שרשור חזרה לבית הספר

PerfectSP

New member
OOOOOOOOOO: ../images/Emo190.gif

איזה כלבים הבצפר שלנו. אנחנו 41 ואין[!!]לנו שיעורים חופשיים!אלא אם ממש במקרה מורה לא בא,אבל לא נתקענו עם אפילו מורה אחד כזה שלא יבוא אפילו יום אחד.או ייאחר.

PerfectSP

New member
מה?!../images/Emo2.gif ../images/Emo190.gif

למה ההבדל בין כיתה ט' ליא' הוא רק 3 שעות?!?!?! אני שונאת את הבית ספר המטומטם שלי! ו-יא' זה כאילו לטחון שעות.ואנחנו לומדים כמעט אותו דבר.ארר.

PerfectSP

New member
זה בסדר,אני לומדת גם פיזיקה, ../images/Emo190.gif

ערבית מוגברת[
אני בחרתיP:],כימיה לא התאפשר לי למרות שרציתי,5 שעות מדעים,ולא כולל הערבית המוגברת סתם עוד ערבית לטיפשים עם הכיתה שליP: ועוד כל מיני שטויות שהבצפר החליט להפליץ לנו
אנחנו אפילו לא לומדים של"ח!והם הצליחו להכניס לנו 40 שעות..וגם גיאוגרפיה אנחנו לא לומדים,השיעור הכי סטלני שלנו זה אולי....אה....ספורט
וחוץ מזה אין,כי כל המקצועות הטיפשיים באמת הם הורידו לנוP: ואני כיתה ט',עם כל הכבוד,למה ככה?
אנחנו עדיין לא אמורים לטחון שעות ככה.רק בי' להתחיל הרבה.. ואם הייתי מהסטלנים הייתי לוקחת גיאוגריפיה,וזה עוד עם ציפיXDDD עזבו,איזה מורה חחחחחחח

Liquid Dreams

New member
וואו, של"ח >_>

לחשוב שבגלל זה... של"ח זה שעה אחת בשבוע כולה
ובתי הספר שדוחפים יותר מזה מבזבזים את הזמן שלהם XP

של"ח זה דווקא אחלה שיעור..

הלוואי שהיו מוסיפים לנו של"ח.. אפילו למערכת הנוכחית >< ככה לפחות יוצאים המון פעמים לסיורים מחוץ לבי"ס.. אני רוצה לחזור לכיתה ט'

PerfectSP

New member
בטח...לך תלמד עם המורה הציפלוחה שלי../images/Emo69.gif../images/Emo190.gif

הייתי מקבלת תמיד מאה,אבל למי אכפת?! היא מורה מפגרת,והיא כמובן,כמו כל מורה בבית ספר,וכל המורות שלי שנה שעברה,יצאה לחופשת היריון
לא,אין להם כבר לאיפה להוסיף לנו שעות,ולא תודה!D: אח.יש לי הסעה עוד חמש דקות
נמנמ.יום נעים לכולכם!D: גם אם לי זה יהיה קשה

chyio

New member
דייייייייייי@#%!^!#@$&@#&@&%

דיייייייי להציף את החייםםםםםםם;!#%@#$^#$ דיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי .______________________________. ולא@$@!#^ אני לא צוחקת!!!>________> זה מעצבן אותי >________________<

taroboy

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

PerfectSP

New member
רואה?! ../images/Emo190.gif

לפעמים הם סתם מתנכלים,רק כי זו הודעה שלי
הפורום הזה ממש שונא אותי

chyio

New member
מתנכלים רק כי זו הודעה שלך!?

כמה אפשר להגיבבבבבב כמה!@?$!? וסתם!!! רק כדי שיהיו לך מלא הודעות!!!! זה תוקע וזה מעצבן ואת אפחד זה לא אכפת!!!!!!!!!!111111111

chyio

New member
ואת אפחד זה לא מעניין*../images/Emo122.gif

מה שעצבים עושים

chyio

New member
תפסיק להגן עליה:S

כן, זו זכותה להגיב אבל למה להציף?! היא עושה את זה דווקא וזה מעצבן! אח"כ היא אומרת ששונאים אותה |: שתפסיק להציף!

למעלה