ש"צ VS ש"ס- חלק ממאמר על סערת הפרידמנים

BEAUTY האחת

New member
../images/Emo63.gifש"צ VS ש"ס- חלק ממאמר על סערת הפרידמנים

מאמר של נטע חוטר לרייטינג

דוריתת

New member
אני פרידמנית

מכל הכיוונים לפחות 33 דורות אחורה. ובכל זאת - כשאני שומעת את עינב, זה נשמע לי כמו: "הם שונים מאיתנו". כשאני שומעת את שיפרה וצבר, זה נשמע לי כמו : "הם נחותים מאיתנו". זה ההבדל.

גם אני פרידמנית, וזה לא שזה נשמע

מפי שפרה כמו אלה אלה המילים שבדיוק בהם היא השתמשה ויש לי את זה מוקלט היא גם אמרה הם נמוכים, נחותים ולא חכמים,צריכים לקחת אותם במשאיות מכאן, ואמרה אם הקהל רוצה להשאיר את האנשים הנחותים האלה על פנינו... ועינב אמרה שהמנטליות בעצם שונה והיא צודקת וזה לא משהו שפוגע

איזה שטויות

עינב תופסת מעצמה שווה הרבה יותר מצבר ושפרה. אם יש פה התנשאות היא של עינב. הברברית הקולנית המגעילה תופסת מעצמה מציאה ! היא תופסת מעצמה ! לא יאומן עד כמה בן אדם יכול לחיות בסרט. והקטע ששפרה צודקת (ואני לא מאוהדי שפרה) - אם הקהל רוצה להשאיר את האנשים האלה (מתעלם מהמילה נחותים, היא לא רלוונטית) שיבושם להם !

האמתתת

New member
אני מרחם עליך אתה בן אדם נמוך ושפל

אתה מפרסם כ"כ הרבה שקרים, אנשים רואים שאתה משקר ומה זה אומר? שאין לך כלום על יוסי ועינב וכמה אתה פוחד להתמודד עם האמת של הדברים של שיפרה עשתה.. אתה מכחיש הכל.. ודברים שאנשים ראו ככה שאתה יוצא ממש אדיוט בלי לשים לב.. "ואני לא מאוהדי שיפרה" הצחקת אותי... סתם אתה מבזבז שעות על הגנה על שיפרה ולהלל אותה, יודעים שאתה פה בכמה שמות.. אנשים כמוך זה מה שהופך את הפורום הזה לתת רמה כמו שהוא הקרובים רעי הלב של שיפרה שדורכים על כל העולם כדי להגיע למטרה מבלי להבין שאתם עושים ההפך, פאטתים.

כיוון שאתה אוהד בובליל הרי שנמוך ושפל ממך אין

הרי הבולינונים הם מהנמוכים והשפלים שקיימים ואם אתה מסתכל עליהם למעלה תחשוב כמה נמוך ושפל אתה (נראה לי צריך לחפור בים המלח כדי למצוא איפה אתה) אף מילה ממה שאמרתי היא לא שקר. היא גם לא יכולה להיות שקר כי אני מפרסם דעה. ואין לי כלום על יוסי ועינב ? יש לי עמודים שלמים ! ובתור "חכם/ה" שכמוך הרי בטוח שאני בעד שיפרה (אני לא !). נראה שתמצא איפה הבעתי דעה בעדה ......... (למרות שהיא בהחלט פחות גרועה ממשפחת בוליל .... אבל הם גועל נפש אז זה לא ממש חוכמה) ואני פתאטי גאה ! :)

TheUnstopable

New member
וואי אתה פשוט נכה בראש..

