התפקדות ספטמבר

../images/Emo63.gif../images/Emo42.gifהתפקדות ספטמבר../images/Emo63.gif../images/Emo42.gif

הסתיים החופש, חודשיים של כיף צרוף
התחיל גם חודש ספטמבר, וכמובן כולנו נתפקד
אבל קודם, מה היה לנו בחודש אוגוסט?
היו לנו הרבה ימים הולדת, גל, יעל טאובר ונועה, מזל טוב!
ביקורת ממש מעולה על הצוותא, שתיארה בדיוק את מה שאנחנו מרגישים
http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-1722-288-24543...
הופעה יוצאת מגדר הרגיל [!!] בבארבי, היה מרגש, מצחיק, מדהים. ונועם כותב בעקבות זה בפורום
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2031&MessageId=120174367
אנשים חדשים בצטרפו לפורום, אורפז, שני, ספיר, יעל אהרוני, אושרי ברוכות הבאות
משחק "זה או זה" מטורף שהעסיק את כולנו ממש הרבה
הופעות של נועם בבולדוג, ובביט
שהעלו לנו חיוך על הפנים שוב ושוב..
שרשור ממש ארוך
"100 סיבות לאהוב את נועם" לא מאמינה שלא הגענו ל-100
הפינה השבועית "בין השורות" חזרה ובגדול! בגדול עבר עלינו חודש עמוס
והיה לי כל כך כיף להיכנס לפורום ולראות שהוא כל כך פעיל! הלוואי שיימשך ככה תמיד! מקווה שנמשיך להנות
החודש נכתבו בפורום 807 הודעות
ע"י 45 כותבים! אחח איזו גאווה
_________________________________________________________________________________ ועכשיו חזרנו למחברות ולספרים [וחלק מכם שבמסגרות אחרות, שנה טובה גם לכם!] אז יאללה התפקדות-
שיר החודש של נועם:
שיר החודש בכלליות:
אומן שעשה לכם את החודש:
אלבום שעשה לכם את החודש:
תמונה חודשית:
3 דברים הכי טובים שקרו החודש:
דבר אחד מבאס שקרה החודש:
אנשים שעשו לכם את החודש:
הופעת החודש:
מסקנה מהחודש שעבר:
שמחים להתחיל שנה, מה דעתכם על השנה שעברתם? "זה מעודד אותי שיש לי בשביל מה להישאר.."

מסכמת:]]]]]

שיר החודש של נועם: סתם שיר החודש בכלליות: - אומן שעשה לכם את החודש:נועם:) אלבום שעשה לכם את החודש:- תמונה חודשית: 3 דברים הכי טובים שקרו החודש: ואיי קרו המון! לבחור רק 3? אממ הפסקתי לעבוד בלונה פארק!הופעות|לראות אנשים שאני אוהבת
דבר אחד מבאס שקרה החודש: ממ.. המ המ המ אנשים שעשו לכם את החודש:הילי, ענברי.. ועוד המונים. הופעת החודש: וואיי רק אחת לבחור?O: טוב ברור שנבחר את נועם בבארבי
מסקנה מהחודש שעבר: להתחיל לחשוב יותר על עצמי.לפתח מנגון הגנה עצמי:) שמחים להתחיל שנה, מה דעתכם על השנה שעברתם?בסדר אני יודעת..

