ים רבותיי
ים

מצטרפת להמלצה על "עפיפונים" - פשוט

מרתק, לדעת המון אנשים (עכשיו גיא סיים אותו). וגם כמובן "מאה שנים של בדידות" של מרקס, "על העיוורון", "הבשורה על פי ישו" ו"דברי ימי מנזר" של סארמאגו

אוסנת123

New member
.......

הארי פוטר באנגלית - חובה!!! לגבי יער נורווגי - אני קצת מסתייגת. ניסיתי ומאוד לא התחברתי. היה כבד מדי לטעמי.

Hadar p

New member
איזה כיף! בזכותכם יש לי רשימה ענקית

ויהיה לי מה לקחת מהספריה בחצי שנה הקרובה! אם תזכרו בעוד ספרים טובים תרשמו! תתתתתתתתתודה!

אוסנת123

New member
ומצטרפת גם אני...

ספר מעולה. מצטרפת להמלצה גם על "מישהו לרוץ איתו" נזכרתי... קראתי לא מזמן את "מר ורטיגו" ואני לא זוכרת של מי - ספר מקסים. אני אנסה להיזכר מי כתב...

rona25

New member
אין לי כ"כ המלצות כי רוב הספרים

שאני קוראת בימים אלו הם ספרי היריון שטרחתי לשנורר מכל העולם והם די חוזרים על עצמם (מה לעשות אני "חולת מידע" הרופאה שלי כל פעם המומה ממני איך אני יודעת דברים שהיא מסבירה לי) אבל אני נורא אהבתי את הספר של אלזה מורנטה - "אלה תולדות" וגם אהבתי את דוד גרוסמן החדש - "בגוף אני מבינה" ואת כל ספריה של סביון ליברכט (חוץ מהחדש אותו לא יצא לי לקרוא - "מקום טוב ללילה") אבל האמת שמזמן לא קראתי ספר טוב ואני באמת צריכה ללכת לעשות סיבוב בחנויות....

nikit1

New member
ממש לא מזמן היה כאן שירשור מאד

ארוך בנושא ספרים וסופרים אהובים, אני מציעה לך לחפש בארכיון... ובכל זאת- הספרים שאני קוראת כרגע ונהנית מהם מאד הם "סיפור על אהבה וחושך" של עמוס עוז, "קני סוכר המרים" של אדוויג´ דנטיקה ו- "I Can Jump Puddles" של Alan Marshall (אני שייכת לאנשים המוזרים שנהנים לקרוא כמה ספרים במקביל
...)

מאי26

New member
אני קוראת עכשיו את הספר החדש

של אמנון דנקנר "איש ללא עצמות", אני די בהתחלה, אבל הספר מעניין וקריא מאוד. אני מאוד אוהבת את סגנון הכתיבה שלו (להבדיל מדעותיו בענייני דיומא
)

למעלה