"(למרות שהיא בהחלט פחות גרועה ממשפחת בוליל .... אבל הם גועל נפש אז זה לא ממש חוכמה)" אתה כזה מסכן אתה רק מקלל אותם נמוכים שפלים ואין לך מה להגיד עליהם כי הם אנשים טובים לעומת הקרובה שלך השטן שיפרה שכולם שונאים מהסיבות הנכונות הרוע והשפלות.. וההנאה כשרע לאחרים.. אתה בן אדם מסכן שיסבול הרבה בחיים..

katam

New member
מסכימה איתך ומוסיפה

כפרדמנית אני מתבישת בהתנהגות של צבר ושפרה

בדיוק!!

ביטויי הגזענות של שיפרה וצבר הם לעין ערוך יותר חמורים, ארסיים ונבזיים. נאמרים כביכול בלחש ובמילים גבוהות אז זה נשמע כאילו (מחווה של כאילו לשיפרה) יותר טוב. אני אשכנזיה והביטוי "פרידמן" אינו מעליב אותי כלל וכלל. אז מה? אני חנונית? ביג פאקינג (עוד מחווה לשיפרה) דיל. אבל לקרוא לאנשים "שאריות אדם", "יהודים משומשים" או "יהודים יד שניה" - זה כבר עליית ליגה. צבר ושיפרה, מזלזלים בבובלילים ומרגישים עליונים מעליהם ולועגים להם ללא הרף. אבל התקשורת עטה על הבובלילים כמו זאב לטרף ועושה מהביטוי "פרידמן" מטעמים כאילו יוסי ועינב מתעוררים והמילה הראשונה שיוצאת להם מהפה זה "פרידמן". מה גזעני בדיוק בלחשוב שיש אשכנזים שהם חנונים? מה בדיוק יהיר בזה? גם אני הייתי מרגישה כך כלפי אשכנזים אם היו קוראים לי "פריחה" ו-"ברברית" ומתייחסים אלי בזלזול, לעג ויהירות. הייתי מרגישה מקופחת. הייתי מתלוננת על כך. ומה שיפה בעינב שהיא אומרת את אשר על ליבה, היא לא בוררת במילים. היא מוציאה את הכל. שיפרה וצבר, מהמעט שהם מוציאים, מגלאים רשעות וגזענות כפולה ומכופלת.

כששיפרע אמרה יהודים סוג ב`...

מה בדיוק הקשר שלה לדת היהודית שהיא מחשיבה עצמה יהודי סוג א`?

לא לקחת את זה כל כך רחוק ממה שגולדה אמרה על..

..המזרחיים שהם לא נחמדים עינב הסבירה מזה בעינה פרדמנים בצורה הכי פשוטה ולא מדבור על כל האשכנזים שהם מתנשאים או חשים מעל כולם אלה על חלקם ובזה היא צודקת אז לא לקחת זה למקום קיצוני

"הם לא בחורים נחמדים" נאמר על חברי תנועת

"הפנתרים השחורים" שנפגשו עמה לשיחה במשרדה. זה לא נאמר על כלל המזרחים. וכבר ראינו איך הבחורילה הפרימיטיבית מלכלכת ודורכת גם על איתי, שמשתל להיות כל כך טוב איתם ולמרות שבעיניי שני הבבונים הללו הוא תמיד ישאר "משלהם" [אבל שיש לנצלו למען האינטרסים שלהם, כדברי בובליל האב], "פרידמן", "חנון" ו"לא גבר", כאשר כל הדברים הללו נאמרו לעיניי כל צופי התוכנית. אגב, בובליל האב גיחך ואמר שאם איתי עולה איתו להדחה, אז הנ"ל בטוח אף. זילזול מגעיל ומכוער ב"חברך" כביכול, גם אם הדברים אכן נכונים. אבל מה אפשר לצפות מבבונים פרימיטיבים שירדו מהעצים, ולא יודעים איך להתנהג בחברה מתוקנת בסביבת אנשים אחרים.

אני מרוקאית שחשה ריחוק"פרדמני" לצערי

ולא בעד להגיד שכל האשכנזים כאלה או עדה כזו או אחרת מתנהגים כך או כך

למעלה