מה אני היחידה שלא עלתה על כלום!? זה קשה מדי אני בחיים לא אסתדר עם חידות :/
G GD ROCKS New member 10/8/07 #18 מה אני היחידה שלא עלתה על כלום!? זה קשה מדי אני בחיים לא אסתדר עם חידות :/
S ScreamingForSomethin New member 11/8/07 #22 זה דווקא לא כזה קשה../images/Emo223.gif פשוט צריך לעבור אחד אחד ולחשוב קצת ופתאום הכול נראה ברור יש לי רק להקה אחת שאני לא ממש סגורה עלייה את השאר הצלחתי למצוא בסוף
זה דווקא לא כזה קשה../images/Emo223.gif פשוט צריך לעבור אחד אחד ולחשוב קצת ופתאום הכול נראה ברור יש לי רק להקה אחת שאני לא ממש סגורה עלייה את השאר הצלחתי למצוא בסוף
F FallOutGirl New member 11/8/07 #23 ../images/Emo80.gif שתפי אותי P: כבר שלחתי תשובות אבל אני רוצה לדעת מה אחרים ענו גם גילית את להקה 2,3 ו-5?? חחח למרות שב2 חשבתי על משהו אבל לא סגורה על זה..
../images/Emo80.gif שתפי אותי P: כבר שלחתי תשובות אבל אני רוצה לדעת מה אחרים ענו גם גילית את להקה 2,3 ו-5?? חחח למרות שב2 חשבתי על משהו אבל לא סגורה על זה..
S ScreamingForSomethin New member 11/8/07 #24 גם אני בבעיה עם 2../images/Emo223.gif משפט אחד מתאים אבל כל השאר מסובכים מדי אם זה באמת זה עשית את 3 ו-5 או לא? 5 לא הייתה לי בעיה כי זה שיר שהיה תקוע לי בראש כשחרשו עליו ו3 זה ממש קל אני צריכה לרשום את התשובות שלי בצורה נורמלית וגם לשלוח..
גם אני בבעיה עם 2../images/Emo223.gif משפט אחד מתאים אבל כל השאר מסובכים מדי אם זה באמת זה עשית את 3 ו-5 או לא? 5 לא הייתה לי בעיה כי זה שיר שהיה תקוע לי בראש כשחרשו עליו ו3 זה ממש קל אני צריכה לרשום את התשובות שלי בצורה נורמלית וגם לשלוח..
F FallOutGirl New member 12/8/07 #25 ../images/Emo80.gif 3 ו-5 לא שלחתי :\ ו2 בכל זאת שלחתי אבל רק רמז אחד הבנתי חחח השאר לא כזה התאים לי XD אחרי שתשלחי אז שלחי לי במסר חחח נדסקס על התשובות XD
../images/Emo80.gif 3 ו-5 לא שלחתי :\ ו2 בכל זאת שלחתי אבל רק רמז אחד הבנתי חחח השאר לא כזה התאים לי XD אחרי שתשלחי אז שלחי לי במסר חחח נדסקס על התשובות XD
F FallOutGirl New member 12/8/07 #28 ../images/Emo80.gif אהה ובקשר ל3 חח אני כמעט בטוחה שאני יודעת אבל לא רציתי לצאת טיפשה וקצת הסתבכתי עם ההסבר אז פשוט ויתרתי עליו XD
../images/Emo80.gif אהה ובקשר ל3 חח אני כמעט בטוחה שאני יודעת אבל לא רציתי לצאת טיפשה וקצת הסתבכתי עם ההסבר אז פשוט ויתרתי עליו XD
H HagarStar New member 12/8/07 #26 אני יודעת מה 2../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif אבל אנלא משתתפת, כי.. הממ.. לא..
F FallOutGirl New member 12/8/07 #27 ../images/Emo80.gif שלחי לי במסר ../images/Emo9.gif חחחחחחח נוו אני כבר שלחתי לחנני את התשובות אז זה בסדר ~,~
../images/Emo80.gif שלחי לי במסר ../images/Emo9.gif חחחחחחח נוו אני כבר שלחתי לחנני את התשובות אז זה בסדר ~,~