ים רבותיי
ים

Hadar p

New member
../images/Emo63.gif../images/Emo63.gifים רבותיי../images/Emo63.gif../images/Emo63.gifים

צריכה המלצות חידשתי את המנוי בסיפריה ולא יועת למה....עד עכשיו לא הצלחתי לקחת ספרים טובים! אז קדימה תתחילו להמליץ על ספרים טובים שקראת, שמעתם שקראו.... הכל טוב רומנים, מתח ספרות ישראלית (פחות אוהבת סופרים מחו"ל אבל גם טוב!) בקיצור הכל! עכשיו אני קוראת את יומנה של בריג´יט ג´ונס -חביב המלצות........... בבקשה.....

rinutza

New member
איזה כיף של נושא ../images/Emo6.gif - אני קוראת

עכשיו את פונטנלה של מאיר שלו - בהתחלה לא התחברתי אבל עכשיו אני נהנית מכל עמוד. את בריג´יט ג´ונס ממש אהבתי (אבל אולי כי קראתי אותו באנגלית והתרגום פחות מוצלח לדעתי האישית). דרך אגב יש לזה כבר ספר המשך שגם הוא מוצלח (אבל לא יודעת אם יצא בעברית).

gmgy

New member
ספרים

אני אוהבת ספרים קלים. כאלו שאפשר לקרוא בזמן נסיעה (לא נהיגה, נסיעה
). כמה כאלו: אושר - עוזי וייל. בגלל שזה סיפורים קצרים. צימר בגבעתיים - אשכול נבו. אחלה. אניהו - אתגר קרת.

ספר ההמשך של ברידג´יט גונס מעולה!

יותר אהבתי אותו מהראשון. קראתי אותו באנגלית, זו אנגלית ממש קלה (עכשיו אני קוראת ספר אחר באנגלית וקשה לי). הוא יצא גם בעברית לאחרונה, אבל אני מצטרפת לרינוצ´ה וממליצה על האנגלית. התרגום הורס הרבה.

danonit

New member
עוד בסגנון...../images/Emo68.gif

יש עכשיו מלא ספרים בסגנון של ברידג´ט ג´ונס (באנגלית) וראיתי חלק בסטימצקים ברחבי הארץ. אני הכי ממליצה על הספרים של Marian Keyes הם קלילים, קריאים וכיפיים. אני עכשיו קוראת את הסדרה של שבט
המערות (כן, לעת זקנה). תמיד חשבתי שאלה ספרים ילדותיים בגלל שלפני מליון שנה איזו פוסטמה בכיתה שלי התלהבה מהם וזה עשה לי אנטי אבל אני ממש נהנית

limor 2

New member
מאוד אהבתי את הספרהאחרון שקראתי

האחיות שוסטר נכנסות להריון - ממש מומלץ !

וואי דנונית!!!!!

אני מתה על שבט דוב המערות! יש לי בבית את כל הסדרה! (8 ספרים!!!). וואלה הבאת לי חשק.... אני קוראת עכשיו את "מלאכים נופלים" של טרייסי שבלייה ואני נהנית ממנו. וסיימתי את "פרא" שהיה נחמד מאוד. טוב גבי ניצן כותב אחלה. חוץ מזה אני גם אוהבת את שבועת רחל, התרוממות, הארי פוטר (מה עם הספר החמישי???????!!!!!!) 100 חורפים, שתי שילגיות ועוד... אני ממש תולעת ספרים ויש לי בבית כמה מאות....

גלי ב

New member
היידי...עוד שמות של ספרים, אפשר ../images/Emo35.gif

אהבתי את הטעם שלך בספרים... אז יאללה..אנחנו מחכים לעוד המלצות...בבקשה..בבקשה... ים של תודות

../images/Emo26.gifעוד ספרים אהובים עליי

תראו- את הספרים שאני הכי אוהבת רשמתי בהודעה הקודמת- אבל יש עוד כמה מעולים: גרין מייל המטרה - אליהו גולדרט (אחלה! למרות שזה נחשב ספרות מקצועית) הנבואה השמימית- ג´יימס רדפילד (וכל ההמשכים) בחזרה מטואיצ´י אשה זרה- שלמה לניאדו (ספר פצצה!) שלום לצרפת- דניאל ברבר (מצויין!) מר ורטיגו- פול אוסטר עוד כמה טובים קצת פחות לדעתי- באדולינה כל הספרים של אתגר קרת מדריך הטרמפיסט לגלקסיה סודות ששמרתי בבטן- ליהיא לפיד (הידועה בכינוייה- הנבגדת....) אנה חנה ויוהנה- מריאן פרדריקסון (דומה לספר 100 חורפים) עולמה של סופי- יוסטיין גורדר (לא- זה לא בחירתה של סופי) מספיק בינתיים?

