החלמה מהירה מותק
T timtamtum1 New member 7/10/05 #51 ממש לא בטוח אבל זו איזו מישהי שהייתה פה בפורום פעם.. והיא עברה לקנדה או משהו כזה.. או שהיא כבר הייתה בקנדה ואז היא השתתפה בהגרלה לפגוש את קלי אחרי הופעה שלה בטורנטו נראה לי והיא זכתה, אז היא הקליטה את קלי..
ממש לא בטוח אבל זו איזו מישהי שהייתה פה בפורום פעם.. והיא עברה לקנדה או משהו כזה.. או שהיא כבר הייתה בקנדה ואז היא השתתפה בהגרלה לפגוש את קלי אחרי הופעה שלה בטורנטו נראה לי והיא זכתה, אז היא הקליטה את קלי..
T timtamtum1 New member 8/10/05 #90 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif
T TuTyBoP15 New member 7/10/05 #52 תודה רבה../images/Emo70.gif ו.... איך את/ה שמ/ה כמה קישורים בהודעה אחת אפשר רק 3 לא
M MistakeN IdentitY New member 7/10/05 #53 פשוט בתחילת בקישוק שמים את התגית (הלינק) ובסוף הקישור (סלינק) (כמובן שבמקום הסוגרים שאני עשיתי "()" צריך להשתמש בקו הזה- | )
פשוט בתחילת בקישוק שמים את התגית (הלינק) ובסוף הקישור (סלינק) (כמובן שבמקום הסוגרים שאני עשיתי "()" צריך להשתמש בקו הזה- | )
A a charmed girl New member 7/10/05 #60 תודה אחלה סיכום!../images/Emo13.gif באמת שימושי לעשות לזה קטגוריה בקישורים...
M Miss Independent New member 7/10/05 #61 סיכום מעולה../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif
A amitush26 New member 7/10/05 #66 צל"ש!../images/Emo9.gif באמת מגיע לכם... מה שאתם משקיעים בפורום הזה... לא כל מנהל משקיע
M MistakeN IdentitY New member 7/10/05 #72 הסיכמומים השבועיים ע"ש הילית http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/links.asp?id=1309&catId=10397
S Shai B New member 7/10/05 #75 ../images/Emo45.gifפששש, סחתיין! תתחדשי, הילית! הסיכומים לא היו יכולים להיות ע"ש טוב יותר
M Miss Independent New member 7/10/05 #79 הם היו יכולים להיות על שמי../images/Emo11.gif לא מספיק טוב בשבילכם? חחחח לאלא סתם[: כפרעליך הילית! פשוט משעמם לי
הם היו יכולים להיות על שמי../images/Emo11.gif לא מספיק טוב בשבילכם? חחחח לאלא סתם[: כפרעליך הילית! פשוט משעמם לי