The Silent Weekend

אזירפאל

New member
../images/Emo63.gif The Silent Weekend ../images/Emo192.gif

פורומים מועדפים על הגולשים בפורום:
נייטוויש אוונסנס אופנה אלטרנטיבית להקת HIM מטאל המציפנים:
(53) ZuLi90 (53) Ice Queen 7 (78) taroboy (82) Cry For The Moon (97) PerfectSP (104) Amir Noy (106) אזירפאל (122) The Phantom Agony (148) Liquid Dreams (395) מגרש השוודים
(כרגיל
) ולשאלון - שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע: ביי.

אזירפאל

New member
../images/Emo69.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Bittersweet, Pale ו-The Promise כמובן.
המצעד די גילה לי אותם מחדש. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Radiohead
Motion Picture Soundtrack Morning Bell Idioteque Optimistic Myxomatosis אלבום השבוע: Kid A של רדיוהד. מה את/ה שומע/ת עכשיו: Pale של ווית'ין. דבר טוב שקרה השבוע: כל מיני. דבר רע שקרה השבוע: כל הקטע עם ניצולי השואה. X: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מקווה שיעלו את הקיצבאות ושיהיה בסדר. אתר השבוע: תפוז בעיקר.
מאכל השבוע: פסטה ברוטב שוקולד! (מגעיל וטעים בו זמנית
) ספר השבוע: קורא שוב את הספר השביעי, אבל בקטנה. סרט/סדרת השבוע: ניפ/טאק וסימפסונס. תמונת השבוע: אין.

תאכלו הרבה גת!

שיר/י השבוע של ווית'ין: caged שיר/י השבוע לא של ווית'ין: don't like - היהודים אלבום השבוע: פורטה מה את/ה שומע/ת עכשיו: חופשי - היהודים דבר טוב שקרה השבוע: התקבלתי למשלחת לגרמניה! דבר רע שקרה השבוע: גיליתי שאני לא יכול ללכת הלועפות של ויטין כשאני שם משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: קורס מדמים! אול וויק לונג!!! אתר השבוע: ? מאכל השבוע: פסיפלורה ספר השבוע: | סרט/סדרת השבוע: משפחת סימסון! תמונת השבוע: עצלן.

taroboy

New member
מרגרט,היזהרי מחתולי ההרים!!

שיר/י השבוע של ווית'ין: forgiven שיר/י השבוע לא של ווית'ין:whisper-אוונסנס אלבום השבוע:THOE מה את/ה שומע/ת עכשיו: forgiven XP דבר טוב שקרה השבוע: מפגש שציצים D:::::::: דבר רע שקרה השבוע:ריבים כללים משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אממ.לקבל את רשימת הספרים מהתיכון?++ לא טוב,אבל שישלחו כבר. אתר השבוע: אין מאכל השבוע: גלידה ספר השבוע: ה"פ סרט/סדרת השבוע: גיבורים תמונת השבוע:

Liquid Dreams

New member
מרגרט, איפה המרגרינה שלי?

איפה הנחת את גבינת הזגביל, מרגרט?D:::::

עונה (ווהו שוב מקום ראשון!../images/Emo6.gif)

שיר/י השבוע של ווית'ין: אף שיר למען האמת (
) שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Epica- Death of a dream אלבום השבוע: Epica-The divine conspiracy. זהו החלטתי! אני אוהב את האלבום הזה נקודה!
אין לי ספק שאני אעדיף לקנות אותו מאשר את החדש של נייטוויש
מה את/ה שומע/ת עכשיו: Nightwish-sahara. אחד הבודדים מהאלבום החדש שבאמת תפסו אותי לגמרי דבר טוב שקרה השבוע: חשמלית חדשה!#!@#%!@#$%^@@#$%^@#%^# דבר רע שקרה השבוע: סיימתי את הארי פוטר.. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לקנות כרטיס לדראקוניין כבר.. אתר השבוע: שום אתר
מאכל השבוע: פירה?
ספר השבוע: ה"פ ATDH
(אני מסרב להתחיל לקרוא את הספרים בשביל הבי"ס!
) סרט/סדרת השבוע: המבוך של פאן
תמונת השבוע:

Liquid Dreams

New member
אה ו...

אתה מודח מאנמ"א.
[ולא, אם אתה רוצה לדבר על זה, הפורום הוא לא המקום
]

PerfectSP

New member
כאילו שזה לא היה צפוי../images/Emo11.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

Amir Noy

New member
פאק איזה כוסית%$#$@%^#%$#@#../images/Emo7.gif../images/Emo99.gif

בא לי גםםםםםם
כמה זמן אתה מנגן?

PerfectSP

New member
אח שלי קנה ישר חשמלית../images/Emo9.gif ../images/Emo190.gif

הוא לא התחיל על קלאסית או אקוסטית

PerfectSP

New member
אבל הוא מטאליסט....לא סתם פריק... ../images/Emo190.gif

גם לפריקים יש הגדרות בתוך עצמם,כגון: מטאליסטים פאנקיסטים אימואים[כמה לא נפוץ בימינו
] גותים וכו' וכו'... ובדר"כ מטאליסטים שונאים את האימוס,אבל הרבה פריקים שונאים אימוס,אז...

למעלה