fila

New member
אני מכורה לסטיבן קינג

ועכשיו אני בספר החדש שלו "בית שחור" כל הספרים שלו הם מתח ואימה,אני יודעת שיש כאלה שלא אוהבים את הסגנון שלו אבל מאז שקראתי את "IT " אני קונה וקוראת כל מה שהוא כותב.

uti

New member
............

לדורית רביניאן יש 2 ספרים ושניהם טובים: 1. סמטת השקדיות בעומריג´אן 2. החתונות שלנו

Hadar p

New member
תודה....תרשמו עוד כדי שהיה לי הרבה

מה לקחת אני קראתי לאחרונה את תמרה הולכת על המים - נחמד מאד סמטת השקדיום בעומריג´אן- ממש יפה ועכשיו את יומנה של בריג´יט גונס שלא מפסיק להצחיק אותי כמה שהיא מתוסבכת! תרשמו עוד...בבקשה!

גלי ב

New member
חברה שלי המליצה על...

שני ספרים : 1. החיים באלכסון - ספר שכתוב בהומור ומיועד לחתך ה"עדיין לא" נשוי. 2. 15 דקות - שירי צוק מקווה שזה נחמד באמת,..גם אני אדגום אותם בהזדמנות

גלי ב

New member
להמלצת חברתי לעבודה..../images/Emo13.gif

15 דקות - שירי צוק
החיים באלכסון - ספר שמדבר על אנשים ש"לפני" החתונה
מוזר קצת להתחבר אליו עכשיו - אבל הספר נחמד. מקווה שההמלצות שוות , תהני

אוסנת123

New member
ספרים

לקחתי לפני כמה ימים מהספריה את "חמסין וציפורים משוגעות" של גבריאלה אביגור-רותם. חברה אמרה לי שהוא מעולה - אני אשמח לעדכן כשאצליח להגיע אליו. לקחתי גם את "בתו של אוסף העצמות" (אני מקווה שאני לא מבלבלת את השם) שגם עליו המליצו לי בחום. - גם אליו עוד לא הגעתי... לצערי בזמן האחרון אני מצליחה לקרוא הרבה פחות מפעם.

Ronnie*

New member
ספרים

ספרים ישראליים שאהבתי (אני לא קוראת הרבה ישראליים) - שני הספרים של אלונה קמחי, "אני אנסטסיה" ו"סוזנה הבוכיה". הם לא ממש קלילים, אבל אני מאוד אהבתי. משהו יותר קליל וכיפי - "מישהו לרוץ איתו" של דוד גרוסמן. אם אני אזכר בעוד משהו אני אוסיף...

Dodo28

New member
יש המון - לפי סוג

כמה ספרים שווים על קצה המזלג (בתרגום) 1. אהבה עקשת - איאן מקיואן (מאנגלית עם עובד) 2. יער נורווגי - מוריקאמי (מיפנית לא זוכרת איזה הוצאה אני קוראת אותו באנגלית) 3. עפיפונים - רומאן גארי (מצרפתית עם עובד וגם כל החיים לפניו והחרדה של המלך סלומון של אמיל אז´אר שהוא בעצם רומאן גארי) 4. רפסודת האבן - סאראמגו ( מפורטוגזית הספרייה החדשה הסאראמגו חביב עליות עוורון מדכא עד עפר דרך אגב) 5. המלחמה בסלמנדרות - קארל צ´אפק (מצ´כית האוטופיה הפוליטית הכי מדהימה שקראתי ב 3 שנים האחרונות... והיא עוד מ1930 וקצת) בעברית 1. מר מאני והכלה המשחררת - א.ב. יהושע 2. תאונות של יעל הדיה מאד קריא 3. בתיה גוד בספרי המתח עם הפקד מיכאל אוחיון כמעט תמיד מוצלחת... והארי פוטר אם לא קראת (באנגלית עדיף והאנגךית שם ממש לא קשה...) הם ספרים מהנים וממש "page turners".

למעלה