אעעעעעעעעעעעע
כיף לכן,אתן לומדות ואני לא... כמה שהיה לי כיף ללמוד כל הזמן הזה..גיליתי שזאת ממש טעות,ועל תעשו את מה שאני עשיתי,כי אז תהיו במצב שלי,ואתן יודעות שלא כדאי לכן.עם כמה שקשה,שום דבר לא מושלם..וצריך לדעת להתמודד עם קשיים,ולא כמוני לברוח מהם והם יירדפו אותי כל הזמן,ובאמת יהיו מפחידים ולא רק מאיימים. אז שיהיה לכן המון המון בהצלחה!ואם משמעמם,תחשבו על באסטד ועל כל הדברים המגניבים שהיו כשהם עוד היו ביחד,ובדברים שאנחנו עברנו במשך כל הזמן הזה.ומי ייתן ובעוד שנה בדיוק אני כבר אחזור לתפקד,והעלה ל-י' ולא ל-ט'...ויהיו כאן יותר מעריצים(כן,אני רוצה פה גם בנים ובנות).ואני מאחלת לפייטסטאר להצליח השנה יותר,ושייפסיקו לכעוס עליו ולשנוא אותו כי הוא היה/עזב את באסטד.שפשוט ייתנו צ'אנס לפייטסטאר.(כמה מתאים לי עכשיו לשיר את "תנו לו צ'אנס".).ואני גם מאחלת לסון אוף דורק(זה מוזר לכתוב את זה בעברית) שייצליחו,ושאם יצא להם בקרוב אלבום הוא יגיע לארץ,וכך גם הלהקה.ואיך אפשר לשכוח את מאט?שיצליח במה שהוא ייבחר.שימשיך את השנה הזאת עם אמה,ואם הוא אכן הולך על קריירת סולו,וואו..שיהיה יותר גדול מרובי(למרות שאין על רובי).ואין לי מושג איך מבהצלחה בלימודים,הגעתי להצלחה לבאסטד..אבל לא משנה. בקיצור אני אוהבת את כולכן!ואל תשכחו את הפורום!.ותרשמו חוויות מהיום ה-1 בבצפר,או את היום ה-1 מבלי ללכת יותר לבצפר..לעולם! לי זה עצוב.