שרשור שערי עיתונים

אממ..../images/Emo52.gif../images/Emo70.gif...זהו../images/Emo35.gifנגמר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

וואו...כל הכבוד!!! בהחלט עבודה ברוכה של איסוף שערים לאורך המוןןן זמן... ו...אני מתגעגעת לעדקון הרצחני...
או שאולי אני מתגעגעת לראות אותך כותב הודעות עם סימן
כל הכבוד soapsfan

soapsfan

New member
תודה

ובאמת הגיע הזמן שSOD יחזירו לאופנה את השערים של מישהו אחד/זוג אחד[כמו בשער של מרלנה לפני כמה שבועות],במקום לשים תמונה של זוג מסוים,ואז לשים עוד תמונות מסבוניות שונות.או שלפעמים הם פשוט שמים תמונות לא מקוריות,מפרקים או משהו,וזה מזעזע

soapsfan

New member
דוגמא[ספויילר]

מה השער הזה אמור להיות? שלא נדבר על העובדה שדייס צריכה להתחיל לקבל יותר שערים.כל חודש בית חולים כללי מקבלת איזשהו 2[ולרוב זה אותן דמויות]

../images/Emo13.gif

צודק
למה הם מראים רק אייטם של ימ"ח ומערבבים את שאר הסבוניות יחד
אהבתי את השער שעשו למרלנה
ואני מסכימה איתך, אני הייתי ממש מרוצה אם היו מראים תמונות מקוריות ולא תמונות כאלה שבלוניות שלהם מפרקים או צילומי
למשל...

soapsfan

New member
לא

זה לא ממש מתאים לשער צילומים כאלה..זה יותר מתאים לתוך העיתון..אין לי בעיה שישימו תמונות אבל אם כבר שישימו תמונה שלמה לכל השער

soapsfan

New member
דוגמא נוספת[ספויילר]

רומן ומרלנה,1983 ג'ק וג'ניפר-2003 בשער של רומן ומרלנה יש את התמונה המרכזית,וטיפה כתובות קטנות בצדדים[שאני מבין שחייב,אחרי הכל רוצים למכור עיתונים],לעומת השעאר של ג'ק וג'ניפר,תמונה מרכזית שלהם,אבל רק שפה יש מיליון ואחת משפטים שלא כתובית בגופן קטן.זה לא שהם לא עושים את זה בכלל..SOD עושים גם שערים יפים [כמו של מרלנה]אבל לפעמים יש להם שערים לא הכי מושקעים

Vn Rule

New member
רגע.....זה אומר ש....

ג'ק וג'ן חוזרים? ואם כן, גם עם הבת ועם לורה? ולמה ג'ק כזה מכוער? מה קרה לג'ק המסוקס והיפה עם הלסת המרובעת וחיוך שובה הלבבות?

כן..אני יודעת....

לא התכוונתי ממש כזאת! זה באמת מתאים יותר לבפנים! התכוונתי שתהיה תמונה מהמציאות! לא תמונה שלהם כשהם תחת הדמויות שלהם! כשהם פיטר וכריסטיאן ודידרה... לא בו, הופ או מרלנה! ממש תמונות מהחיים!

CityGirl9

New member
וואי soapsfan כל הכבוד../images/Emo24.gif

ממש מקסים עבודה למופת...
עלו בי הרבה רגעי נוסטלגיה.. וסוף כל סוף ראיתי את טום של אליס... אגב השער של סמי החטובה מישהוא יודע איזו דיאטה היא עשתה... לא יזיק לי אחרי החורף הזה לאמץ אותה...

ברצינות....דיאטה ל- ../images/Emo41.gifבלבד../images/Emo70.gif

היא דיברה על זה פעם?!? כי לי לא זכור... אבל היא בטח עשתה את הדיאטה שכל כוכבות הוליווד עשו.... זאת הדיאטה הזאת: ש...... נו, את יודעת...... את לא יודעת?!? טוב, אז גם אני לא! פשוט תחכי שרנה זלווגר תדבר על זה ואז תדעי! בעיקרון הן מרעיבות את עצמן, עושות הרבה כושר...(מאמן פרטי...יו נואו..) וכל השטויות האלה...לא משהו שבני אנוש עושים!

CityGirl9

New member
ננסי קטעים איתך...../images/Emo6.gif

באמת חשבתי שכתבת שם את הנוסחא...
נו טוב... נעשה מה שכולם עושים ונסגור ת'פה קצת

למעלה