את כל הסדרות אני מבקש מהדודה
P pusher New member 26/10/06 #25 משרדים אתזה בארץ?../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo215.gif אמאל'ה אני מכיה את זה משוהתי באנגלייה יש את זה בארץ בכלל?! רעיון נחמד מאוד לפורום
משרדים אתזה בארץ?../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo215.gif אמאל'ה אני מכיה את זה משוהתי באנגלייה יש את זה בארץ בכלל?! רעיון נחמד מאוד לפורום
P pusher New member 26/10/06 #27 חחחח באסה../images/Emo10.gif../images/Emo215.gif זה פשוט תוכנית כלכך שולטתתתת!!
A AnnaScott New member 26/10/06 #28 יאפ אני ראיתי כבר את כל הפרקים פעמיים אבל עדיין רואה גם ב-YES כי זאת לא תוכנית שאי פעם תימאס עליי ^_^ אגב היום יש את פרק 6 (עונה ראשונה) DALEKS!! XD
יאפ אני ראיתי כבר את כל הפרקים פעמיים אבל עדיין רואה גם ב-YES כי זאת לא תוכנית שאי פעם תימאס עליי ^_^ אגב היום יש את פרק 6 (עונה ראשונה) DALEKS!! XD
P pusher New member 26/10/06 #29 חחחח איך ראית הכל פעמיים?../images/Emo12.gif../images/Emo215.gif איפה שידרו?
A AnnaScott New member 26/10/06 #30 הורדתי ועשיתי מרתונים עכשיו צריך לחכות עד הקריסמס....לפחות יש את Torchwood
P pusher New member 26/10/06 #31 חחח איזה מנהלת../images/Emo6.gif../images/Emo215.gif מדברת על הורדות בת כמה את? והשתמשת באימיול? או ביטורנט?
חחח איזה מנהלת../images/Emo6.gif../images/Emo215.gif מדברת על הורדות בת כמה את? והשתמשת באימיול? או ביטורנט?
A AnnaScott New member 26/10/06 #32 מותר לדבר על הורדות אבל אסור להביא לינקים וכו' (אלא אם כן את פונה אליי במסרים או משהו P לי יש אימיול אבל הורדתי מאתר בדרך ה"ישנה". היה דיי מהר (40 דקות לפרק בערך) ואני בת 19 (מה שמזכיר לי - אני עוד מעט אפתח שרשור הכרות)
מותר לדבר על הורדות אבל אסור להביא לינקים וכו' (אלא אם כן את פונה אליי במסרים או משהו P לי יש אימיול אבל הורדתי מאתר בדרך ה"ישנה". היה דיי מהר (40 דקות לפרק בערך) ואני בת 19 (מה שמזכיר לי - אני עוד מעט אפתח שרשור הכרות)
P pusher New member 26/10/06 #33 חח איזה דרך ישנה?../images/Emo12.gif../images/Emo215.gif ולא אסור לדבר על הורדות
A AnnaScott New member 26/10/06 #34 מותר להגיד שהורדת אבל אסור להגיד איך או מאיפה (לתת לינקים) הדרך ה"ישנה" זה כשלוחצים על לינק וזה מוריד קובץ P:
מותר להגיד שהורדת אבל אסור להגיד איך או מאיפה (לתת לינקים) הדרך ה"ישנה" זה כשלוחצים על לינק וזה מוריד קובץ P:
P pusher New member 26/10/06 #35 האא חחח אבל מאיזה לינק?../images/Emo98.gif../images/Emo215.gif גמאני רוצה לראות:'( חח תני מסר אם זה חשוב כלכךD:
האא חחח אבל מאיזה לינק?../images/Emo98.gif../images/Emo215.gif גמאני רוצה לראות:'( חח תני מסר אם זה חשוב כלכךD:
L liorb22 New member 26/10/06 #37 מזל"ט ידוע מתי תגיע העונה השניה ל-YES? (העונה הראשונה - סוף הדרך!).