כן המפקדת../images/Emo195.gif

שיר החודש של נועם: "בורח" "כנראה" "אחד בתוך השני" שיר החודש בכלליות:מלא עברי, מלא אביב, מלא שלום חנוך. לא משהו ספציפי. אומן שעשה לכם את החודש: אביב, עברי, נועם, שלום חנוך וsquid. אלבום שעשה לכם את החודש:כל אלה שקניתי לי-אביב-זה רק אור הירח, שלום חנוך-חתונה לבנה, מירי מסיקה הראשון,squid, חמי רודנר-מכונת השירים הגדולה, ברי סחרוף-הכל או כלום. תמונה חודשית:עזבו. אין לי כוח לחפשXD 3 דברים הכי טובים שקרו החודש:אילת [יום אחד זה ייחשב כטוב], הופעות [נועם פעמיים, יואב דגני, שלום חנוך ועידן רייכל], הוא..אני מניחה. דבר אחד מבאס שקרה החודש: לשמוע שיש כאלה שיעשה להם טוב ללכלך על אחרים. אנשים שעשו לכם את החודש:הילי, מיכלי, ענבריל, טאובר, כל הצוות מאילת, שיר [שאני שמחה שהכרנו:)], ובכללי החברות שלי. הופעת החודש:נועם פעמיים! [מדהים מדהים מדהים!], יואב דגני, שלום חנוך ועידן רייכל [עם המקל של גלעד
] מסקנה מהחודש שעבר: אל תסעו רחוק מדי. געגוע זה דבר ששובר.

ליהי54

New member
אוי. ספטבמר. כמה שאני שונאת את החודש הזה...

שיר החודש של נועם: יופי שיר החודש בכלליות: כמו פעם - ישראל בר און אומן שעשה לכם את החודש: נועם כמובן. אלבום שעשה לכם את החודש: אביב גפן III תמונה חודשית:
3 דברים הכי טובים שקרו החודש: טיול לצפון עיר הנוער לילה לבן עם הבנות דבר אחד מבאס שקרה החודש: חזרנו ללימודים _31.8, זה עדיין אוגוסט.
) אנשים שעשו לכם את החודש: הבנות, אביב גפן, ונועם. הופעת החודש: עיר הנוער חיפה - ההופעה היחידה שהייתי בא בחופש. מסקנה מהחודש שעבר: מה שמתחיל בסקס - נגמר רע. שמחים להתחיל שנה, מה דעתכם על השנה שעברתם? ממש לא שמחה. קוויתי שאני יותר אשקיע, אבל זאת רק ההתחלה ואני כבר עייפה.

גמאני:)

שיר החודש של נועם: אני וכל המחשבות,כנראה,בורח! שיר החודש בכלליות:ת'אמת שקצת חרשתי על אלבום המכתב של אביב
אז הכל משם
אומן שעשה לכם את החודש: נועם,אביב אלבום שעשה לכם את החודש: המכתב-אביב גפן
תמונה חודשית: 3 דברים הכי טובים שקרו החודש: נתפשר על 4, ההופעה בבארבי,אילת,ההופעה בזאפה של אביב,וההופעה בביט דבר אחד מבאס שקרה החודש: חודש אחרון לחופש;[ אנשים שעשו לכם את החודש: המון מה נתחיל בשמות?האנשים שעשו לי תחודש אני מתארת לעצמי שהם יודעים הופעת החודש: אני בהתלבטות בין הביט לבארבי מסקנה מהחודש שעבר: חבל שנגמר החופש הגדול. אבל לא נורא 20 שעות שבועיות

מתפקדת

שיר החודש של נועם: אני וכל המחשבות, כנראה שיר החודש בכלליות: עם כל העבודה והבלגנים לא ממש יצא לי לשמוע מוסיקה חוץ מנועם אומן שעשה לכם את החודש: בלי ספק, נועם
אלבום שעשה לכם את החודש: אין אחד ספציפי תמונה חודשית:
3 דברים הכי טובים שקרו החודש: חופש, הופעות דבר אחד מבאס שקרה החודש: פסיכומטרי ועבודה אנשים שעשו לכם את החודש: המון אנשים..., אני לא יכולה לכתוב רק אחד הופעת החודש: ההופעה בבארבי מסקנה מהחודש שעבר: פסיכומטרי זה בעעעעעעעעע שמחים להתחיל שנה, מה דעתכם על השנה שעברתם? מאוד לא שמחה להתחיל את השנה..., זה מדכא אבל זו לפחות השנה האחרונה... השנה שעברה הייתה אחלה שנה... אחת המדהימות שהיו לי

