שרשור ה-1 בספטמבר

T a l14

New member
השעה(אפילו פחות)האחרונה של החופש

החופש הכי טוב שהיה לי...

DesertRose7

New member
../images/Emo63.gif שרשור ה-1 בספטמבר ../images/Emo63.gif

אוי התאריך הזה.. אני רוצה לראות מישהו באמת אוהב אותו.. (חוץ מאולי אמא שלי אחרי חודשיים שהאחים הקטנים שלי טימטמו אותה) אני מקווה שאתם כבר מאורגנים - קניתם ספרים? עפרונות? אולי איזה תיק חדש ומגניב?! בכל מקרה, שתהיה לכם שנת לימודים כיפית ופוריה (ובמיוחד מהירה) "תשקיעו", או לפחות תבטיחו שתעשו ככה. "אל תבריזו", או לפחות תשתדלו שלא יתפסו אותכם "תעשו שיעורים", או לפחות תנסו שלא יעלו עליכם שלא עשיתם
והכי חשוב- אל תשכחו את הפורום
אנחנו פה גם בימים הקשים של השנה וגם בקלילים.. בהצלחה

just jenny

New member
בהצלחה לכולם מחר!../images/Emo24.gif

שתהיה לכם שנה פוריה.. שנה מוצלחת ונהדרת! תלמדו טוב [אני אנסה כמובן חח] אבל אל תשכחו גם להנות
ושחר צודקת אל תשכחו את הפורום, אני תמיד פה
אוהבת
ג'ני ><

DesertRose7

New member
אצלי זה דווקא ב 8:55

ב-9 מתחילים ללמוד.. או מה שזה לא יהיה ביום הראשון

just jenny

New member
לא נורא כל אחד מתאבל בזמן שלו

אנחנו בכלל מתאבלים 10 דקות לפני

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif בהצלחה לכולן../images/Emo24.gif

ת'אמת שלי לא מפריע לחזור
רק שחטפתי איזה וירוס או משהו בסגנון, ומהבוקר אני מרגישה כאילו עושים עבודות שיפוץ בגוף שלי.
אני גם בקושי יכולה להקליד או ללכת...
אז שתהיה שנה מעולה לכולן

T a l14

New member
תרגישי טופ!../images/Emo24.gif

ובאמת שתיהיה לכולכן שנה נפלאה!

Hip Hop star

New member
אעעעעעעעעעעעע

כיף לכן,אתן לומדות ואני לא... כמה שהיה לי כיף ללמוד כל הזמן הזה..גיליתי שזאת ממש טעות,ועל תעשו את מה שאני עשיתי,כי אז תהיו במצב שלי,ואתן יודעות שלא כדאי לכן.עם כמה שקשה,שום דבר לא מושלם..וצריך לדעת להתמודד עם קשיים,ולא כמוני לברוח מהם והם יירדפו אותי כל הזמן,ובאמת יהיו מפחידים ולא רק מאיימים. אז שיהיה לכן המון המון בהצלחה!ואם משמעמם,תחשבו על באסטד ועל כל הדברים המגניבים שהיו כשהם עוד היו ביחד,ובדברים שאנחנו עברנו במשך כל הזמן הזה.ומי ייתן ובעוד שנה בדיוק אני כבר אחזור לתפקד,והעלה ל-י' ולא ל-ט'...ויהיו כאן יותר מעריצים(כן,אני רוצה פה גם בנים ובנות).ואני מאחלת לפייטסטאר להצליח השנה יותר,ושייפסיקו לכעוס עליו ולשנוא אותו כי הוא היה/עזב את באסטד.שפשוט ייתנו צ'אנס לפייטסטאר.(כמה מתאים לי עכשיו לשיר את "תנו לו צ'אנס".).ואני גם מאחלת לסון אוף דורק(זה מוזר לכתוב את זה בעברית) שייצליחו,ושאם יצא להם בקרוב אלבום הוא יגיע לארץ,וכך גם הלהקה.ואיך אפשר לשכוח את מאט?שיצליח במה שהוא ייבחר.שימשיך את השנה הזאת עם אמה,ואם הוא אכן הולך על קריירת סולו,וואו..שיהיה יותר גדול מרובי(למרות שאין על רובי).ואין לי מושג איך מבהצלחה בלימודים,הגעתי להצלחה לבאסטד..אבל לא משנה. בקיצור אני אוהבת את כולכן!ואל תשכחו את הפורום!.ותרשמו חוויות מהיום ה-1 בבצפר,או את היום ה-1 מבלי ללכת יותר לבצפר..לעולם! לי זה עצוב.

loner in love

New member
../images/Emo50.gif

חזרתי לפני כמה דקות מביצפר מיותר לציין שלא טרחתי לקנות ספרים
אבל יש לי מחברות חמודות ומלא עטיםםםםם ובעזרת השם אני אקנה היום תיק [שחר דונט וורי] איזה כיף היה לראות את כולם!! איך התגעגעתי!!!
הביצפר המעפן שלנו החליט שכל יום בעשרה ל8, 10 דקות לפני השעה הראשונה, אנחנו מתייצבים בחוץ [בחום או בגשם זלעפות], מניפים את דגל ישראל ושרים את התקווה. מסדר. נו באמת!! המערכת שלי חביבה ביותר, אני מסיימת פעמיים ב2, פעם אחת ב3, פעם אחת ב4 [שזה סבבה כי שעות אחרונות זה וידאו], ובימי חמישי ב11 וחצי!! בכלל אם לא הייתי משלימה מתמטיקה [ואני מאוד גאה בעצמי שאני מעדיפה להשלים מאשר שיהיו לי שעות חופשיות] הייתי לומדת שעתיים ביום חמישי חחח אבל נסתדר מערכת הרבה יותר טובה מהשנה שעברה שכל יום הייתי מסיימת ב4
טוב איזה מגילה למי אכפת בכלל ממה שכתבתי פה חחח שתהיה לכולם שנה מוצלחת וקלה, והכי חשוב שתעבור מהר [למרות שאני לא רוצה שהשנה הזאת תיגמר
] תשקיעו כמה שאתם יכולים! תזכרו שכולנו פה אחד בשביל השני ברגעים הקשים!! אוהבת את כולכם

DesertRose7

New member
אנחנו צריכים לקום

כשהמורה נכנס לכיתה אבל כבר התרגלתי ככה שזה לא כזה ביג דיל כבר. אבל מסדר זה באמת מעצבן, לנו השנה הכניסו תלבושת אחידה.. שזה נחמד.. אבל גם מעצבן.. נתרגל גם ככה אין הרבה ברירה. חח.. גם אני לא קניתי אפילו ספר אחד. שנה שעברה חצי מהספרים של הרשימה לא השתמשנו.. אז רק כשיגידו להביא אני קונה ויש לי מערכת ממש נחמדה.. חוץ משהרוב בא בזוגות או יותר יש שלוש שעות מתמטיקה רצוף, שלוש שעות אנגלית עם הפסקה של שעה ספורט, שלוש או שעתיים ביוטכנולוגיה (לא סגורה על כמה) שעתיים ספרות (התאבדוווות!) קיצר- שתהיה לכם אחלה שנה

reutc1

New member
שיהיה בהצלחה לכולם

גם אצלנו צריך לעמוד אבל חפיף מתרגלים.. יש לי 39 שעות שבועיות יאוווו וגם אצלנו זה בא בזוגות של שעתיים שעתיים אוףףף בהצלחה לכולם ושתהיה לכולנו אחלה שנה

למעלה