שרשור ה-1 בספטמבר

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif היה כייפ../images/Emo9.gif

עשה לי טוב לראות את כולם [כן, גם את אלה שאנלא סובלת. על מי הייתי צוחקת אם הם לא היו?
] וגם למדנו... אנגלית ואומנות. סוף סוף יש לי מורה נורמלית לאנגלית! אשכרה מורה שמבינה שב5 יח"ל אמורים לדבר אנגלית שוטף! ובאומנות גם היה נחמד. ופגשתי כמה תלמידות חדשות והצלחתי להציל אותן מידי הצד האפל
וגם איבדתי את הפלאפון... אבל מצאתי אותו בסוף
ויש לי מערכת נחמדה! [מתחילים ב8:15 כל יום] א - מסיימת ב 11:50 ב - " ב 14:40 ג - " ב 14:40 ד - " ב 15:35 ה - " ב 13:40 ו - " ב 12:45 ותשמעו את הקטע - ביום שישי אני לומדת חמש שעות... כל החמש שעות הן ספרות!!! שעתיים עם כל הכיתה ואז עוד שלוש שעות מגמה... גאד. אני מקווה שאני אשרוד. איך היה לכן?

bar jones

New member
אז איך היה היום הראשון שלנו??../images/Emo41.gif

אני אספר לכן על שלי.. כרגיל לא הצלחתי להגיע בזמן, ושמונה וחצי אצלי הפך ל-9! אבל זה בכלל לא נורא! יום ראשון! ואז .. יש לי מחכנת חדדשה.. כי המחכנת שלי מכתה י'.. נכנסה להריון לפני שנה וחצי ועכשיו היא שוב בהריון! פשוט קבלנות אצלה! אז המחנכת החדשה שלי היא המורה לספורט והיא רכזת השכבה- אחת הנשים המגניבות ביותר! אז סתם ראינו את כולם והיה נחמד... והיה טקס.. ואז "למדנו" שעה אנגלית והלכתי לי הבייתה ב-12! ואני גם השנה מתקוממת! עוד שנה שלא עשו לנו תלבושת אחידה! אוקיי, אז נתעלם מרגע שזה מעצבן כל בוקר לקום ולחשוב מה ללבוש, ונתעלם מזה שיש בתי ספר עם תלבושות אחידות ממש יפות.. אתם פשוט חייבות לראות את היודניקיות אצלנו! הן חושבות שבצ'פר זה רחבת הדיסקו..!!! כל אחת עם פחות בד מהשנייה! אני מתקוממת נגד הפורנוגרפיה בבית הספר שלי!! וזהו בכל אופן:)

may90

New member
../images/Emo2.gif

התלבושת אחידה שלנו ממש קאסטרו מה זה יש מבחר! גופיות, מפתף לכתף, עם חתך בצוור, צוורון, צווארון V ולא יודעת מה עוד

just jenny

New member
החופש הכי מהנה והכי קשה

בו זמנית שהיה לי! תנצלו את הדקות האחרונות עד הסוף!

למעלה