יום לכל פרק אז החלטתי אולי לקנות את כל העונות על דיוידי או לפחות את כל העונות שיש כבר על דיוידי מישהו יודע איפה אפשר להשיג את זה?

ilana4ka

New member
שאלה דחופה ביותרר!

היי=) רציתי לדעת כמה פרקים יש בעונה השלישית? ומתי היא שודרה\משודרת בייס? כי יש לי ייס וכרגע יש את תחילת העונה השנייה... תודההה רבה!!=)

שיקקה9

New member
שלום! מספר שאלות!

1. יש כאן כאלו שרואים את הסדרה בערוץ 10 ואפשר לדבר איתם על הסדרה וזה? כי אני רואה שהרוב פה כבר די בעונה 4.... 2. יש די וי די שאפשר לשכור לעונות 1-2? 3. היכן ניתן למצוא אתרים עם תסריטים של הסדרה ואתרים עם תמונות מפרקים? (חישפתי בקישורים ולא מצאתי) 4. איזו מדהימה אלכס נכון?! ספויילר בהמשך!
לצערי גילו לי שמריסה ואלכס ייתנשקו ויהיה בינהן קטע, אז כבר הלכתי עם זה עד הסוף, ראיתי תמונות וכאלה. הקטע הוא שאת הפרקים בין הקטע שאלכס וסת נפרדים לבין הקטע שמתחיל משו בין אלכס ומריסה פיספסתי- מישהו יכול לספר מה קרה? 5. למישהו יש תמונה ברורה של הקעקוע שיש לאלכס בגב התחתון? תודה רבה מראש!

ליאוריש

New member
או Backstreet Boys-Incomplete

שהיה בפרומו של כל העונה השלישית בשידור הראשון או Melanie C-First Day of My Life שעכשיו בתקופה האחרונה מציג את כל העונות...

4 עונות

עונה ראשונה - 27 פרקים עונה שנייה - 24 פרקים עונה שלישית - 25 פרקים עונה רביעית - כנראה 16 פרקים, וסביר להניח שזאת העונה האחרונה.

ליאוריש

New member
לא יש בשבוע הבא בגלל הקריסמס

יש הפסקה וזה לא רע כי רוב התוכניות היו בהפסקה חודש ומשהו

timor014

New member
העונה השנייה תשודר ברצף כל יום

מיום שני ואחריה גם כן העונה השלישית חבל לקנות את הדיוידי כל העונות כבר שודרו בערוץ ומשודרות בשידור חוזר כל יום

RoniLiron

New member
../images/Emo54.gifלא, נכון לעכשיו...

זה במסגרת תוכנית טלוויזיה בלבד.

25 פרקים

והיא תשודר ביס כשהעונה השנייה תיגמר [ב- 1 בפבואר] והעונה השלישית תתחיל ב- 4 בפבואר.

FireInsaid

New member
היי:}

גם אני רואה בערוץ 10.. בקשר לשאלות, דיוידי אני חושבת שאולי יש בטאוור רקורקדס. וכן,אלכס מאוד מאוד מדהימה
ולא קרה משהו מיוחד, סת' דיי חזר להרגיש דברים לסאמר וזה. ומריסה ולאכס דיי בילו את רוב הזמן ביחד וממש התקרבו.

למעלה