"התבגרת, ומידי מהר..."../images/Emo14.gif

שיר החודש של נועם: "אחד בתוך השני" בביט
שיר החודש בכלליות: מדוע לא באת - ירמי קפלן ובן ארצי
אומן שעשה לכם את החודש: כפיר אפשטיין
אלבום שעשה לכם את החודש: אביתר בנאי - עומד על נייר
תמונה חודשית:
3 דברים הכי טובים שקרו החודש: הופעה בפרנקלין, הופעה בביט של נועם, קורסמסכם
דבר אחד מבאס שקרה החודש: כמה רגעי שיעמום לא נחמדים
אנשים שעשו לכם את החודש: אתם
, שאליקקי, הוא
הופעת החודש: וואו, קשה לבחור. אני אצטרך לבחור בפרנקלין כי היה מושלם לפני, אחרי ובזמן...
מסקנה מהחודש שעבר: אני ברת מזל כל כך.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

פלדלמן

New member
יאייייי ספטמבר הגיעעעעע ../images/Emo98.gif

אי אפשר משהו שקרה היום, נכון??? טוב, אז אני אחכה לספטמבר..........................................................
שיר החודש של נועם: בורח, כניראה
שיר החודש בכלליות: Katy Perry - I kissed a girl, The jonas brothers - SOS
אומן שעשה לכם את החודש: יגאל בשן , קרן פלס
אלבום שעשה לכם את החודש: Westlife - westlife , קרן פלס - מבול
תמונה חודשית: 3 דברים הכי טובים שקרו החודש: ההופעה של נועם בבארבי, פגשתי מישהו, הקצינה שלי לא יצאה לאבט"ש
דבר אחד מבאס שקרה החודש: הקצינה שלי לא הייתה כ"כ במשרד ועשיתי יותר מידי מהתפקיד שלה!! אנשים שעשו לכם את החודש: ורד הקטנה שלי, נועם, האיש שמחלק את 24 דקות בבוקר בתחנת רכבת ו......זה שהייתי איתו מקודם (איי שיט!! אמרנו שזה צריך להשתייך לאוגוסט ועכשיו ספטמבר!)
הופעת החודש: נועם בבארבי
מסקנה מהחודש שעבר: תתגייסו ותשתחררו אחרי שנתיים בתפקיד ובמשרד טוב....לא משנה כמה התפקיד חרא...בסופו של דבר, אם האנשים שאיתך במשרד נחמדים ואוהבים אותך - יהיה לך כיף (אני כבר מתגעגעת ורק היום יצאתי לחפש"ש!)

דורן מ

New member
:)))))))))))))))

שיר החודש של נועם: דמעות יבשות שיר החודש בכלליות: זכיתי לאהוב - עברי לידר אומן שעשה לכם את החודש: עברי לידר, נועם פנחסוב אלבום שעשה לכם את החודש: שלומי שבן השני 3 דברים הכי טובים שקרו החודש: בעיקר חופש דבר אחד מבאס שקרה החודש: לא הלכתי לביט אנשים שעשו לכם את החודש: אמא והרבה חברים הופעת החודש: בארבי תל אביב שלצערי המאוד רב הייתי צריכה ללכת לקראת הסוף מסקנה מהחודש שעבר: כמה קשה :):):):):):):):):):):):):):) סוף סוף סידרו לי את האינטרנט בבית ויכולתי להכנס אבל עדיין יש בעיות פהה

