שעת סיפור עם שושקה בודהה!

spidi333

New member
חחחח לצטט לך?

תודה יפה שלי על היצירתיות!!! כן ירבו אנשים כמוך בבקשה! זה בבירור לא השתן כי אם הלשון שלך... ממש הפכת להיות כמו הנעלולית... עם הלשון כל הזמן בחוץ ומתנודדת

geminigum

New member
זה אולי כי ישבת עלי?

כי אני מזיעה את עצמי למוות בפרק 2 של הדרמה המהוללת "אוגורי, כן! כן !כן!" ..... לא ככה קוראים לה? תגידו? יש מצב שאני היחידה שבוכה וצוחקת לסירוגין בדרמה הזאת ששמה... הממממ... הממ.... "אוגורי, נאנדה? נאנדה?"......

mishi 1

New member
חחחחחחחח שושקה

אני אגיד לך מה קרה מכירה את המצב הזה שלמדת או יותר מידי ו\או עבדת גם יותר מידי ו\או לא ישנת מספיק שעות אז את מתחילה להתחרפן ולדבר שטויות בלי סוף וכל דבר הכי קטן קורע אותך וכל דבר הכי קטן הופך להיות קטע היסטרי? אז אני חושבת שזה המצב הרגיל שלהם!חחחחחחחחחח לפיכך ובהתאם לזאת אנו חוזים כאן במקרה קשה של מצב כפית יפני
חמודיייייייייייייייייםםםםם ואהבתי את ריו סתמו! סליחה... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חמוד! אריגטו! (בצליל אקירה של נובוטה)

בטי בופ3

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איי זה היה כ"כ מצחיק! ממש חפרנים בע"מ הקאנג'ני האלה לא? ממש חמודים! אהבתי את הפינה מאוד! רוצה עוד סיפורים כאלה!!!
LF הסרט? מתי מתחילים לצלם?? ריו חוזר כאח של סוסקה?! נראה האמת דיי סטייל היפים והאמיצים לא? שמחזירים אנשים עם כל מיני תירוצים מוזרים... אבל למה לקטול על ההתחלה, נקווה שהם יעשו עבודה טובה!

spidi333

New member
אני חייבת לציין!

שהכל אמיתי למי שלא הבין! הכל באמת קרה! אני רק תירגמתי XD

לולי מ

New member
אני חייבת לציין

שהם באמת באמת נורא מצחיקים ולגעתי הם מוציאים מריו הרבה יותר מאשר ניוז רק מה אין על ריופי
או יותר נכון יורפי

למעלה