התפקדות ספטמבר

Miny2

New member
ממ באיחור..

שיר החודש של נועם: שכבות יבשות,לעוף.. שיר החודש בכלליות: רעל [בטי] אומן שעשה לכם את החודש: בטי,נעמה פנחסוב אלבום שעשה לכם את החודש: של נעמה תמונה חודשית: לא עולה לי עכשיו משו' מיוחד.. 3 דברים הכי טובים שקרו החודש: עברתי דירה,התחלתי שירות,ו..ממ ב"ה יש לי את הילדים הכי מתוקים בעולם וצוות מקסים
דבר אחד מבאס שקרה החודש: נראלי עליתי במשקל מכל האוכל שאנחנו טוחנים אנשים שעשו לכם את החודש: בלונד וומן הופעת החודש: ממ איש מוזר שישב במדרחוב וניגן מסקנה מהחודש שעבר: לא לסחוב תיקים כבדים,אח"כ זה כואב.. שמחים להתחיל שנה, מה דעתכם על השנה שעברתם? אני לא עצובה אבל קצת מבואסת כי פתאום אני כבר לא תלמידת תיכון ודווקא ממש אהבתי את זה..השנה שעברה הייתה אחלה שנה! ממש אהבתי אותה! ניצלתי כל רגע..:)

XxXSynergitXxX

New member
:)

שיר החודש של נועם: כנראה, בורח,יופי, לעוף. שיר החודש בכלליות: כלמיני, קולדפליי - > הובסטנק, וכד'.. אומן שעשה לכם את החודש: קולדפליי, נועם, סינרגיה אלבום שעשה לכם את החודש: פחד מוות של היהודים. תמונה חודשית: טחנתי את אמא-שלה, אז בטח תמצאו אותה פה בפורום .. אני ונועם מחובקים [ואין לי אותה על המחשב החדש לצערי..] 3 דברים הכי טובים שקרו החודש: + יומולדת לשאלי , + הופעה של נועם , + הנופש. דבר אחד מבאס שקרה החודש: שלא באתי להופעה בבארבי אנשים שעשו לכם את החודש: שאלי,ליאוריק,זוריק ויש עוד כמה וכמה :) הופעת החודש: נועם בביט
מסקנה מהחודש שעבר: המ.. שמחים להתחיל שנה, מה דעתכם על השנה שעברתם? שמחה.. בספק. ועברתי את אחת מהשנים הכי קשות בחיי.. אם לא הכי קשה מבחינה נפשית. אבל זו הולכת להיות שנה מצויינת פי מליון ואני יודעת את זה.

למעלה