יא רעיון מגניב!
א אינויאשה הכי שווה1 New member 7/5/05 #23 חזרתי ואני מלאה בחול.... הייתי בדיונה ובכן מה עם חתולימים את השלישית כולנו מחכים להמשך אז ילה!
א אינויאשה הכי שווה1 New member 8/5/05 #24 מקפיצההה לה לה לה לה לה לה לה! ילה לפני שזה יגיע לעמוד השני! וחתולימים ילה לכתוב כולנו מחכים רק לך...
מקפיצההה לה לה לה לה לה לה לה! ילה לפני שזה יגיע לעמוד השני! וחתולימים ילה לכתוב כולנו מחכים רק לך...
J J e i n New member 8/5/05 #25 אני חמישית (לפי מה שהבנתי עוד אין) אבל לא הבנתי, מתי זה יהיה? זה בשירשור הזה? או שהשירשור הזה זה רק כדי להחליט מי ראשון/שני/שלישי וכו'?
אני חמישית (לפי מה שהבנתי עוד אין) אבל לא הבנתי, מתי זה יהיה? זה בשירשור הזה? או שהשירשור הזה זה רק כדי להחליט מי ראשון/שני/שלישי וכו'?
א אינויאשה הכי שווה1 New member 8/5/05 #28 לא..... תקראי את החוקים..... ועם כבר קראת אז תקראי פה רושמים ראשון ומעלה... ואז כותבים את החלק שלך מסיפור... אבל צריך לחכות לחתולימים היא אמורה לכתוב את החלק השלישי...
לא..... תקראי את החוקים..... ועם כבר קראת אז תקראי פה רושמים ראשון ומעלה... ואז כותבים את החלק שלך מסיפור... אבל צריך לחכות לחתולימים היא אמורה לכתוב את החלק השלישי...
א אינויאשה הכי שווה1 New member 8/5/05 #30 אוקי הודעה לחתולימים.... עם את לא תסיימי עד הערב(ב21:00)את החלק שלך בפיק.... אז נדלג עלייך ונעבור לרביעית....
אוקי הודעה לחתולימים.... עם את לא תסיימי עד הערב(ב21:00)את החלק שלך בפיק.... אז נדלג עלייך ונעבור לרביעית....
א אינויאשה הכי שווה1 New member 8/5/05 #31 תיקון קטן להודעה של חתולימים! עם את לא תסיימי עד הערב(ב19:00)את החלק שלך בפיק.... אז נדלג עלייך ונעבור לרביעית....לא בתשע זה מוגזם....
תיקון קטן להודעה של חתולימים! עם את לא תסיימי עד הערב(ב19:00)את החלק שלך בפיק.... אז נדלג עלייך ונעבור לרביעית....לא בתשע זה מוגזם....
א אינויאשה הכי שווה1 New member 8/5/05 #33 טוב,חתולימים עבר זמנך... פולי3 את עוברת להיות שלישית...טוב? אז בבקשה אל תהיי כמו חתולימים ותעשי עוד היום טוב?
טוב,חתולימים עבר זמנך... פולי3 את עוברת להיות שלישית...טוב? אז בבקשה אל תהיי כמו חתולימים ותעשי עוד היום טוב?
א אינויאשה הכי שווה1 New member 8/5/05 #36 מקפיצה כולם לראות את מה שכתבתי.. 12334789095113245436577898
א אינויאשה הכי שווה1 New member 9/5/05 #40 טוב אני ימשיך את המשחק... אבל פולי3 את ממשיכה נכון אז בבקשה תפרסמי בזמן הקרוב...