חידון הלהקות הגדול

../images/Emo64.gif../images/Emo41.gifחידון הלהקות הגדול../images/Emo18.gif../images/Emo41.gif

אוקי, אז כפי שנרמז, בשבועות הקרובים תתקיים בפורום תחרות נושאת פרסים
התחרות היא בעצם חידון של 18 חידות שמצריכות קצת יותר מידע על הלהקות בערוץ אלא גם קצת מחשבה וקישור בין דברים, תרגומים ומשחקי מילים. [לא יותר מדי יאנה, זה בסדר.] [נו, בצחוק, נועה מסרה]
חוקי המשחק
חידות יתפרסמו כל יום חמישי בצהריים-ערב
כל שבוע יהיו 6 חידות על 6 להקות שונות שמופיעות בערוץ.
מי שחושב שהוא מזהה את הלהקה שולח אלי מסר עם התשובות לפי מספר השאלה ועם הסבר לכמה שיותר שורות.
תשובות יש לשלוח במסר בלבד. תשובות שלא יישלחו במסר לא יתקבלו. אין לכתוב על גבי הפורום את התשובות.
לאחר ששלחתם את התשובות אשלח לכם
את התשובות יש לשלוח עד יום רביעי של השבוע הבא בשעה 12 בלילה[כלומר בלילה שבין רביעי לחמישי]. תשובות שישלחו אחרי המועד לא ייתקבלו!
במקרה של תיקו מי שיש לו את ההסברים הכי קרובים לתשובות החידה ינצח
התחרות תתקיים במשך שלושה שבועות בימי חמישי, כשב30.8 יתפרסם הזוכה והפתרונות לכל החידות
הזוכה יזכה בדיסק און קי מתנת תפוז
דוגמה לשאלה:
אנשים שלא מכירים אותנו- לא מבינים את השם שלנו אנחנו שרים באנגלית אבל זו לא שפת האם שלנו אידיוט אחד אוהב אותנו נורא אני הוא זה שעושה מוזיקה טובה
התשובה במקרה הזה היא הלהקה HIM
הסבר לתשובה:
כשרושמים HIM בעברית זה יוצא הים ולא מבינים מה הקשר הלהקה שרה באנגלית אבל הם מפינלנד ושפת אימם היא פינית באם מג'אקאס\ויוה לה באם אוהב את HIM[ג'אקאס=אידיוט] אני-הוא-HIM
מיד אשרשר את השאלות של השבוע
בהצלחה לכולם!

../images/Emo221.gifהחידות../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

להקה ראשונה
אם היינו מה שאנחנו אומרים שאנחנו, היינו יושבים בכלא. אנחנו שרים בסגנון ששונה מהמוצא שלנו. בגלל סיבות לא ידועות, הסולן שלנו גידל שפם
להקה שנייה
אנחנו מזכירים לאנשים את הבוקר אנחנו גורמים לאנשים ללקות בדיסלקציה אנו ממליצים לצפות במופע חשפנות עם סיגריה ביד, אבל לא אוהבים כשאומרים לנשים להדליק את האור האדום
להקה שלישית
אנחנו להקה מאנגליה. אנו מתחילים בטראנסים, אח"כ במשך חצי שעה הכל יכול לקרות ואז נתחיל לצעוק
להקה רביעית
אומייגאד, אנחנו לא מאמינים שקוראים לנו ככה! הרבה אנשים כועסים מדברית בכנות עם הזמן יאהבו אותנו פחות ופחות
להקה חמישית
אנחנו מדברים כשמדברים אלינו אנחנו שרים שירים בחדר האחורי ויש שלנו שיר עם אותו שם של שיר כמו של הקילרס
להקה שישית
באנו הישר מאוסטרליה במטוס סילון שמים את הכסף איפה שהפה נמצא ומנסים להראות לכם מה עשיתם.

orw93

New member
איזה מגניב זהD:../images/Emo205.gif

יש לי 4 שאני בטוחה, 1 אני כמעט בטוחה ועוד אחד אני עוד עובדת על זה

oshriti123

New member
וואו, מגניב.

זה ממש קשה.. בקריאה ראשונה הצלחתי לעלות רק על שתי להקות

Luna Sphere

New member
חח אני יודעת כבר שלחתי את התשובות שלי

וכבר יש לי דיסק און קי חחח

itzikch

New member
כמה ג'יגה דיסק און קי אם זה לא 2 זה לא שווה !

חחח סתם כבר יש לי !

Rose131

New member
אוי חנני זה נחתך../images/Emo12.gif

"לאחר ששלחתם את התשובות אשלח לכם " אמור להיות כתוב שאחרי שאתם שולחים לה תשובות תוך 24 שעות היא תשלח לכם מסר שמאשר את ההשתתפות, אם לא קיבלתם אותו שלחו שוב מסר ואם לא אתם יכולים לנסות לפנות גם אליי.. אם זה ביום האחרון לשליחה[רביעי] אז היא תשלח חזרה את המסרים ב12 ודקה בלילה שבין רביעי לחמישי

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif זה גאוני D:

ואני כבר חצי שעה עוברת על הכל ~,~ מורפיקס,וויקיפדיה,לטססינגאיט חחחחחחח ~שולחת מסר~ נוו היו חלק קשה וחלק קל.. העיקר יש שלושה שאני בטוחה.

Djerry

New member
גאד דאמיט!

חסרים לי עוד 2 ואני עייפה מדי. רעיון ממש נחמד דרך אגב.

למעלה