-האמוטיקון שלנו...

Chakotay

New member
תגידי השם שלך Lockergnomie בא

מבתוכנית בטקטיוי Call For Help נכון? אבל עם קריס פרילו לא עם ליאו לפורט כי לבלוג של קריס פרילו קראו Lockergnome הוא שאני ממש טועה והשם שלך לא קשור לזה?

Lockergnomie

New member
קשור ועוד איך....../images/Emo24.gif

דבר ראשון לבלוג של כריס קוראים פשוט Pirillo, אבל יש לו חברה בשם Lockergnome שמתמחה בעלוני טכנולוגיה חינם לאי מייל. חח, אני נורא אוהבת את השם הזה כי הצורה שבה הוא נוצר חמודה - כריס דיי נמוך, אז הוא סיפר כשכשהיה בתיכון הוא עמד ליד לוקרים והסתכל עליהם מלמטה והשם הזה עלה לו לראש! אבל לצערי "טק טיוי" פיטרו אותו..:( אה, והם לא פיטרו אותו כי הם רצו, דווקא המון אנשים אהבו אותו (הוא אדם כזה מצחיק וחמוד) ואבל פשוט טק טיוי נקלעו למצוקה כלכלית והחליטו למזג את "הצילו!" עם "שומרי מסך!" ככה שהמון דברים היו אותו הדבר בין שתי התוכניות - כולל המנחה... והם לקחו את ליאו! אבל האמת היא שליאו היה המנחה הראשון של התוכנית, ואז עזב ובאה מנחה וגם היא עזבה וכריס בא... ועכשיו גם הוא עזב.. אה סליחה - פוטר! למרות שזאת תוכנית מאוד מעניינת בפני עצמה, אבל כבר לא רואה אותה כבר פעם, כי היא פחות הומוריסטית.. פשוט כשכריס עזב התוכנית איבדה משהו.. וחבל! אבל אני התגברתי על זה, אנחנו מתכתבים באי מייל מידיי פעם וכריס שלח לי תמונה חתומה שלו עם חולצת טי טיוי.. אני מתה על הבן אדם הזה! הוא ממש נחמד..

Lockergnomie

New member
תודה....../images/Emo9.gif

אני אישית הכי אוהבת את קווין (קווין ה"חדש"), את ארתורו ואת הטיימר. אבל כשתפוז מגדיל את זה בתצוגה המקדימה בהודעה אז זה קצת הורס, הכי חמוד להיסתכל בזה בדרך של לפתוח את הקובץ, ואז זה ניראה יותר נורמלי.

למעלה