שאלות ותשובות

שיקקה9

New member
תודה לשניכם על התגובות

באתר יש גם תסריטים? אה ומה לגבי תמונות של הקעקוע? יש למישהו? תודה רבה

RoniLiron

New member
../images/Emo54.gifתשובות:

קודם כל, 27 פרקים לעונה של תוכנית טלוויזיה אמריקאית זה עוד הרבה. בדר"כ זה מגיע ל22 פרקים גג. ככה זה סדרות אמריקאיות. עכשיו לתשובות: מחר ישודר פרק שלפי התקציר שלו אפשר להבין שיהיו בו ראיונות, קצת מאחורי הקלעים ומה עשה את הסדרה לכ"כ מוצלחת. זה לא חלק מהעלילה. יס קנו את העונה הבאה והיא תשודר ברצף (יום אחרי אובססיית הOC למיטב ידיעתי) כהן הפליג לטהיטי כי תמיד היה לו חלום לנסוע לשם בסירה. ריאן לא שם, ריאן נסע עם תרזה לצ'ינו בגלל שהיא בהיריון והתינוק אולי שלו. בסוף הפרק סנדי וקירסטין בוכים בגלל ריאן, לא בגלל סת' הם עדיין לא יודעים שהוא ברח.

cimc

New member
תשובה

ה- OC obssesed לא קשור לתכנית עצמה, הוא מביא מאחורי הקלעים וכאלה. בפרק הראשון של העונה השנייה תקבל תשובה מסויימת לשל מי התינוק.

karin771

New member
תשובות..

קודם כל סת לא רק נסע לטהיטי כי הוא רצה גם בגלל שריאן היה החבר היחיד שלו כל מה שהחזיק אותו בניופורט עכשיו ריאן נסע סת מבואס ורוצה לנסוע רחוק ככל האפשר מניופורט למקום החלום שלו-טהיטי... כן יס רכשה את כל העונות לא סתם אומרים כל העונות מההתחלה!!! ואם אתה רוצה תשובה על התינוק אז ספויילר: אם אני לא טועה התינוק כן שלו אבל.... ספוילר לעונות הבאות: תרזה אמרה שהיא הפילה ריאן יחזור לניופורט ובעונה השלישית יסתבר שהיא בסוף לא הפילה!!!!

gilad104

New member
../images/Emo58.gif לגבי התינוק של תרזה

התינוק הוא לא הבן של ראיין- אני חושב שבעונה 3 מבהירים את זה- אני כבר לא זוכר... מה שבטוח הוא לא שלו!

Peter Petrelli

New member
לפי ראיון על קלי ראוון [קריסטיןכהן]

היא אמרה שזה לא תהיה העונה האחרונה. אני לא זוכר איפה קראתי, אם את רוצה אני יכול לחפש..

למעלה