The Silent Weekend

Amir Noy

New member
הכווונה...הטובים >______<

אני מקווה לפחות שאתה מבצע את הקלאסים יותר... כמו לאד זפלין או מטאליקה O:

Jilian

New member
עונה ../images/Emo70.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Angels שיר/י השבוע לא של ווית'ין: tourniquet של אוונסנס אלבום השבוע: THOE מה את/ה שומע/ת עכשיו: stand my ground דבר טוב שקרה השבוע: סוף סוף מצאתי עבודה דבר רע שקרה השבוע: לא הלכתי לים :p משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אני יתחיל לעבוד אתר השבוע: youtube מאכל השבוע: חביתה
ספר השבוע: לא אוהב לקרוא XD סרט/סדרת השבוע: גיבורים תמונת השבוע: אין משהו מיוחד... חח ראיתי אתמול את ההופעה של וית'ין בפינק פופ ובשיר mother earth היא פשוט שמה תמיקרופון על הריצפה והתחילה לרקוד.. אכן היא דפקה את הריקוד של החיים :p

ATWA

New member
../images/Emo69.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: JANE DOE שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Alice In Chains - Them Bones אלבום השבוע: עכשיו פורטה.. כל יום זה משתנה
מה את/ה שומע/ת עכשיו: עד שזה יעבור - היהודים דבר טוב שקרה השבוע: כלום!!!1 >_> דבר רע שקרה השבוע: אני חולה כבר 5 ימים
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: עבודה חדשה ווהו... אם אני אחיה עד אז תמונת השבוע:

Deep Blue Sky

New member
.........

שיר/י השבוע של ווית'ין: Bittersweet שיר/י השבוע לא של ווית'ין: קשה לי לבחור.. אלבום השבוע: enya-watermark זה האלבום היחיד ששמעתי השבוע במלואו
מה את/ה שומע/ת עכשיו: מוזיקה ממלך האריות
דבר טוב שקרה השבוע: הבנתי הרבה דברים... ופיתחתי מודעות עצמית. דבר רע שקרה השבוע: אני מעדיפה לא לציין דברים רעים, למרות שתמיד יש ירידות. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לא יודעת, נו. אתר השבוע: You tube מאכל השבוע: השבוע בכלל לא הייתי רעבה... ספר השבוע: הארי פוטר השביעי, אני עדיין קוראת אותו (וואו, אני בפיגור, ואני דווקא קוראת מאוד מהר, פשוט לא קראתי אותו הרבה ימים, וקראתי את כל הסודות באינטרנט) סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע: הודגש באמצעות מדגישומטיק

Liquid Dreams

New member
שציצים../images/Emo99.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין, האמת שאני מתחילה להרגיש שנמאס לי לשמוע את רוב השירים שלהם. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: יש הרבה אלבום השבוע: Riot של פאראמור מה את/ה שומע/ת עכשיו: לא שומעת דבר טוב שקרה השבוע: מפגשציצים
דבר רע שקרה השבוע: צרידות
שציצים, זה באשמתכם, בערך-הכרחתם אותי לשיר
סתם++ משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שייצא לי להגיע לנהריה? לא יודעת:X אתר השבוע: יוטיוב
מאכל השבוע: מיץ נחשב?XP מיץתפוזים אם ככה ספר השבוע: הארי פוטר 7
סרט/סדרת השבוע: לאדעת++ תמונת השבוע: אין

פאק שוב מקום שלישי ]:

שיר/י השבוע של ווית'ין: כל מאד'ר ארת' שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כל אושנבורן של נייטוויש P: אלבום השבוע: מאד'ר ארת', אושנבורן ++ מה את/ה שומע/ת עכשיו: Dido-Thank You דבר טוב שקרה השבוע: נמנמ נסיעה ללונה פארק דבר רע שקרה השבוע: מתמטיקה -_-" משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לסיים עם החוברת המזדיינת לחופש במת'... אתר השבוע: אממ.. אתרי הורדות לסימס XD; מאכל השבוע: אין משהו מיוחד ++ ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע: פגוש את הפוקרס תמונת השבוע: נה P:

PerfectSP

New member
עליתי למקום שישי!!!יאא!!!!! ../images/Emo190.gif

איזה עלוב זה יחסית ללוסטפרופטסXDDD והפורום קיים פחות מחודש
יש לי שם יותר מ-400 הודעות
אבל אני לא יודעת במדיוק....בקרוב אני אדע
שיר/י השבוע של ווית'ין:לא שמעתי הרבה...רק את פרוזן בערך... שיר/י השבוע לא של ווית'ין:שוב...מקס בוסקול-היר ווית'אאוט יו [אני עצלניתXD] אלבום השבוע:אההה.....LT...ליבריישן טרנסמישן של לוסטפרוטסP: אה!ופולן.... מה את/ה שומע/ת עכשיו:Sweet Home Alabama,כובר של מקס בוסקול,עם הקול המדהים
שאגב פתחתי לו וללהקה שלו קומונהXD למרות שאפחד לא מכיר אותם
המממ...התחלף כבר לכאבר של מקס ל- Hit The Road Jack דבר טוב שקרה השבוע:אימוס...מפגש ישרא... דבר רע שקרה השבוע:היה כמה משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:
אין לי מושב מה אנ יעושה שבוע הבא... אתר השבוע:אה.הממ. מאכל השבוע:המ. ספר השבוע:המ.המ. סרט/סדרת השבוע:המ. תמונת השבוע:המ. D:

Ice Queen 7

New member
../images/Emo191.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Somewhere שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Disturbed - Sacred Lie אלבום השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו: Disturbed - Just Stop דבר טוב שקרה השבוע: מפגשציצים דבר רע שקרה השבוע: חם לח ומגעיל X_X ואממ גיליתי שכדי להמנע מעוד כאבי בטן רצחניים בעתיד אני צריכה להפסיק לאכול/לשתות מוצרי חלב ]: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אה.. יומולדת לאמא? ומחר מתחיל רוזוול שוב ^____________^ אתר השבוע: תפוז מאכל השבוע: שניצלטופו ספר השבוע: הארי פוטר ואבן החכמים סרט/סדרת השבוע: עמוק באדמה, שנות ה70 תמונת השבוע:

PerfectSP

New member
תגיבו בשרשור מפגש../images/Emo9.gif ../images/Emo190.gif

כי אני לא מצליחה להקפיץ
זה חשוב

למעלה