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gif

שיר החודש של נועם:אני וכל המחשבות, כנראה שיר החודש בכלליות:רק תבקש יותר שיר השבוע אבל חודש זה הרבה זמן.. אומן שעשה לכם את החודש:היהודים ועברי אלבום שעשה לכם את החודש:ממ.. של היהודים בהופעה אקוסטית תמונה חודשית:בברכה.. אני עצבנית על אחותי שהיא עשתה משהו עם התיקים..חח 3 דברים הכי טובים שקרו החודש:ווליום,היציאה למטה במדבר..וזהו.. חודש חרא! אה!! הברכות בפורום..
דבר אחד מבאס שקרה החודש:יש י ותר מידי! אי היציאה ביומולדת שלי +כל הדחיות, הוא והבת דודה היפה מידי שלו, הוא והבכה הזאת, העבודה שהיתה לי ביד ונעלמה!!!, ההורים שלי שחופרים לי עם השרות לאומי שהחלטתי לדחות, עדיין אין גיטרה ואין שיעורים ונמאס לי לנגן אותו דבר 100 פעם!, שהתייבשתי וחצי מהנופש הייתי במיטה (או על הרצפה) עם כאבי ראש נוראיים או מתחת ל7 שמיחות רועדת מקור עם חום!!, והכי הכי גרוע=>המשקפים שהייתי צריכה לשים !! אני כ"כ שונאת את המשקפיים האלו!! זהו. נראה לי..
אנשים שעשו לכם את החודש:אני לא מאמינה שאני אומרת את זה אבל.. המשפחה שלי.. יותר אחיות שלי ואח שלי אבל..משפחה בכלליות.. ומאיה!! ועטרההה הופעת החודש:היהודים.. וגם תקווה 6 (ווליום..) מסקנה מהחודש שעבר:1. לשתות הרבה מלא והמון מים!! 2. לא לצפות יותר מידי מאנשים (גם כאלו שאמורים להיות הכי קרובים) כי אח"כ זה ממש מאכזב.. שמחים להתחיל שנה, מה דעתכם על השנה שעברתם? ממש לא!! השנה שעברה כבר נראת לי יותר טובה ממה שהולך להיות השנה!
איזה אופטימיות אה..
שנה טובה!!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gif../images/Emo9.gifתודה..

דווקא סתם תמונה מצחיקה..

שלי פאר

New member
הוא אמר לי תראי ...

שיר החודש של נועם: בורח , סיפור אהבה שיר החודש בכלליות: רק רציתי שתדע - נעמה פנחסוב אומן שעשה לכם את החודש: נעם פנחסוב ונעמה פנחסוב אלבום שעשה לכם את החודש: האוף של אניגמה . אחד הדברים היפים שיש . האלבום של *** , האלבום של נעמה פנחסוב . הכי אתם חייבים לרוץ לקנות אותו . תמונה חודשית: 3 דברים הכי טובים שקרו החודש: נעם , לי קופר , עבודה דבר אחד מבאס שקרה החודש: לא זוכרת . אנשים שעשו לכם את החודש: היום , הזכיינית שלי . נעם , אושר שלי . ו ... אני . כמובן . הופעת החודש: נעם ! מסקנה מהחודש שעבר: גבר מאמין לכל מה שאומרים לו . מילה אחת ואפשר להוציא ממנו הכל . שמחים להתחיל שנה, מה דעתכם על השנה שעברתם? שנה שלא המנתי לעולם שתהיה לי כזאת .

המחצללת

New member
../images/Emo192.gif

שיר החודש של נועם: אני וכל המחשבות, אם הייתי שיר החודש בכלליות: אמש- אביב גפן אומן שעשה לכם את החודש: אביב גפן, נועם פנחסוב, נעם רותם אלבום שעשה לכם את החודש: נעם רותם- עזרה בדרך תמונה חודשית:
3 דברים הכי טובים שקרו החודש: הופעות, ווליום, אילת ואיך לא הימים הקסומים עם שיר! :) דבר אחד מבאס שקרה החודש: שהוא נגמר כל כך מהרררר, ולא הייתי בהופעה בביט :/ אנשים שעשו לכם את החודש: וואו. הם יודעים אני מקווה :) הופעת החודש: אביב בזאפה 13.8 מסקנה מהחודש שעבר: צריך לחיות ובעיקר להנות..

למעלה