מיכאל אל תתוכח איתו!אתה מעריץ כל דבר זז ! לא רק את עפר !
ח חן בריגה New member 15/11/06 #59 חדש כמו כולם יאוווווווווווווו איזה כייף אני לא מאמין עכשיו זאת ההודעה הראשונה שלי כאן כל כך חיכיתי שיפתחו למלך הזה פורום אוקיי אין שרשור שאני לא הולך להגיב עליו רק עכשיו אני הולך להיות ב7 פורומים וזה די הרבה אז אפרוש מאיה כורם אז שלום לכולם אני חן בריגה
חדש כמו כולם יאוווווווווווווו איזה כייף אני לא מאמין עכשיו זאת ההודעה הראשונה שלי כאן כל כך חיכיתי שיפתחו למלך הזה פורום אוקיי אין שרשור שאני לא הולך להגיב עליו רק עכשיו אני הולך להיות ב7 פורומים וזה די הרבה אז אפרוש מאיה כורם אז שלום לכולם אני חן בריגה
R randu New member 15/11/06 #60 ../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif זה שליייייייייייייי! סתם צוחק, מ'קורה חן?
ח חן בריגה New member 15/11/06 #68 מעולה גיבור אני אצל חבר עכשיו והאיסיקיו שלי דלוק בבית שלח הודעה שאחזור אני צריך לספר לך משהו תזכיר לי אוקיי שמוק?
מעולה גיבור אני אצל חבר עכשיו והאיסיקיו שלי דלוק בבית שלח הודעה שאחזור אני צריך לספר לך משהו תזכיר לי אוקיי שמוק?
מ מ א י י ק New member 15/11/06 #61 ברוך הבא חן../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif
א אור לאב נינה New member 15/11/06 #64 באמת טוב שאתה מוותר על איה כורם יאק איככככככססססססס הערפדית בעעעעעעע
מ מ א י י ק New member 15/11/06 #69 חחח אימל'ה../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif אור זוכר שהיא הייתה בספורטק? עמדתי שורה ראשונה,איך שהיא התחילה לשיר הלכתי XDDDDD
חחח אימל'ה../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif אור זוכר שהיא הייתה בספורטק? עמדתי שורה ראשונה,איך שהיא התחילה לשיר הלכתי XDDDDD
א אור לאב נינה New member 15/11/06 #71 עמדת כמו גדול עמדת וראית תערפדית שרה חחחח אבל כולם הלכו אחרי 2 שירים נמאס לכולם ממנה יאקק לא סובל אותהה
עמדת כמו גדול עמדת וראית תערפדית שרה חחחח אבל כולם הלכו אחרי 2 שירים נמאס לכולם ממנה יאקק לא סובל אותהה
א אור לאב נינה New member 15/11/06 #73 אני מיוחד ../images/Emo3.gif ועשית בשכל שוויתרת על הערפדית וברוך הבא